Konfigurere 3D audio på PS5-konsoller

Slik konfigurerer du 3D audio på PS5-konsoller

Finn ut hvordan du kan forbedre lyden på PlayStation®5-konsollen ved å gjøre lyden tredimensjonal.

Hva er 3D audio på PS5™-konsoller?

PS5-konsollen, som drives av Tempest 3D AudioTech, plasserer deg i sentrum av et utrolig lydlandskap hvor det føles som om lyden kommer fra alle retninger. Aktiver 3D audio for TV-høyttalere eller kompatible hodetelefoner ved å følge trinnene nedenfor for å få tredimensjonal lyd.

Slik konfigurerer du 3D audio for TV-er på PS5-konsoller

1. Gå til Innstillinger > Lyd > Lydutgang > TV.
  2. Velg Aktiver 3D audio for TV-høyttalere.
  3. Velg Mål romakustikk for 3D audio for å bruke mikrofonen på den trådløse kontrolleren til å måle romakustikken.
  4. Velg Bruk måleresultater på 3D audio for å bruke innstillinger basert på målingene av romakustikken. Hvis du aldri har målt romakustikken, eller hvis du har endret miljøet siden du målte, velger du Mål romakustikk for 3D audio først.

Slik konfigurerer du 3D audio for kompatible hodetelefoner på PS5-konsoller

1. Gå til Innstillinger > Lyd > Lydutgang > Hodetelefoner.
  2. Velg Aktiver 3D audio for hodetelefoner for å slå 3D audio av/på.
  3. Velg Juster 3D audioprofil for å velge ønsket 3D audioprofil.