Endre e-postadressen til påloggings-ID-en

Slik endrer du e-postadressen til påloggings-ID-en for PlayStation

Endre eller gjenopprett påloggings-ID-en (e-postadressen) på PlayStation™Network (PSN).

Hva er en e-postadresse til påloggings-ID?

Hver konto har en unik påloggings-ID som samsvarer med en gyldig e-postadresse som brukes til å logge på PSN. E-post er hovedmetoden for kommunikasjon mellom PlayStation og kontoinnehavere og blir brukt til å:

• bekrefte kontoen din
  • sikre at opplysningene dine er beskyttet
  • holde deg oppdatert om viktig kontoinformasjon

Det anbefales at du bruker en oppdatert og tilgjengelig e-postadresse.

Slik endrer du påloggings-ID-en

Du logges av alle enheter når du endrer påloggings-ID-en (e-postadressen). Når du endrer e-postadressen, vil du motta en e-post til den gamle e-postadressen som viser den nye påloggings-ID-en (e-postadressen).

Nettleser: Endre påloggings-ID

1. Logg på Kontoadministrasjon via en nettleser.
  2. Velg Sikkerhet fra sidemenyen.
  3. Klikk på Rediger ved siden av Påloggings-ID (e-postadresse)
  4. Skriv inn den nye e-postadressen din, og klikk på Lagre
  5. Av sikkerhetsmessige årsaker kan det hende du må skrive inn passordet ditt på nytt.
  6. Du vil motta en e-post til den nye e-postadressen som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. Du vil motta en e-post til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto

2. Velg Påloggings-ID (e-postadresse). Skriv inn den nye e-postadressen din, og klikk på Lagre. Det kan hende du må angi passordet ditt på nytt.

3. En e-post vil bli sendt til den nye e-postadressen, som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. En e-post vil også bli sendt til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Kontoopplysninger > Påloggings-ID og oppgi passordet.
  2. Oppgi den nye påloggings-ID-en (e-postadressen) og velg Bekreft.
  3. En e-post blir sendt til den nye e-postadressen som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. En e-post blir også sendt til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.

Har du problemer med å endre påloggings-ID-en?

Det kan være tilkoblingsproblemer eller vedlikehold av PlayStation Network. Kontroller Internett-forbindelsen og gå til PSN-statussiden.

Hvis du ikke får tilgang til påloggings-ID-en (e-postadressen), kan du kontakte PlayStations kundestøtte ved å bruke koblingen nederst på denne siden.

Uønsket endring av påloggings-ID-en?

Hvis du tror noen har endret kontoopplysningene dine, går du til veiledningen nedenfor for å sikre kontoen.