Hvordan endre e-postadressen til påloggings-ID-en for PlayStation

Hvordan endre e-postadressen til påloggings-ID-en for PlayStation

Du kan endre eller gjenopprette e-postadressen til påloggings-ID-en på PlayStation™ Network.

Hva er en påloggings-ID?

Hver konto har en unik påloggings-ID, som samsvarer med en gyldig e-postadresse. E-post er hovedmetoden for kommunikasjon mellom PlayStation og kontoinnehavere og blir brukt til å:

• bekrefte kontoen din
  • sikre at opplysningene dine er beskyttet

• holde deg oppdatert om viktig kontoinformasjon.

Det anbefales sterkt å bruke en oppdatert og tilgjengelig e-postadresse.

Endre påloggings-ID

Du logges av alle enheter når du endrer påloggings-ID-en (e-postadresse), og må logge på igjen med den nye påloggings-ID-en.

Nettleser: Endre påloggings-ID

1. Logg på Kontoadministrasjon via en nettleser.
  2. Velg Sikkerhet fra sidemenyen.
  3. Klikk på Rediger ved siden av Påloggings-ID (e-postadresse)
  4. Skriv inn den nye e-postadressen din, og klikk på Lagre
  5. Av sikkerhetsmessige årsaker kan det hende du må skrive inn passordet ditt på nytt.
  6. Du vil motta en e-post til den nye e-postadressen som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. Du vil motta en e-post til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto

2. Velg Påloggings-ID (e-postadresse). Skriv inn den nye e-postadressen din, og klikk på Lagre. Det kan hende du må angi passordet ditt på nytt.

3. En e-post vil bli sendt til den nye e-postadressen, som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. En e-post vil også bli sendt til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Kontoopplysninger > Påloggings-ID og angi passordet.
  2. Angi den nye påloggings-ID-en (e-postadresse) og velg Bekreft.
  3. En e-post vil bli sendt til den nye e-postadressen, som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. En e-post vil også bli sendt til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.

Hvis du har problemer med å endre påloggings-ID-en

Det kan være tilkoblingsproblemer eller vedlikehold av PlayStation Network. Kontroller Internett-forbindelsen og gå til PSN-statussiden.

Hvis du ikke får tilgang til påloggings-ID-en (e-postadresse), må du kontakte oss.