Hjelp med problemer i forbindelse med to-trinnsbekreftelse på PlayStation Network

Finn ut hvordan du kan bruke reservekoder fra to-trinnsbekreftelse (2SV) for å gjenopprette kontoen, og hva du kan gjøre hvis du mister 2SV-telefonen din.

Slik gjenoppretter du kontoen med 2SV-reservekodene på nett

Hvis du har registrert reservekodene du brukte da du konfigurerte 2SV, er det enkelt å gjenopprette kontoen din.

1. Prøv å logge på Kontoadministrasjon.
  2. Klikk på Har du problemer med å motta koden? > Logg på ved å bruke en reservekode.
  3. Angi én av ti reservekoder (hver kode kan brukes én gang), og velg Bekreft.
  4. Klikk på Fortsett for å logge på kontoen.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto > Logg på
    Angi påloggings-ID-en (e-postadresse), legg inn passordet, og velg Logg på.

2. På skjermbildet for 2SV-bekreftelse skriver du inn én av de ti reservekodene (hver kode kan brukes én gang).

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Logg på.
    Angi påloggings-ID-en (e-postadresse), legg inn passordet, og velg Logg på.

2. På skjermbildet for 2SV-bekreftelse trykker du på trekantknappen for å velge  Har du problemer med å motta koden?

3. Velg en grunn til at du ikke kan logge på, og velg Logg på ved å bruke en reservekode.

4. Angi én av ti reservekoder (hver kode kan brukes én gang), og velg  Bekreft.
  • Hvis du har brukt de fleste av reservekodene dine, kan du motta nye ved å slå av 2SV og aktivere det på nytt.

• Hvis du har mistet tilgang til den forrige telefonen og du har brukt en reservekode, må du deaktivere 2SV og aktivere det på nytt med den nye telefonen.

Har du mistet tilgangen til 2SV-mobiltelefonen din, slik at du ikke får logget på?

Hvis du ikke har 2SV-reservekoder, kontakter du PlayStations kundestøtte og oppgir kontoopplysningene for å gjenopprette kontoen din.

Fikk du ikke en bekreftelseskode?

1. Velg Send kode på nytt fra påloggingsskjermbildet.
    Det kan ta noen minutter å få koden tilsendt.

2. Start telefonen på nytt og prøv på nytt.

3. Kontroller om du har aktivert flymodus på telefonen.

4. Sjekk signalstatusen for mobilnettverket til telefonen.
    Hvis du har problemer, kontakter du mobiloperatøren din for å få mer informasjon.

Hvis du fremdeles har problemer, kontakter du PlayStations kundestøtte og oppgir kontoopplysningene dine for å gjenopprette kontoen.

Har du fått en uventet 2SV-melding?

Hvis PlayStation-konsollen ber deg om en bekreftelseskode uten at du har slått på 2SV, må du gjennomføre disse trinnene så snart som mulig:

1. Forsøk å endre påloggingsmetode umiddelbart.
  1. Hvis du ikke kan endre påloggingsmetoden, kontakter du PlayStations kundestøtte og oppgir kontoopplysningene dine for å gjenopprette kontoen.

Mottok du en melding om feil passord på Google TV?

• Du kan ikke logge på Google TV mens 2SV er slått på.
  • Hvis du ser en melding om feil passord, kan du deaktivere 2SV for å logge på og reaktivere det igjen når du er ferdig.