Blokkere eller oppheve blokkeringer av spillere på PSN

Slik blokkerer eller opphever du blokkering av spillere på PSN

Finn ut hvordan du bruker PlayStation®-konsollen din til å blokkere eller fjerne blokkeringer av spillere på PlayStation™Network (PSN).

Hva skjer hvis jeg blokkerer en spiller?

Blokkerte spillere og du (den som blokkerer) kan ikke gjøre følgende:

• Se hverandres profil, aktivitet eller personlige informasjon.
  • Legge hverandre til i grupper eller se hverandres skjermer via Delt skjerm.
  • Hvis en blokkert spiller legges til i sirkelen din av en annen spiller, kan dere ikke se hverandres meldinger.
  • Hvis dere er i den samme gruppechatten, vil dere ikke kunne høre hverandres stemmer eller se hverandres skjerm via Delt skjerm.

Slik blokkerer du en spiller på PSN

Velg konsollen din nedenfor for å se hvordan du blokkerer en spiller på PSN.
  1. Trykk på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret, og velg deretter Game Base
  2. I Venner-fanen velger du en venn fra listen.
    Du kan også velge spillere fra Grupper-fanen ved å velge gruppen og deretter spilleren, fra medlemslisten.
  3. På spillerens profil velger du …(Flere) > Blokkér.
  1. Velg Venner fra funksjonsskjermen.
  2. Søk etter spillerens online-ID eller velg spilleren fra vennelisten.
  3. Velg …(Flere) > Blokkér. Dette blokkerer spilleren og legger dem til i listen din over Blokkerte spillere

Slik fjerner du blokkeringen av en spiller på PSN

Velg konsollen din nedenfor for å se hvordan du fjerner en blokkering av en spiller på PSN.
  1. Trykk på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret, og velg deretter Game Base.
  2. Trykk på options-knappen, og velg deretter Gå til Game Base
  3. Velg Innstillinger for Game Base, og velg deretter Blokkerte spillere
  4. Velg Fjern blokkering ved siden av den blokkerte spilleren.
  1. Velg Venner fra funksjonsskjermen.
  2. Trykk på OPTIONS-knappen > Blokkerte spillere
  3. Velg spilleren du vil fjerne blokkeringen for > Fjern blokkering

Hvis du vil legge denne spilleren til i Venne-listen din, må du sende en ny venneforespørsel.

Relaterte artikler om PlayStation-sikkerhet

Noen av de vanligste spørsmålene du kan ha om sikkerhet på PlayStation, er dekket nedenfor.