Slik finner og laster du ned spill du har kjøpt fra Playstation™Store

Slik finner og laster du ned spill du har kjøpt fra Playstation™Store

Finn ut hvordan du laster ned PlayStation Store-kjøpene dine til PS5™- eller PS4™-konsollen, og hvordan du laster ned spill eksternt.

Slik finner du PlayStation Store-kjøpene dine

Nettleser og PlayStation App: Finne kjøp

• Logg på PlayStation.com, og velg Min PlayStation > Spillbibliotek.
  • Åpne PlayStation App, og velg Spillbibliotek > Kjøpt.
  • Gå til Spill-hjem > Spillbibliotek.

• Gå til Bibliotek Kjøpt.

Slik laster du ned spill og tillegg fra PlayStation Store

PS5-konsoll: Laste ned spill og tillegg

1. Velg Spillbibliotek fra Spill-hjem
  2. Velg det kjøpte spillet > Last ned
  3. Spillet installeres automatisk. Avhengig av spillet kan du ha muligheten til å kopiere og spille en del av spillet med én gang.
  4. Hvis du vil kjøpe og laste ned tillegg, søker du etter spillet i PlayStation Store, velger spill-huben og blar til Tillegg-delen.
  1. Gå til Bibliotek og velg mappen Kjøpt.

2. Velg det spillet du ønsker å laste ned.

3. Velg Last ned.

4. Hvis du vil laste ned tillegg, velger du spillet > PlayStation Store > Dine tillegg.

Slik laster du ned PlayStation-spill eksternt

Når du kjøper et spill, kan du velge å starte nedlastingen eksternt via en nettleser eller PlayStation App. Hvis du vil starte en ekstern nedlasting, må du konfigurere automatiske nedlastinger for konsollen.

1. Logg på PlayStation.com og velg Min PlayStation > Spillbibliotek, eller åpne PlayStation App og velg Spillbibliotek > Kjøpt
  2. Velg spillet du vil laste ned fra listen over kjøpte elementer, og velg Last ned
  3. Velg hvilken PlayStation-konsoll du vil laste ned til.
  4. Spillet lastes ned automatisk.

Hvis du ikke har en tilknyttet konsoll, vises en hengelås ved siden av spillet. Hvis Automatiske oppdateringer ikke er slått på, lastes spillet ned neste gang du slår på konsollen.