Slik finner og laster du ned spill du har kjøpt fra Playstation™Store

Slik finner og laster du ned spill du har kjøpt fra Playstation™Store

Finn ut hvordan du laster ned PlayStation Store-kjøpene dine til PS5™- eller PS4™-konsollen, og hvordan du laster ned spill eksternt.

Hvor finner jeg PlayStation Store-kjøpene mine?

Nettleser og PlayStation App: Finne kjøp

• Logg på PlayStation.com og velg MIn PlayStation > Spillbibliotek
  • Åpne PlayStation App og velg Spillbibliotek > Kjøpt.
  • Gå til Spill-hjem > Spillbibliotek.

• Gå til Bibliotek Kjøpt.

Hvordan laster jeg ned spill og tillegg fra PlayStation Store?

PS5: Laste ned spill og tillegg

1. Velg Spillbibliotek fra Spill-hjem
  2. Velg det kjøpte spillet > Last ned
  3. Spillet installeres automatisk. Avhengig av spillet kan du ha muligheten til å kopiere og spille en del av spillet med én gang.
  4. For å kjøpe og laste ned tillegg velger du spill-hub > bla til Tillegg-delen > Kjøp.
  1. Gå til Bibliotek og velg mappen Kjøpt.

2. Velg det spillet du ønsker å laste ned.

3. Velg Last ned.

4. Hvis du vil laste ned tillegg, velger du spillet > PlayStation Store > Dine tillegg.

Kan jeg begynne å laste ned PlayStation-spill eksternt?

Når du kjøper et spill, kan du velge å starte nedlastingen eksternt via en nettleser eller PlayStation App. For å utføre en ekstern nedlasting må du ha Automatiske oppdateringer slått på.

Nettleser og PlayStation App

1. Logg på PlayStation.com og velg Min PlayStation > Spillbibliotek, eller åpne PlayStation App og velg Spillbibliotek > Kjøpt
  2. Velg spillet du vil laste ned fra listen over kjøpte elementer, og velg Last ned
  3. Velg hvilken PlayStation-konsoll du vil laste ned til.
  4. Spillet lastes ned automatisk.

Hvis du ikke har en tilknyttet konsoll, vises en hengelås ved siden av spillet. Hvis Automatiske oppdateringer ikke er slått på, lastes spillet ned neste gang du slår på konsollen.