Slik løser du problemer etter å ha endret online-ID-en din på PlayStation™Network

Slik løser du problemer etter å ha endret online-ID-en din på PlayStation™Network

Finn ut hvordan du løser tekniske problemer, som tap av data eller skjulte trophies, som forårsakes av at en online-ID blir endret.

Før du endrer online-ID-en, er det noen forhold du må ta hensyn til:

1. Du kan få problemer med PS4-spill etter en endring av online-ID-en.
  2. Her* finner du en liste over PS4-spill som er testet med funksjonen for endring av online-ID.
  3. Den nye online-ID-en må samsvare med tjenestevilkårene våre, inkludert adferdsreglene for samfunn
  4. PS3-, PS Vita- og PS/TV-spill og -programmer støtter ikke funksjonen for å endre online-ID.
  5. Hvis du får tekniske problemer, kan du tilbakestille til den opprinnelige ID-en kostnadsfritt ved å følge trinnene nedenfor. Det å tilbakestille til den forrige online-ID-en løser de fleste problemer som forårsakes av å endre online-ID.
  6. Online ID-er kan ikke endres for barnekontoer.

*Enkelte spill som ikke har noen kjente problemer på listen, kan fremdeles få problemer hvis du endrer online-ID.

Hvis du får problemer etter at du har endret online-ID-en din

Når du endrer en online-ID, kan det hende du får problemer med enkelte spill, for eksempel tapt spillprogresjon. Hvis du får problemer etter at du har endret online-ID-en din, kan du kontakte kundestøtteteamet vårt for å bytte tilbake til den tidligere online-ID-en din.

Det å endre tilbake til den forrige ID-en er kostnadsfritt og skal løse de fleste problemene. Men det er ikke sikkert det løser alle problemene (det kan for eksempel hende du ikke kan gjenopprette tapt innhold, progresjon og funksjonalitet). Vi anbefaler at hvis du ønsker å endre tilbake til forrige online-ID, bør du gjøre det så snart som mulig, siden det kan påvirke innhold, spillprogresjon og funksjonalitet som er tilknyttet den nye online-ID-en din.

Gjenopprett kontoen hvis online-ID-en din blir endret uten din tillatelse

Hvis du oppdager at online-ID-en din har blitt endret, eller at du ikke kan logge deg på kontoen din, kan du prøve å endre passordene for kontoen og e-posten din og gå til veiledningen for utsatte kontoer nedenfor.