Slik logger du på PSN på PS3-konsoller og PS Vita

På PlayStation®3-konsoller og PlayStation®Vita-systemer kreves det nå et enhetspassord for å logge inn på PlayStation™Network. Dette er av sikkerhetshensyn for kontoen din.

Slik oppretter du et passord for enhetskonfigurering

Du trenger et passord for enhetskonfigurering for å logge på PlayStation Network på PlayStation®3-konsoller eller PlayStation® Vita-systemer med en nettleser.

1. Logg på Kontoadministrasjon.
  2. Velg  Opprett nytt passord.
  3. Skriv ned passordet, ta et skjermbilde av det eller skriv det ut og oppbevar det på et trygt sted.
    Du kan nå bruke passordet ditt for enhetskonfigurering til å logge på PS3™-konsoller eller PS Vita™-systemer.

Merk at opprettelse av konto og noen funksjoner for kontoadministrasjon nå bare er tilgjengelig via nettleser på PC eller mobiltelefon. Dette er for å forbedre den generelle systemytelsen.

Slik logger du på PlayStation Network på en PS3-konsoll eller et PS Vita-system

Bruk passordet for enhetskonfigurering i stedet for kontopassordet ditt når du skal logge på PlayStation Network.

1. På PS3-konsollen eller PS Vita-systemet ditt angir du påloggings-ID-en din (e-postadresse) og passordet ditt for enhetskonfigurering for å logge på PlayStation Network.
    Dette bekrefter enheten.
  2. Merk av i boksen for å aktivere automatisk pålogging. Hvis du velger ikke å aktivere automatisk pålogging, må du angi passordet for enhetskonfigurering hver gang du logger på.*

*Du kan fjerne et passord og opprette et nytt et når som helst.

Slik fjerner du et passord for enhetskonfigurering

1. Logg på Kontoadministrasjon.
  2. Velg Fjern ved siden av eksisterende passord for enhetskonfigurasjon.
  3. Hvis du trenger et nytt passord, velger du Opprett nytt passord.