Tilpasse sikkerhetsinnstillingene på PSN

Slik endrer du sikkerhetsinnstillingene på PSN

Finn ut hvordan du endrer kontoinformasjon som påloggings-ID, passord, sikkerhetsspørsmål og mobilnummer.

PlayStations kundestøtte ber deg aldri om å oppgi passordet ditt. Hvis du deler opplysningene dine, kan sikkerheten til kontoen din bli kompromittert, så du bør aldri fortelle noen hva passordet ditt er.

Slik endrer du sikkerhetsinnstillingene på PlayStation™Network

1. Gå til Kontoadministrasjon på en tilkoblet enhet.
  2. Velg Sikkerhet. Fra menyen Sikkerhet kan du redigere passordet ditt, sikkerhetsspørsmålet og mobiltelefonnummeret, og administrere 2-trinns bekreftelse.
  1. Gå til hjemskjermbildet og velg Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto > Sikkerhet.
  2. Her kan du endre passordet ditt, sikkerhetsspørsmålet og mobiltelefonnummeret, og administrere 2-trinns bekreftelse.
  1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Kontoopplysninger > Sikkerhet. Du blir bedt om å skrive inn påloggings-ID-en og passordet ditt.
  2. Her kan du endre passordet ditt, sikkerhetsspørsmålet og mobiltelefonnummeret, og administrere 2-trinns bekreftelse.

Jeg har mistet informasjonen om 2-trinns bekreftelse. Hvordan kan jeg gjenopprette kontoen min?

Hvis du har mistet mobiltelefonnummeret for 2-trinns bekreftelse eller 2SV-sikkerhetskopikodene, kan du gå til veiledningen nedenfor for å se trinn om hvordan du gjenoppretter kontoen din.

Relaterte artikler om PlayStation-sikkerhet

Noen av de vanligste spørsmålene du kan ha om å være trygg på PlayStation, er dekket nedenfor.