Feilsøk påloggingsproblemer på PSN

Lær hvordan du løser noen vanlige problemer som kan oppstå når du logger på PlayStation™Network (PSN).

Har du glemt passordet?

Hvis du har glemt passordet eller bekreftelsesinformasjonen (som fødselsdato), kan du se veiledningen nedenfor for å få informasjon om hvordan du tilbakestiller kontoen din.

Har du glemt påloggings-ID-en (e-postadressen) din for PSN?

• Prøv å søke etter «PlayStation-kjøp» i alle e-postinnboksene dine, inkludert mappene for søppelpost. Hvis du finner e-postadressen du brukte til å konfigurere kontoen din, tilbakestiller du passordet ved å følge veiledningen nedenfor.
  • Hvis du ikke får tilgang til e-postadressen for kontoen din, kan du kontakte oss.

Får du ikke logget på selv om du kan brukernavnet og passordet ditt?

• Har du bekreftet påloggings-ID-en (e-postadresse) din?
    Søk i e-postinnboksen etter «PlayStation-bekreftelse», og klikk på koblingen i e-posten for å bekrefte påloggings-ID-en din.
  • Er systemprogramvaren din oppdatert?
    Velg konsollen din for å få mer informasjon.

• Kan du tilbakestille passordet?
    Prøv å tilbakestille passordet ved å følge veiledningen nedenfor.

• Slå konsollen og ruteren av og deretter på igjen.
    Hvis du bruker Wi-Fi til å koble konsollen til Internett, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om tilkoblingsfeilsøking, kan du gå til Fix & Connect.

• Prøv å logge på Kontoadministrasjon på nett.
    Hvis du ikke får tilgang til kontoen din, kan det hende at du er suspendert. Gå til veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Kan det hende at noen andre bruker kontoen din?

Hvis du tror at kontoen din har blitt misbrukt, kan du se veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Har du problemer med to-trinns bekreftelse?

Hvis du har problemer med å motta en bekreftelsesmelding eller -kode, kan du se veiledningen nedenfor for å få tilgang til kontoen igjen.