Slik deaktiverer du PlayStation-konsollen

Finn ut hvordan du deaktiverer PlayStation-konsollen for å kunne aktivere nye konsoller og unngå aktiveringsgrenser.

Slik deaktiverer du PlayStation-konsollen

Finn ut hvordan du deaktiverer PlayStation-konsollen for å kunne aktivere nye konsoller og unngå aktiveringsgrenser.

Deaktivere en PlayStation®5-konsoll

Du kan ha én PS5™-konsoll med Konsolldeling og frakoblet spilling aktivert på kontoen din

Slå av Konsolldeling og frakoblet spilling for PS5, gå til hjem-skjermen, og velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Konsolldeling og frakoblet spilling > Deaktiver.

Du kan ha én primær PS4-konsoll aktivert på kontoen din.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Aktiver som primær PS4.

2. Velg Deaktiver > Ja.

1. Velg den lokale brukerkontoen, og gå til PlayStation Network > Logg på > Kontoadministrasjon

2. Gå til Systemaktivering og marker PS3

3. Velg den typen innhold du vil deaktivere for PlayStation®3-konsollen: Spill eller Video

4. Velg Deaktiver system

1. Trykk på Innstillinger på hjem-skjermen.

2. Gå til PlayStation Network > Systemaktivering

3. Velg den typen innhold du vil deaktivere: Spill eller Video

4. Trykk på Deaktiver > OK.

Deaktivere en konsoll eksternt

Hvis du ikke får tilgang til en PlayStation-konsoll, er det fremdeles mulig å deaktivere (og logge av) alle enheter som er knyttet til kontoen din ved hjelp av Kontoadministrasjon i en nettleser.

Du kan bare deaktivere konsollene dine én gang hver sjette måned.

1. Logg på Kontoadministrasjon.

2. Velg Enhetsadministrasjon > PlayStation-konsoller > Deaktiver alle enheter.

Merk deg at PlayStation Video ikke kan deaktiveres eksternt, og at du må gjøre dette på selve konsollen. Hvis du ikke lenger har tilgang til konsollen som er knyttet til PlayStation Video, må du kontakte oss.

Aktivere en PlayStation-konsoll

Aktivering av konsollen din gjør at du kan dele kjøp og enkelte abonnementsfordeler med andre spillere på den konsollen.