Slik aktiverer du en primær PlayStation®4-konsoll

Finn ut hvordan du aktiverer det primære S4™-systemet.

Aktivering av en primær PS4 knytter PlayStation-systemet ditt til kontoen din og gir deg tilgang til PlayStation™ Store-kjøp. Avhengig av innholdet du ønsker tilgang til, brukes det ulike aktiveringsrestriksjoner:

Spill

1 primær PS4

2 PS3-systemer

2 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Video

1 primær PS4

1 PS3-system

3 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Hvordan aktiverer jeg et PS4-system?

Hver spiller kan ha ett PS4-system aktivert som det primære PS4-systemet for deres konto.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Aktiver som din primære PlayStation 4 > Aktiver.

Det finnes ingen primære aktiveringer på PS3.

1. Velg den lokale brukerkontoen, og gå til PlayStation Network > Pålogging >Kontoadministrasjon.
  2. Gå til Systemaktivering og marker PS3.
  3. Velg den innholdstypen du vil deaktivere på PS3-systemet ditt.
  4. Velg Aktiver system.
  5. Du vil også se en melding som bekrefter at enheten nå er aktivert, eller som forteller deg at du allerede har nådd aktiveringsgrensen for den innholdstypen.

Det finnes ingen primære aktiveringer på PS Vita / TV.

1. På PS Vita-systemet trykker du på Innstillinger > PlayStation Network > Systemaktivering.
  2. Velg den typen innhold du ønsker at PS Vita-systemet skal bruke: spill eller video.
  3. Trykk på Aktiver > OK.
  4. Du vil også se en melding som bekrefter at enheten nå er aktivert, eller som forteller deg at du allerede har nådd aktiveringsgrensen for den innholdstypen.