Påloggingsproblemer på PlayStation™ Network

Lær hvordan du feilsøker noen vanlige problemer som kan oppstå når du logger på kontoen eller konsollen din.

Har du problemer med å logge på kontoen?

Prøv PlayStation Online Assistant for å finne ut hvordan du gjenoppretter kontoen din. Denne assistenten er kun tilgjengelig på engelsk.

Har du glemt passordet?

Hvis du har glemt passordet eller bekreftelsesinformasjonen (som fødselsdato), kan du se veiledningen nedenfor for å få informasjon om hvordan du tilbakestiller kontoen din.

Har du glemt påloggings-ID-en (e-postadressen) din for PSN?

• Prøv å søke etter «PlayStation-kjøp» i alle e-postinnboksene dine, inkludert mappene for søppelpost. Hvis du finner e-postadressen du brukte til å konfigurere kontoen din, tilbakestiller du passordet ved å følge veiledningen nedenfor.
  • Hvis du ikke får tilgang til e-postadressen for kontoen din, kan du kontakte oss.

Får du ikke logget på selv om du kjenner til brukernavnet og passordet ditt?

• Har du bekreftet påloggings-ID-en (e-postadressen) din? Søk i e-postinnboksen etter «PlayStation-bekreftelse» og klikk på koblingen i e-posten for å bekrefte påloggings-ID-en din.
  • Er systemprogramvaren oppdatert? Velg konsollen fra listen nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.
  • Slå konsollen og ruteren av og deretter på igjen. Hvis du bruker Wi-Fi til å koble konsollen til Internett, kan du prøve å bruke en kablet tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon om feilsøking for tilkobling, kan du gå til Fix & Connect.

• Prøv å logge på Kontoadministrasjon på nett. Hvis du ikke får tilgang til kontoen, kan det hende at du er utestengt. Gå til veiledningen nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.

Kan det hende at noen andre bruker kontoen din?

Hvis du tror at kontoen din har blitt misbrukt, kan du se veiledningen nedenfor for å få mer informasjon.

Har du problemer med to-trinns bekreftelse?

Hvis du har problemer med å motta en bekreftelsesmelding eller -kode, kan du se veiledningen nedenfor for å få tilgang til kontoen igjen.