Hindre barn i å endre foreldrekontrollene på PlayStation®5 og PlayStation®4

Hindre barn i å endre foreldrekontrollene på PlayStation®5 og PlayStation®4

Finn ut hvordan du hindrer barn i å endre foreldrekontrollene på PS5™ og PS4™.

Angi en passkode for systembegrensning

Nøkkelkoden for systembegrensning gjør at du kan forhindre barn i å endre foreldrekontrollene på PlayStation-konsollen, for eksempel aldersbegrensninger og standard foreldrekontroller. Sørg for å velge en passkode som kun du vet om. Del dette kun med familiemedlemmene du oppnevner som foresatte, fordi det gjør det mulig å endre eller fjerne kontroller.

1. Logg på som familieadministrator og gå til Innstillinger > Familie- og foreldrekontroller > PS5 Konsollbegrensinger.
  2. Skriv inn den eksisterende passkoden for systembegrensning. Hvis du ikke har angitt dette enda, er standardkoden 0000.
  3. Velg Endre passkode for systembegrensninger.
  4. Skriv inn en ny firesifret passkode ved å bruke de tilsvarende knappene på kontrolleren. Sørg for at det er noe lett å huske som bare du vet.
  5. Skriv inn passkoden en gang til for å bekrefte.
  1. På PS4-systemet ditt går du til Innstillinger > Foreldrekontroller/Familieadministrasjon > Systembegrensninger for PS4.
  2. Skriv inn den eksisterende passkoden for systembegrensning. Hvis du ikke har angitt dette enda, er standardkoden 0000.
  3. Velg Endre passkode for systembegrensninger.
  4. Skriv inn en ny firesifret passkode ved å bruke de tilsvarende knappene på kontrolleren. Sørg for at det er noe lett å huske som bare du vet.
  5. Skriv inn passkoden en gang til for å bekrefte.

Angi en passkode for pålogging

Oppfordre alle som har en konto på PlayStation-konsollen, til å angi en passkode for pålogging. Hvis ikke kan barn i familien logge seg på kontoene til voksne eller eldre barn og unngå kontrollene du har aktivert for dem.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer.

2. Velg Påloggingsinnstillinger > Angi en passkode for pålogging for PS5.

3. Angi en firesifret passkode. Sørg for at det er noe lett å huske som bare du vet.

1. Gå til Innstillinger > Påloggingsinnstillinger > Administrasjon av passkode.

2. Angi en firesifret passkode. Sørg for at det er noe lett å huske som bare du vet.

Deaktivere opprettelse av nye brukere og gjestepålogging

Hindre barnet i å opprette en ny ubegrenset konto i stedet for å bruke den du opprettet for dem, ved å deaktivere oppretting av ny bruker og alternativet for å logge på som gjest.

1. Logg på som familieadministrator og gå til Innstillinger > Familie- og foreldrekontroller> PS5-konsollbegrensinger.
  2. Velg Opprettelse av ny bruker og gjestepålogging > Ikke tillat.

1. Logg på som familieadministrator og gå til Innstillinger > Familiekontroller/familieadministrasjon> PS4-systembegrensinger
  2. Velg Opprettelse av ny bruker og gjestepålogging > Ikke tillat.