Forhåndsbestille og laste ned spill automatisk fra PlayStation™Store

Slik kan du forhåndsbestille og laste ned spill automatisk fra PlayStation™Store

Finn ut hvordan du kan kjøpe og avbryte forhåndsbestillinger på PlayStation Store, hvor du finner utgivelsesdatoer for forhåndsbestillinger, og hvordan du automatisk laster ned en forhåndsbestilling.

Slik forhåndsbestiller du innhold fra PlayStation Store

Du kan forhåndsbestille enkelte produkter på PlayStation Store før de gis ut. Hvis du vil forhåndsbestille et spill, søker du etter spillet og velger Forhåndsbestill. Du blir belastet for kjøpet, og forhåndsbestillingen vises i Bibliotek, PlayStation Store og PlayStation®App.

Slik laster du ned en forhåndsbestilling automatisk

Hvis du gleder deg til et kommende spill, kan du forhåndsbestille det på PlayStation Store og konfigurere automatiske nedlastinger slik at innholdet begynner å lastes ned så snart det er tilgjengelig. Når du har konfigurert automatiske nedlastinger, kan du aktivere automatiske nedlastinger av et bestemt spill ved å følge trinnene nedenfor.

1. Når du har konfigurert automatiske nedlastinger, går du til Spillbibliotek og velger forhåndsbestillingen.
  2. Du ser en klokke under tittelen som teller ned tiden frem til utgivelsen av spillet. Velg klokken, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å justere den automatiske nedlastingen av dette spillet.

Sørg for at du har konfigurert automatiske nedlastinger og har angitt PS4-konsollen som din primære PS4-konsoll før du laster ned en forhåndsbestilling automatisk.

1. Gå til Bibliotek > Kjøpt, og velg forhåndsbestillingen.

2. Du ser en klokke under tittelen som teller ned tiden frem til utgivelsen av spillet. Velg klokken, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å justere den automatiske nedlastingen av dette spillet.

Slik avbryter du en forhåndsbestilling fra PlayStation Store

Når du forhåndsbestiller et spill, blir lommeboken eller betalingsmåten belastet. Hvis du ombestemmer deg før innholdet utgis, kan du avbryte forhåndsbestillingen og få refundert pengene. Hvis spillet er utgitt og innholdet ikke har begynt å laste ned til PlayStation-konsollen, kan du avbryte forhåndsbestillingen og be om å få refundert pengene innen 14 dager etter at du har forhåndsbestilt det.

Slik finner du en utgivelsesdato for en forhåndsbestilling

For å finne en utgivelsesdato for en forhåndsbestilling kan du søke etter spillet på PlayStation Store. Utgivelsesdatoen vises under tittelen på spillet.

Når blir jeg belastet for en forhåndsbestilling på PlayStation Store?

Du blir belastet når du velger Forhåndsbestill for et spill på PlayStation Store.