Dele skjermbilder og videoklipp på PS5™-konsoller

Slik deler du skjermbilder og videoklipp på PlayStation®5-konsoller

Forbedre skjermbildene og videoklippene på PS5™-konsollen, og lag varige minner fra spillene dine.

Slik redigerer du videoklipp og skjermbilder på PS5-konsoller

Gå til hjem-skjermen for spill, og velg Mediegalleri for å se alle skjermbildene og videoklippene. Åpne et skjermbilde eller videoklipp og velg Rediger. Du kan redigere skjermbilder eller videoklipp på følgende måter:

Beskjær
Roter skjermbildet, og ram det inn.

Legg til tekst
Legg til tekst på bildet, og skriv en beskjed.

Kort ned
Fjern overflødig opptakstid på starten eller slutten av et videoklipp. Før du lagrer videoklippet, velger du Forhåndsvisning for å se hvordan det ser ut.

Forsidebilde
Velg et miniatyrbilde som forside for videoklippet.

Du kan også lagre et øyeblikk i videoklippet som skjermbilde ved å velge Ta skjermbilde.

Slik redigerer du videoklipp og skjermbilder på PS5-konsoller

Bruk Share Factory Studio for å redigere skjermbilder og videoklipp ytterligere ved å legge til effekter og musikk. Hvis du vil opprette videoprosjekter, går du til hjem-skjermen for spill og velger Share Factory Studio.

• Innholdet som eksporteres fra Share Factory Studio, lagres på konsollens lagringsplass, og du får tilgang til det i Mediegalleri

Videoredigering
Lag videoer i profesjonell stil ved å legge til lydkommentarer, introduksjoner, overganger og effekter som sakte film eller timelapse. Videoredigeringen inneholder flere alternativer og tillater lengre videoer og detaljert redigering.

Bilderedigering
Lag din egen montasje av skjermbilder med tekst, filtre, klistremerker med mer.

Verktøykasse
Koble til en USB-stasjon og importer bildene, videoene og musikken du liker best for å bruke det i Share Factory Studio.

Nyhetsfeed
Finn ut hva som er nytt i Share Factory Studio.