Slik blokkerer eller opphever du en blokkering av en spiller på PlayStation™ Network

Slik blokkerer eller opphever du en blokkering av en spiller på PlayStation™ Network

Finn ut hvordan du bruker PlayStation®-systemet ditt til å blokkere eller oppheve en blokkering av en spiller på PlayStation Network (PSN).

Hva skjer hvis jeg blokkerer en spiller?

Når du blokkerer en spiller, får du ikke venneforespørsler, meldinger eller invitasjoner til spill fra vedkommende.

Blokkerte spillere kan heller ikke gjøre følgende:

• Se profilen din, innleggene dine eller din personlige informasjon.
  • Legge deg til i grupper. Hvis en blokkert spiller legges til i gruppen din av en annen spiller, kan den blokkerte spilleren ikke snakke med deg.
  • Se kringkastingene dine eller spillskjermen din ved bruk av delt skjerm.

Blokkere en spiller på PSN

Nettleser: Blokkere spillere

1. Gå til PlayStation.com, og velg Logg på øverst til høyre på siden.
  2. Velg Venner fra verktøylinjen. Søk etter en online-ID eller velg brukeren fra vennelisten
  3. På spillerens profilside velger du (flere alternativer) > Blokker.
  1. Trykk på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret > velg Spillbase
  2. Velg en venn fra listen, eller velg en gruppe og velg deretter spilleren fra medlemslisten.
  3. På spillerens profil velger du Mer > Blokker.
  1. Velg den lokale brukerkontoen din, trykk oppover på styreplaten for å få tilgang til Funksjonsmenyen, og gå deretter til Venner
  2. Du kan enten søke etter spillerens online-ID eller velge brukeren fra vennelisten
  3. Velg ... (flere alternativer) > Blokker for å legge til brukeren i listen Blokkerte spillere.

Oppheve en blokkering av en spiller på PSN

Nettleser: Oppheve en blokkering av en spiller

1. Gå til PlayStation.com, og velg Logg på øverst til høyre på siden.
  2. Velg Venner fra verktøylinjen. Søk etter en online-ID eller velg brukeren fra vennelisten
  3. På spillerens profilside velger du (flere alternativer) > Opphev blokkering.
  1. Trykk på PS-knappen for å gå til kontrollsenteret > velg Spillbase > Innstillinger
  2. Velg Blokkerte spillere for å se en liste over spillere som du har blokkert.
  3. Velg Opphev blokkering ved siden av den blokkerte spilleren.
  1. Gå til Venner > trykk på OPTIONS-knappen > Blokkerte spillere
  2. Velg spilleren som du ønsker å oppheve blokkeringen av > trykk på OPTIONS-knappen > Opphev blokkering
  3. Du må sende en ny venneforespørsel hvis du vil legge spilleren til i vennelisten din igjen.

Relaterte artikler om PlayStation-sikkerhet

Noen av de vanligste spørsmålene du kan ha om sikkerhet på PlayStation, er dekket nedenfor.