Koble til sosiale medier og strømmetjenester på PS5-konsoller

Slik kobler du til sosiale medier og strømmetjenester på PS5-konsoller

Finn ut hvordan du kobler sammen kontoer på sosiale medier og strømmetjenester med kontoen din på en PlayStation®5-konsoll.

Ved å koble sammen kontoer på sosiale medier og strømmetjenester kan du utvide PlayStation-opplevelsen utover PS5™-konsollen:

Når en tjeneste må kobles til før du kan bruke den, får du opp en beskjed på skjermen. Følg instruksjonene på skjermen, og skriv inn opplysningene dine.

Slik kobler du til tjenester på PS5-konsoller

1. Gå til hjem-skjermen og velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Koble til andre tjenester.
    Alle tilgjengelige tjenester er oppført. Hvis du ikke finner en tjeneste, kan det hende den ikke er tilgjengelig i landet eller området ditt.
  2. Velg tjenesten du vil koble til, fra listen, og velg deretter Koble til konto.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å koble til tjenesten.
    På skjermen fra trinn 1 skal det stå Tilkoblet ved siden av tilkoblede tjenester.
  1. Gå til hjem-skjermen og velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Koble til andre tjenester.
  2. Velg tjenesten du vil koble fra, fra listen, og velg deretter Koble fra konto.
  3. Velg Ja, koble fra.
    Tjenesten er nå koblet fra, og Tilkoblet skal ikke lenger vises ved siden av den.
  • Noen tjenester kan kobles til via apper på konsollen din. Velg appen for tjenesten du vil koble til, fra Alle apper i mediedelen. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å koble til tjenesten.
  • Når du kringkaster for første gang, kan du velge Kringkasting fra kontrollsenteret – enda en måte å koble til enkelte tjenester for direktestrømming.