Løse problemer etter å ha endret online-ID-en

Slik løser du problemer etter å ha endret online-ID-en på PSN

Finn ut hvordan du løser tekniske problemer, som tap av data eller skjulte trophies, som forårsakes av en endring av online-ID-en på PlayStation™Network.

Ved endring av online-ID

Kontroller følgende:

1. Du kan få problemer med PS4-spill etter en endring av online-ID-en. Du finner en liste over PS4-spill som er testet med funksjonen for endring av online-ID her*.
  2. Den nye online-ID-en må samsvare med tjenestevilkårene våre, inkludert fellesskapets adferdsregler
  3. PS3-, PS Vita- og PS-/TV-spill og -apper støtter ikke funksjonen for å endre online-ID-en.
  4. Hvis du får tekniske problemer, kan du endre tilbake til den opprinnelige online-ID-en kostnadsfritt. Det å tilbakestille til den forrige online-ID-en løser de fleste problemer som forårsakes av å endre online-ID.
  5. Online ID-er kan ikke endres for barnekontoer.

*Enkelte spill som ikke har noen kjente problemer på listen, kan fremdeles få problemer hvis du endrer online-ID.

Problemer etter å ha endret online-ID

Når du endrer en online-ID, kan det hende du får problemer med enkelte spill, for eksempel tapt spillprogresjon. Hvis du får problemer etter at du har endret online-ID-en, kan du kontakte PlayStations kundestøtte for å bytte tilbake til den tidligere online-ID-en din.

Det å endre tilbake til den forrige ID-en er kostnadsfritt og skal løse de fleste problemene. Det er likevel ikke sikkert det løser alle problemene (det kan for eksempel hende du ikke kan gjenopprette tapt innhold, progresjon og funksjonalitet). Hvis du ønsker å endre tilbake til forrige online-ID, anbefaler vi at du gjør det så snart som mulig, siden det kan påvirke innhold, spillprogresjon og funksjonalitet som er tilknyttet den nye online-ID-en din.

Denendrede online-ID-en er nå Temp-xxxxxx

Hvis online-ID-en din nå er Temp-xxxxxx, ble denne endringen forårsaket av en rapport fra en annen spiller og en undersøkelse gjennomført av moderatorene våre. De har kommet frem til at du har en online-ID som har brutt tjenestevilkårene for PSN. Se mer informasjon på siden med fellesskapets adferdsregler nedenfor.

Du kan endre tilbake til den forrige online-ID-en så lenge den ikke bryter med tjenestevilkårene for PSN. Hvis du vil endre tilbake til den forrige online-ID-en, kan du kontakte PlayStations kundestøtte.

Denopprinnelige online-ID-en er nå Temp-xxxxxx

Den opprinnelige online-ID-en har blitt rapportert som upassende. Denne typen endring av online-ID kan ikke tilbakestilles. Du kan endre online-ID-en fra Temp-xxxxxx ved å følge veiledningen nedenfor. Hvis du opplever problemer med tap av data, kan du kontakte PlayStations kundestøtte

Uønsket endring av online-ID

Hvis online-ID-en din har blitt endret av noen andre, eller du ikke kan logge deg på kontoen din, kan du prøve å endre passordene for kontoen og e-posten din og gå til veiledningen for utsatte kontoer nedenfor.

Online-ID-en ble ikke oppdatert

Det kan ta noe tid å oppdatere enkelte programmer og tjenester med den nye online-ID-en. I noen tilfeller kan det ta opptil en uke. Hvis den nye online-ID-en ikke vises etter en uke, må du kontakte PlayStations kundestøtte.