Koble PSN-påloggingsstatusen din til Discord

Slik kobler du PSN-påloggingsstatusen din til Discord

Finn ut hvordan du kobler PlayStation™Network (PSN)-påloggingsstatusen din til Discord.

Merk at denne funksjonen for tiden lanseres gradvis til Discord-brukere rundt om i verden. Du mottar et varsel på Discord-appen når PSN-kobling er tilgjengelig (på iOS- og Android-enheter må du sørge for at Discord-appen er oppdatert til den nyeste versjonen). Du kan også sjekke tilgjengelighet for denne funksjonen ved å gå til Brukerinnstillinger > Tilkoblinger på Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller Internett. Hvis PlayStation-logoen vises i integreringsalternativene, kan du koble kontoene sammen.

Slik kobler du PSN-påloggingsstatusen din til Discord

1. Åpne Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller Internett.
  2. Gå til Brukerinnstillinger > Tilkoblinger > Legg til, og velg PlayStation-logoen.
  3. I neste vindu logger du inn med påloggings-ID-en og passordet til PSN, og så bekrefter du at du vil koble sammen kontoene.
  4. Når de er koblet sammen, kan du gå inn i Discord for å velge om påloggings-ID-en skal vises i profilen din og for å bestemme om PlayStation Network-statusen din skal vises. Finn ut mer
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for barnekontoer på PlayStation Network.
  • Merk at du må sette personvernsinnstillingene på PSN for PSN-påloggingsstatusen og Spilles nå til Alle for at påloggingsstatusen din skal vises på Discord.

Hvorfor bør jeg koble PSN-påloggingsstatusen min til Discord?

Å koble PlayStation Network-kontoen din til Discord er en god måte å dele spillaktiviteten din på PlayStation Network med venner på. Når du har koblet sammen kontoene, kan du dele følgende informasjon med Discord-brukere:

• påloggings-ID-en for PSN i Discord-profilen din
  • PlayStation-spill du spiller
  • hvor lenge du har spilt

Slik angir du PSN-statusen som offline på Discord

Hvis du velger å vises som offline på PSN, vil heller ikke PSN-påloggingsstatusen vises i Discord. De skjulte spill-innstillingene dine gjelder også på Discord.

Slik kobler du fra Discord fra PlayStation Network-innstillingene

1. Gå til Kontoadministrasjon.
  2. Gå til Andre Innstillinger > Kontokobling.
  3. Velg Discord for å koble kontoene fra hverandre.
  1. Åpne Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller Internett.
  2. Gå til Brukerinnstillinger > Tilkoblinger, og velg X-knappen ved siden av PlayStation-logoen.
  3. I den nye menyen bekrefter du at du vil fortsette med å koble kontoene fra hverandre ved å trykke på Koble fra-knappen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se støtteartikkelen for Discord

Vanlige spørsmål

Trenger jeg et Playstation®Plus-medlemskap?
Nei, du trenger ikke PlayStation Plus-medlemskap for denne funksjonen.

Hvilke PlayStation-konsoller kan jeg dele spillaktivitetene mine fra på Discord?
Du kan dele PSN-tilstedeværelsen og spillaktivitetene dine på PS5™- og PS4™-konsoller via Discord ved å følge trinnene over.

Kan jeg konfigurere kontokobling fra konsollen?
Kontokobling for Discord kan bare konfigureres på Discord-appen på Windows, macOS, Linux, iOS, Android eller Internett. Du kan ikke koble sammen PSN og Discord via konsollen.

Hvilke regioner støttes?
Denne funksjonen blir tilgjengelig for brukere der PlayStation Network- og Discord-tjenester er tilgjengelige.

Jeg endret påloggings-ID-en min for PSN, men den er ikke oppdatert på Discord-appene.  Hvordan fikser jeg det?
I de fleste tilfeller blir påloggings-ID-en din automatisk oppdatert ved påfølgende spillaktivitet på PlayStation-konsollen din etter at du har endret påloggings-ID-en din.  I noen tilfeller må du koble til kontoen din på nytt