Slik endrer du innstillingene for Avstandsspill

Finn ut hvordan du aktiverer Avstandsspill på PlayStation®5- eller PlayStation®4-konsollen, og endrer innstillingene for Avstandsspill.

Slik endrer du innstillinger for Avstandsspill på PS5-konsoller

1. Gå til hjem-skjermen, og velg Innstillinger > System > Avstandsspill.
  2. Velg mellom følgende alternativer:

Aktiver Avstandsspill
Slå dette på før du starter Avstandsspill. Du må bare slå dette på første gang du bruker Avstandsspill.

Koble til enhet
Hvis du prøver å koble til PS5®-konsollen fra en annen enhet, men ikke finner konsollen, må du koble til enheten manuelt. Koble enheten og PS5-konsollen til det samme nettverket, velg Koble til enhet på PS5-konsollen, og skriv inn nummeret som vises på PS5-konsollskjermbildet på enheten.

Tilkoblingshistorikk
Du kan se hvilke enheter du brukte til å koble til PS5-konsollen for Avstandsspill.

Skjul tilkoblingsstatusvarsel for Avstandsspill
Hvis du slår dette på, vises ikke popup-varslet «Avstandsspill tilkoblet.» under spilling når en annen bruker logger seg på PS5-konsollen.

1. Gå til Innstillinger > Tilkoblingsinnstillinger for Avstandsspill.
  2. Velg mellom følgende alternativer:

Aktiver Avstandsspill
Slå dette på før du starter Avstandsspill. Du må bare slå dette på første gang du bruker Avstandsspill.

Legg til enhet
Hvis du prøver å koble til PS4-konsollen fra en annen enhet, men ikke finner konsollen, må du registrere enheten manuelt. Koble enheten og PS4-konsollen til det samme nettverket, velg Legg til enhet på PS4-konsollen, og skriv inn nummeret på PS4-konsollskjermbildet på enheten.

Tilkoblingshistorikk
Du kan se hvilke enheter du brukte til å koble til PS4-konsollen for Avstandsspill.