Koble sammen sosiale medier og strømmetjenester på PS5™-konsoller

Slik kobler man sammen sosiale medier og stømmetjenester på PS5™-konsoller

Finn ut hvordan du kobler sammen kontoer på sosiale medier og strømmetjenester til kontoen din på en PS5-konsoll.

Hvorfor bør du koble sammen sosiale medier og strømmetjenester på en PS5-konsoll?

Ved å koble sammen sosiale medier og strømmekontoer kan du utvide PlayStation-opplevelsen utover PS5-konsollen:

Når en tjeneste må kobles til før du kan bruke den, får du opp en beskjed på skjermen. Følg instruksjonene på skjermen, og skriv inn opplysningene dine.

Slik kobler du en tjeneste til eller fra på en PS5-konsoll

• Gå til hjem-skjermbildet og velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Koble til andre tjenester.