Konsolldeling og offline-spilling på PS5™-konsoller

Finn ut hvordan du aktiverer konsolldeling og offline-spilling på PS5-konsoller for å dele kjøpene dine og noen abonnementsfordeler med andre spillere.

Innstillingen Konsolldeling og offline-spilling knytter en PS5-konsoll til kontoen og lar deg dele spill og medier med andre spillere på den konsollen.

Grenser for konsolldeling og offline-spilling på PS5

Du kan aktivere Konsolldeling og offline-spilling på én PS5-konsoll om gangen. Hvis du aktiverer innstillingen på en ny PS5-konsoll, blir innstillingen Konsolldeling og offfline-spilling deaktivert. Andre brukere på den deaktiverte konsollen vil ikke kunne spille spill og medier.

Konsolldeling og offline-spilling på PS5 påvirker ikke aktiveringsgrensen for den primære PS4-konsollen.

Slik aktiverer du konsolldeling på PS5

Konsolldeling og offline-spilling på PS5 blir automatisk aktivert på PS5-konsollen du bruker til å logge på PlayStation™Network for første gang.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Konsolldeling og offline-spilling
  2. Velg Aktiver.

Slik deaktiverer du konsolldeling på PS5

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Annet > Konsolldeling og offline-spilling
  2. Velg Deaktiver.

Slik deaktiverer du ekstern konsolldeling på PS5

Hvis du vil deaktivere konsoller du ikke lenger har, kan du gå til Enhetsadministrasjon.