Finn ut hvordan du endrer online-ID-en din på PlayStation™Network

Finn ut hvordan du endrer online-ID-en din på PlayStation™Network

Finn ut hvordan du endrer online-ID-en din på PlayStation Network, om endringer av online-ID-er koster penger, og hva du kan gjøre hvis du opplever problemer med en endring av en online-ID.

Før du endrer online-ID-en, er det noen forhold du må ta hensyn til:

1. Du kan få problemer med PS4-spill etter en endring av online-ID-en.
  2. Her* finner du en liste over PS4-spill som er testet med funksjonen for endring av online-ID.
  3. Den nye online-ID-en må samsvare med tjenestevilkårene våre, inkludert adferdsreglene for samfunn
  4. PS3-, PS Vita- og PS/TV-spill og -programmer støtter ikke funksjonen for å endre online-ID.
  5. Hvis du får tekniske problemer, kan du tilbakestille til den opprinnelige ID-en kostnadsfritt ved å følge trinnene nedenfor. Det å tilbakestille til den forrige online-ID-en løser de fleste problemer som forårsakes av å endre online-ID.
  6. Online ID-er kan ikke endres for barnekontoer.

*Enkelte spill som ikke har noen kjente problemer på listen, kan fremdeles få problemer hvis du endrer online-ID.

Koster det penger å endre online-ID-en?

Du kan endre online-ID-en så mange ganger du vil. Den første gangen er kostnadsfri. Du må betale for ytterligere endringer. PlayStation®Plus-medlemmer får 50 % rabatt på endringer av online-ID-er, men du må ikke være medlem for å foreta endringer.

Hvordan kan vennene mine finne min nye online-ID?

Når du velger den nye online-ID-en din, har du muligheten til å vise din tidligere online-ID på profilen din i 30 dager. Du må velge dette alternativet under endringsprosessen.

Endre online-ID på PSN

Nettleser: endre online-ID

1. Logg deg på Kontoadministrasjon og velg PSN-profil fra sidemenyen.
  2. Velg Rediger ved siden av gjeldende online-ID.
  3. Skriv inn en ny online-ID, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre endringen.
  4. Når endringen er fullført, blir du logget av alle enheter.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto > Profil > Online-ID
  2. Opprett en ny online-ID.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre endringen.
  4. Når endringen er fullført, blir du logget av alle enheter.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Kontoopplysninger > Profil > Online-ID
  2. Opprett en ny online-ID.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre endringen.
  4. Når endringen er fullført, blir du logget av alle enheter.

Løse problemer etter å ha endret online-ID

Hvis du har tekniske problemer etter å ha endret en online-ID, kan du løse de fleste problemer ved å gå tilbake til en tidligere online-ID (dette vil imidlertid ikke løse alle problemer). Se veiledningen nedenfor.

Endre en støtende online-ID som har blitt utestengt

Hvis kontoen din har blitt utestengt på grunn av en støtende online-ID før 04.11.19, kan du se utestengelsesveiledningen nedenfor for å endre online-ID-en din.

Hva skjer hvis jeg ikke fullfører prosessen med å endre online-ID?

Den nye online-ID-en din blir midlertidig reservert når du velger Bekreft. Den nye online-ID-en blir reservert i 24 timer. Hvis du skal gjøre krav på den nye online-ID-en permanent, må du fullføre prosessen innen 24 timer.