Kontakt kundestøtte

Hva trenger du hjelp med?

Velg et emne for å finne den beste måten å kontakte oss på.

Hva trenger du hjelp med?

Velg et emne for å finne den beste måten å kontakte oss på.

Konto og sikkerhet

Tilbakestilling av passord og gjenoppretting av konto

Trenger du å tilbakestille PlayStation™Network-passordet?

Hvis du glemmer PlayStation Network-passordet (PSN), kan du tilbakestille det fra Internett eller på PlayStation-konsollen.

Konfigurer to-trinns bekreftelse for pålogging til PlayStation™Network

Finn ut hvordan du konfigurerer og deaktiverer to-trinns bekreftelse (2SV), hvor du finner reservekoder for 2SV, og hvordan du gjenoppretter en konto etter at du har mistet et 2SV-mobiltelefonnummer.

Gode rutiner for kontosikkerhet

Du må aldri dele kontoopplysningene dine med andre – du er ansvarlig for alt de gjør på kontoen din. Unngå svindel ved å beskytte kontoen med disse nyttige tipsene.

Trenger du fortsatt hjelp? Du trenger kanskje følgende for å hjelpe deg med å gjenopprette kontoen.

• Din online-ID og registrerings-ID (e-postadresse for kontoen).

• Serienummeret til konsollen som ble brukt til å opprette eller logge på kontoen din.

• Informasjon om en nylig transaksjon (inkludert bestillingsnummer, kjøpt innhold, pris og dato for transaksjonen)

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Utestengelser og suspensjoner

Kontosuspensjoner på PSN

Hvis kontoen din ble suspendert, kan du ha brutt tjenestevilkårene for PlayStation Network. Her finner du mer informasjon om hvorfor vi suspenderer spillere, når suspensjonene er over, og når du kan klage.

Suspendert på grunn av tilbakeføring?

Hvis du eller eieren av betalingen tilbakeførte en betaling til PlayStation Network, vil kontoen din bli suspendert inntil kostnadene er løst. Lær mer om suspensjoner for tilbakeføring og valgene dine nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Aktivering og deaktivering av enhet

Aktiver PlayStation som primær

Når du aktiverer konsollen som primær, får du enkel tilgang til innhold du har kjøpt fra PlayStation Store, automatiske nedlastinger og mer. Lær hvordan du aktiverer dette nedenfor:

Deaktivere en primær PlayStation

Oppgradere eller endre maskinvaren? Deaktiver dine tidligere primære systemer enten på systemet eller via Internett.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Endre online-ID og andre kontospørsmål

Finn ut hvordan du endrer online-ID

Finn ut hvordan du endrer online-ID-en din på PlayStation Network og hva du kan gjøre hvis du opplever problemer med en endring av en online-ID.

Slik oppretter du en konto

Finn ut hvordan du konfigurerer en konto for PlayStation™Network.

Slik avslutter du en konto

Finn ut hvordan du kan be om å få kontoen avsluttet, og hva som skjer når kontoen blir avsluttet.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Uautorisert bruk av e-postadresse

Har du mottatt en e-post om en konto du ikke gjenkjenner?

Hvis du har mottatt en e-post fra PlayStation om en konto du ikke eier eller gjenkjenner, endrer du passordet til e-posten din umiddelbart og kontakter oss ved å bruke ett av alternativene nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
PS Store og refusjoner

Refusjoner og forhåndsbestillinger fra PlayStation Store

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
PS Store og refusjoner

Kuponger

Problemer med å bruke kupongkoder på PlayStation™Store

Følg denne fremgangsmåten for å løse vanlige problemer med å løse inn PlayStation Store-kuponger.

PlayStation Store-kupongkoden er ødelagt

Hvis kupongkoden er trykket på en kvittering, kan du ta kontakt med forhandleren for å gjenopprette koden.

For alle andre typer av ødelagte kuponger kan du kontakte oss ved å oppgi kjøpsdato og navn på forhandler. Du kan også bli bedt om å oppgi et kjøpsbevis og bilder av begge sidene av kupongen.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
PS Store og refusjoner

Betalingsproblemer

Problemer med å legge til kreditt- eller debetkortinformasjon på PlayStation™Store

Har du problemer med å legge til kreditt- og debetkortinformasjon? Prøv å bruke en annen betalingsmåte eller et PlayStation Store-kontantkort , eller prøv feilsøkingstrinnene våre.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
PS Store og refusjoner

Uautoriserte betalinger

Gjenkjenner du ikke betalinger til PlayStation på kontoutskriften din?

Hvis du ikke gjenkjenner betalinger gjennomført med kredittkortet ditt eller som står på kontoutskriften din, er det mulig at noen har brukt betalingsopplysningene dine til å foreta et kjøp på Playstation Store.

Hvis du ikke har en konto for PlayStation Network, og du tror at du har blitt utsatt for svindel, eller at betalingsopplysningene dine kan være misbrukt, kontakter du kortleverandøren din (nummeret står på baksiden av kortet) og anmelder forholdet til politiet, så vil vi bidra i etterforskningen. PlayStations kundestøtte kan bare diskutere disse forholdene med kontoinnehaveren.

Hvis du har en konto for PlayStation Network, kan det hende at vi er i stand til å hjelpe. Ta kontakt med oss ved å bruke (ett av) kontaktalternativene nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
System og maskinvare

PlayStation®5

Komme i gang med den nye PlayStation®5-konsollen

Finn ut hvordan du konfigurerer PS5™ for første gang, oppdaterer systemprogramvaren og kobler deg til PlayStation™Network (PSN).

Reparer og erstatt

Gå til Reparer og erstatt-verktøyet for å feilsøke PlayStation 5-systemet og løse problemet.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
System og maskinvare

PlayStation®4

Reparer og erstatt

Gå til Reparer og erstatt-verktøyet for å feilsøke PlayStation 4-systemet og løse problemet.

System og maskinvare

PlayStation®VR

PlayStation VR: Hurtigstartveiledning

Lær hvordan du kommer i gang med PlayStation VR på PlayStation®5- og PlayStation®4-konsoller.

Reparer og erstatt

Gå til Reparer og erstatt-verktøyet for å feilsøke PlayStation VR og løse problemet.

System og maskinvare

Trådløs DualSense™-kontroller

Trådløs DualSense™-kontroller for PS5™-konsollstøtte

Finn ut hvordan du parer og lader en trådløs DualSense-kontroller med en PS5-konsoll, endrer kontrollerinnstillingene og hvilke feilsøkingstrinn du kan utføre for å løse kontrollerproblemer.

Reparer og erstatt

Gå til Reparer og erstatt-verktøyet for å feilsøke DualSense-kontrolleren og løse problemet.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
System og maskinvare

Eldre maskinvare og tilbehør

Eldre maskinvare

Ser du ikke maskinvaren oppført i alternativene ovenfor? Vi kan fortsatt være i stand til å hjelpe! Se Reparer og erstatt-siden hvis du vil ha mer informasjon om feilsøking av eldre maskinvare.

Tilbehør

Finn mer informasjon og få hjelp med offisielt lisensiert PlayStation-tilbehør på tilbehørshuben nedenfor.

Abonnement

PlayStation®Plus

PlayStation®Plus-detaljer

Finn ut mer om funksjonene og fordelene til PlayStation Plus, for eksempel flerspillerspilling online, skylagring og månedlige spill.

Administrere PlayStation Plus-abonnementet ditt

Finn ut hvordan du sjekker PlayStation Plus-betalingsdatoen, endrer betalingsmåte eller sier opp abonnementstjenester.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Abonnement

PlayStation™Now

PlayStation™Now-detaljer

Finn ut hvordan du strømmer mer enn 700 PS Now-spill på PlayStation®5, PlayStation®4 og en PC.

Administrere PlayStation Now-abonnementet ditt

Finn ut hvordan du sjekker PlayStation Now-betalingsdatoen, endrer betalingsmåte og sier opp abonnementstjenester.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Abonnement

Andre tjenester og programmer fra PlayStation og tredjeparter

Administrere andre PlayStation™Store-abonnement og -tjenester

Hvis du har et aktivt abonnement på en tjeneste som er kjøpt på PlayStation Store, kan du følge trinnene nedenfor for å administrere det.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Spill

Utvalgte spill

Utvalgte spill

Det er ikke PlayStation uten flotte spill å spille. Her finner du informasjon om noen av de nyeste spillene for å holde deg oppdatert på hva du kan forvente.

Digitale spilloppgraderinger fra PS4 til PS5

Enkelte PS4™-spill kan oppgraderes til den digitale PS5™-versjonen av spillet på en PS5-konsoll. Finn ut hvordan du oppgraderer kvalifiserte spill.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Spill

Installere, laste ned og oppdatere spill

Slik finner og laster du ned spill du har kjøpt fra Playstation™Store

Finn ut hvordan du laster ned PlayStation Store-kjøpene dine til PS5™- eller PS4™-konsollen, og hvordan du laster ned spill eksternt.

Slik frigjør du lagringsplass på PlayStation

Finn ut hvordan du får mer lagringsplass på konsollen, lagrer spill på utvidet lagring og flytter data for lagrede spill med Playstation®Plus-skylagring.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Spill

Feilsøking av digitalt innhold

Finn ut hvordan du gjenoppretter lisenser på PS4 og PS5

Gjenoppretting av lisenser kan være til hjelp hvis du ikke får tilgang til digitale kjøp, for eksempel spill, tilleggspakker i spillet og virtuell valuta.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Tilkobling

PlayStation™Network

PSN-status

Hvis du har problemer med å koble deg til PSN, kan du alltid kontrollere om det finnes noen pågående problemer. Hvis dette ikke løser problemet, kan du gå til Fix & Connect for å få tilkoblingsløsninger for PS4 og PS5.

Tilkobling

Internett-tilkobling

Koble PS4 eller PS5 til Internett og PlayStation Nettverk

Lær hvordan du konfigurerer en kablet eller trådløs tilkobling på PS4- eller PS5-systemet for å få tilgang til Internett og PSN.

Har du tilkoblingsproblemer?

Gå til Fix & Connect for å få tilkoblingsløsninger for PS4 og PS5, eller sjekk PSN-statusen nedenfor.