Slik feilsøker du problemer med den trådløse DualSense-kontrolleren

Finn ut hvordan du feilsøker problemer med den trådløse DualSense™-kontrolleren.

Slik tilbakestiller du en trådløs DualSense-kontroller

Hvis du har problemer med kontrolleren, kan du prøve å tilbakestille den.

1. Slå av PlayStation®5-konsollen.
  2. Koble den trådløse DualSense-kontrolleren fra den offisielle USB-kabelen.
  3. Finn reset-knappen i det lille hullet ved siden av Sony®-logoen på baksiden av kontrolleren.
  4. Bruk en nål eller et lignende verktøy (følger ikke med) til å trykke på og holde nede reset-knappen i minst 5 sekunder.
    Kontrolleren tilbakestilles.
  1. Koble kontrolleren til PS5®-konsollen med den offisielle USB-kabelen som fulgte med kontrolleren, og trykk på PS-knappen.

Har du fremdeles problemer?

Hvis du kan styre en PS5-konsoll, må du oppdatere systemprogramvaren for PS5 til den nyeste tilgjengelige versjonen.

Hvis du har prøvd å tilbakestille kontrolleren og fremdeles har problemer, kan du velge et problem fra listen nedenfor.