Forhåndsbestilling og automatisk nedlasting av spill

Slik kan du forhåndsbestille og laste ned spill automatisk fra PlayStation Store

Finn ut hvordan du kan kjøpe og avbryte forhåndsbestillinger på PlayStation™Store, hvor du finner utgivelsesdatoer for forhåndsbestillinger, og hvordan du automatisk laster ned en forhåndsbestilling.

Slik forhåndsbestiller du innhold fra PlayStation Store

Du kan forhåndsbestille enkelte produkter på PlayStation Store før de gis ut.

1. Søk etter spillet på PlayStation Store.
  2. Velg prisen eller Forhåndsbestill.
    Du blir belastet for kjøpet, og forhåndsbestillingen vises deretter i Bibliotek, PlayStation Store og PlayStation®App.

Slik får du automatisk nedlasting av en forhåndsbestilling

Hvis du gleder deg til et kommende spill, kan du forhåndsbestille det på PlayStation Store og konfigurere automatiske nedlastinger, slik at innholdet begynner å lastes ned så snart det er tilgjengelig. Når du har konfigurert automatiske nedlastinger, kan du aktivere automatisk nedlasting av et bestemt spill ved å følge trinnene nedenfor.

For å være klar til å spille det forhåndsbestilte spillet med en gang det gis ut, må du aktivere Forbli koblet til Internett ved å gå til veiledningen nedenfor.

1. Fra hjem-skjermen for spill velger du Spillbibliotek, og deretter velger du det forhåndsbestilte spillet.
    Et tidsur teller ned til utgivelsen av spillet.
  2. Velg tidsuret.
    Du ser en liste over innholdet som er inkludert med det forhåndsbestilte spillet. Hvis boksen ved siden av innholdet er huket av, er automatisk nedlasting aktivert.
  3. Fjern avhukingen i boksen ved siden av innholdet du vil slå av automatisk nedlasting for, og velg deretter OK.
  4. For å slå av automatisk nedlasting av alt innhold fjerner du avhukingen i boksen for Marker alt, og velger deretter OK.
  • Hvis du forhåndsbestilte et spill som kommer i en pakke, med versjoner til både PS5- og PS4-konsollen, får du se alt innholdet i pakken uansett om du velger tidsuret for den ene eller andre versjonen.

Sørg for at du har konfigurert automatiske nedlastinger og har angitt PS4-konsollen som din primære PS4-konsoll, før automatisk nedlasting av forhåndsbestillingen skal starte.

1. Gå til Bibliotek > Kjøpt, og velg forhåndsbestillingen.

2. Du ser en klokke under tittelen som teller ned tiden frem til utgivelsen av spillet. Velg klokken, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å justere den automatiske nedlastingen av dette spillet.

Slik avbryter du en forhåndsbestilling fra PlayStation Store

Når du forhåndsbestiller et spill, blir lommeboken eller betalingsmåten din belastet. Hvis du ombestemmer deg før innholdet utgis, kan du avbryte forhåndsbestillingen og få refundert pengene. Hvis spillet er utgitt og innholdet ikke har begynt å laste ned til PlayStation-konsollen, kan du avbryte forhåndsbestillingen og be om å få refundert pengene innen 14 dager etter at du har forhåndsbestilt det.

Slik finner du utgivelsesdatoen til en forhåndsbestilling

For å finne utgivelsesdatoen til en forhåndsbestilling kan du søke etter spillet på PlayStation Store. Utgivelsesdatoen vises under tittelen på spillet.

Når blir jeg belastet for en forhåndsbestilling på PlayStation Store?

Du blir belastet når du velger Forhåndsbestill for et spill på PlayStation Store.