Aktivere en primær PlayStation®4-konsoll

Slik aktiverer du en primær PlayStation®4-konsoll

Finn ut hvordan du aktiverer den primære PS4™-konsollen og aktiveringsgrensene for PlayStation-konsollene dine.

Viktig: PlayStation®-aktiveringsgrenser

Aktivering av en primær PS4-konsoll knytter PlayStation-konsollen din til kontoen din og gir deg tilgang til PlayStation™ Store-kjøp. Avhengig av innholdet du ønsker tilgang til, brukes det ulike aktiveringsrestriksjoner:

Spill

1 primær PS4-konsoll

2 PS3-konsoller

2 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Video

1 primær PS4-konsoll

1 PS3-konsoll

3 bærbare PlayStation-systemer (PSP eller PS Vita/TV)

Slik endrer du aktiveringen av PlayStation-konsollen

Hver konto kan kun ha én primær PS4-konsoll. Hvis du vil endre en primær PS4-konsoll, kan du følge veiledningen nedenfor for å deaktivere manuelt den forrige konsollen før du aktiverer en ny primær PS4-konsoll.

Hvis du har nådd aktiveringsgrensen for PS3 eller PS Vita/TV, kan du deaktivere konsollen manuelt ved hjelp av veiledningen nedenfor.

Hvis du finner ut at du ikke kan deaktivere PlayStation-konsollen manuelt, kan du følge veiledningen nedenfor for å utføre en ekstern deaktivering av alle PlayStation-enheter. Merk deg at denne handlingen bare kan utføres én gang hver 6. måned.

Slik deaktiverer du PlayStation-konsollen

Velg konsollen og følg aktiveringstrinnene.

Hver spiller kan ha én PS4-konsoll aktivert som den primære PS4-konsollen for deres konto.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Aktiver som din primære PlayStation 4.
  2. Velg Aktiver.

Det finnes ingen primære aktiveringer på PS3-konsollene.

1. Velg den lokale brukerkontoen, og gå til PlayStation Network > Logg på > Kontoadministrasjon.
  2. Gå til Systemaktivering og marker «PS3».
  3. Velg den innholdstypen som du vil aktivere PS3-konsollen til å bruke.
  4. Velg Aktiver system.
  5. Du vil også se en melding som bekrefter at enheten nå er aktivert, eller som forteller deg at du allerede har nådd aktiveringsgrensen for den innholdstypen.

Det finnes ingen primære aktiveringer på PS Vita / TV.

1. På PS Vita-systemet trykker du på Innstillinger > PlayStation Network > Systemaktivering.
  2. Velg den typen innhold du ønsker at PS Vita-systemet skal bruke: spill eller video.
  3. Trykk på Aktiver > OK.
  4. Du vil også se en melding som bekrefter at enheten nå er aktivert, eller som forteller deg at du allerede har nådd aktiveringsgrensen for den innholdstypen.