PlayStation®-sikkerhet

Finn sikkerhetsverktøy og -tips for spillere i alle aldre.

Hvis du vil spille over Internett, må du ha en konto for PlayStation™Network (PSN). Når du har en konto, kan du administrere kontoinnstillingene for å tilpasse PlayStation-opplevelsen.

Forelder eller foresatt?

Familieadministratorer kan opprette separate kontoer for barna og angi unike innstillinger for hver av dem.

Under 18 år?

Be foreldre eller foresatte om å hjelpe deg med å opprette kontoen.

Aldersgrenser på PlayStation-innhold

Det meste av PlayStation-innholdet får aldersgrenser etter vurderinger av et uavhengig organ. Finn ut mer om hvordan aldersbasert informasjon kan hjelpe deg med å bestemme hvilket innhold du vil spille, og (for foreldre) hvilket innhold som passer for barna.

PlayStation-sikkerhetsregler

Vi ønsker å tilby en morsom og inkluderende opplevelse for alle spillere. Så alle som har en konto, må godta å spille etter de samme reglene. Vi har inkludert disse i tjenestevilkårene for PlayStation Network.

Når du spiller over Internett, må du følge adferdsreglene og fortelle oss om andre ikke gjør det.

Vi har laget denne kortere versjonen for å hjelpe de yngre brukerne våre, men alle spillere drar nytte av den.

Kontroll av innhold på PSN

Det globale moderatorteamet vårt bruker tiden sin på å se gjennom rapporter om dårlig oppførsel på PlayStation Network.

Vi ber om at spillere sender inn rapporter om innhold som bryter med adferdsreglene våre, for å hjelpe teamet med å fjerne upassende innhold fra nettverket. Moderatorene vil deretter fjerne det støtende innholdet og kan iverksette tiltak mot kontoen til overtrederen.

Utestengelser på PSN

Det globale moderatorteamet vårt gjennomgår rapportene du sender inn. De går nøye gjennom rapporter for å se om en spiller har brutt adferdsreglene, og deretter vil de iverksette passende tiltak mot kontoen.

Vi kan gi en advarsel for mindre brudd, men for mer alvorlige brudd kan vi utestenge en spillers konto og begrense tilgangen til PlayStation Network og andre nettjenester til utestengelsen er over.

Relaterte artikler om PlayStation-sikkerhet

Noen av de vanligste spørsmålene du kan ha om å være trygg på PlayStation, er dekket nedenfor. Hvis du ikke ser at problemet ditt er tatt opp her, kan du gå til nettsiden for kundestøtte.

Få familien til å registrere sine egne kontoer for PlayStation Network.
Begrens spilletid for yngre spillere på PlayStation.
Bestem hvem som kan se aktiviteten din på PlayStation Network.