Feilsøke påloggingsproblemer på PSN

Lær hvordan du løser noen vanlige problemer som kan oppstå når du logger på PlayStation™Network (PSN).

Får du ikke tilgang til påloggingsmetoden din?

Hvis du ikke kan bruke tilgangsnøkkelen din, eller hvis du har glemt passordet ditt eller bekreftelsesinformasjonen (som fødselsdato), kan du se veiledningen nedenfor for å få informasjon om hvordan du gjenoppretter kontoen din.

Har du glemt påloggings-ID-en (e-postadressen) din for PSN?

• Prøv å søke etter «PlayStation-kjøp» i alle e-postinnboksene dine, inkludert mappene for søppelpost. Hvis du finner e-postadressen du brukte til å konfigurere kontoen din, gjenoppretter du kontoen ved å følge veiledningen nedenfor.
  • Hvis du ikke får tilgang til e-postadressen for kontoen din, kan du kontakte oss.

Får du ikke logget på selv om du kan brukernavnet og passordet ditt?

• Har du bekreftet påloggings-ID-en (e-postadresse) din?
    Søk i e-postinnboksen etter «PlayStation-bekreftelse», og klikk på koblingen i e-posten for å bekrefte påloggings-ID-en din.
  • Er systemprogramvaren din oppdatert?
    Velg konsollen din for å få mer informasjon.
  • Kan du endre påloggingsmetode?
    Prøv å gjenopprette kontoen ved å følge veiledningen nedenfor.

• Slå konsollen og ruteren av og deretter på igjen.
    Hvis du bruker Wi-Fi til å koble konsollen til Internett, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om feilsøking av tilkoblingsproblemer, kan du gå til PlayStation-reparasjoner.

• Prøv å logge på Kontoadministrasjon på nett.
    Hvis du ikke får tilgang til kontoen din, kan det hende at du er suspendert. Gå til veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Kan det hende at noen andre bruker kontoen din?

Hvis du tror at kontoen din har blitt misbrukt, kan du se veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Har du problemer med to-trinns bekreftelse?

Hvis du har problemer med å motta en bekreftelsesmelding eller -kode, kan du se veiledningen nedenfor for å få tilgang til kontoen igjen.