Laste ned spill kjøpt fra PlayStation™ Store

Slik finner og laster du ned spill du har kjøpt fra Playstation™Store

Finn ut hvordan du laster ned PlayStation Store-kjøpene dine til PS5™- eller PS4™-konsollen, og hvordan du laster ned spill eksternt.

Slik finner du PlayStation Store-kjøpene dine

Nettleser og PlayStation App: Finne kjøp

• Logg på PlayStation.com, og velg Min PlayStation > Spillbibliotek.
  • Åpne PlayStation App, og velg Spillbibliotek > Kjøpt.

Velg spillet i PlayStation-appen og velg Spilltillegg for å se en liste over tilgjengelige og kjøpte spilltillegg.

• Gå til Spill-hjem > Spillbibliotek.

Velg spill-huben og bla til Spilltillegg-delen for å finne spilltillegg.

• Gå til Bibliotek Kjøpt.

Velg spillet fra Biblioteket ditt og bla ned til PlayStation Store > Dine spilltillegg for å finne spilltillegg.

Slik laster du ned spill og spilltillegg fra PlayStation Store

PS5-konsoll: Laste ned spill og spilltillegg

1. Velg Spillbibliotek fra Spill-hjem.
  2. Velg det kjøpte spillet > Last ned
  3. Spillet installeres automatisk. Avhengig av spillet kan du ha muligheten til å kopiere og spille en del av spillet med én gang.
  4. Søker du etter spillet i PlayStation Store, velg spill-huben og bla til Spilltillegg -delen for å kjøpe og laste ned spill og spilltillegg.
  1. Gå til Bibliotek og velg Kjøpt -mappen.
  2. Velg det spillet du ønsker å laste ned.
  3. Velg Last ned.
  4. Velg spillet fra Biblioteket ditt og bla ned til PlayStation Store for å kjøpe eller laste ned spilltillegg. Spilltillegg du har kjøpt, vises i Dine spilltillegg. Velg pil-ikonet ved siden av spilltillegg for å begynne nedlastingen.

Gå til veiledningen nedenfor hvis du har problemer med å laste ned et spill.

Slik laster du ned PlayStation-spill eksternt

Når du kjøper et spill, kan du velge å starte nedlastingen eksternt via en nettleser eller PlayStation App. Hvis du vil starte en ekstern nedlasting, må du konfigurere automatiske nedlastinger for konsollen.

1. Logg på PlayStation.com og velg Min PlayStation > Spillbibliotek, eller åpne PlayStation App og velg Spillbibliotek > Kjøpt
  2. Velg spillet du vil laste ned fra listen over kjøpte elementer, og velg Last ned
  3. Velg hvilken av de tilknyttede PS5- eller PS4-konsollene du vil laste ned til.
  4. Spillet lastes ned automatisk.

Hvis du ikke har en tilknyttet konsoll, vises en hengelås ved siden av spillet. Hvis Automatiske oppdateringer ikke er slått på, lastes spillet ned neste gang du slår på konsollen.

Slik bytter du mellom et spills forskjellige konsollversjoner på en PS5-konsoll

Enkelte PS4-spill kan oppgraderes til den digitale PS5-versjonen av spillet på en PS5-konsoll. Du kan bytte mellom dem ved å trykke på valgknappen hvis du eier begge versjonene av spillet. Gå til veiledningen nedenfor hvis du vil ha mer informasjon.