Konfigurer automatiske oppdateringer på PS5™- og PS4™-konsoller

Konfigurer automatiske oppdateringer på PS5™- og PS4™-konsoller

Finn ut hvordan du konfigurerer automatiske oppdateringer for spill og systemprogramvare på PS5- og PS4-konsoller.

Hvilke funksjoner er tilgjengelige med automatiske oppdateringer?

• Spilloppdateringer (oppgraderinger) og oppdateringer av systemprogramvaren blir automatisk lastet ned og installert.

• Spill som er kjøpt fra PlayStation™Store, kan lastes ned eksternt.

• Spillagringer er automatisk lagret på PlayStation Network, så du kan fortsette der du slapp på et annet PlayStation-system. Funksjonen er kun tilgjengelig for PlayStation®Plus-abonnenter.

• Trophies blir automatisk synkronisert med PlayStation™Network.

Konfigurer automatiske oppdateringer på PlayStation

Hvis du vil tillate automatiske oppdateringer, konfigurerer du PlayStation-konsollen slik at den forblir tilkoblet Internett når den er i hvilemodus, aktiverer automatiske nedlastinger og lar systemet stå i hvilemodus når det ikke er i bruk.

PS5 – Forbli tilkoblet til Internett
  1. Gå til Innstillinger > System.
  2. Velg Strømsparing > Funksjoner som er tilgjengelige i hvilemodus.
  3. Slå på Forbli tilkoblet Internett.
PS5 Installer oppdateringsfiler automatisk
  1. Velg Innstillinger > System > Systemprogramvare > Systemprogramvareoppdatering og innstillinger.
  2. Slå på Last ned oppdateringsfiler automatisk eller Installer oppdateringsfiler automatisk.

Når du slår på Installer oppdateringsfiler automatisk , installerer konsollen automatisk oppdateringer mens den er i hvilemodus, slik at konsollen er oppdatert og klar neste gang du spiller.

Automatiske spilloppdateringer for PS5
  1. Gå til Innstillinger > Innstillinger for lagret data og spill/app> Automatiske oppdateringer
  2. Slå på Automatisk nedlasting eller Automatisk installasjon i Hvilemodus.
PS5 – Gå inn i hvilemodus
  • Trykk på PS-knappen til kontrollsenteret, og velg Strøm > Gå inn i hvilemodus. Du kan også trykke én gang på av/på-knappen.
Aktiver påslåing av PS4 fra Nettverk
  1. Gå til Innstillinger  > Strømsparingsinnstillinger  > Innstill funksjoner som er tilgjengelige i hvilemodus.
  2. Merk av i boksene ved siden av Forbli tilkoblet til Internett og Aktiver påslåing av PS4 fra Nettverk.
Automatiske nedlastinger for PS4
  1. Gå til Innstillinger > System > Automatiske nedlastinger.
  2. Merk av i boksen ved siden av  Filer for oppdatering av systemprogramvare.
  3. Merk av i boksen ved siden av Filer for programoppdatering.
PS4 – Gå inn i hvilemodus
  • Trykk på og hold nede PS-knappen, og velg Gå inn i hvilemodus. Power-indikatoren på PlayStation 4-konsollen lyser oransje.

Aktiver eksterne spillnedlastinger

Når du har aktivert automatiske oppdateringer, er eksterne nedlastinger tilgjengelige når du kjøper innhold via PlayStation Store på Internett eller på mobil.