PS5™-tuki

PlayStation®5

PlayStation-tuki

PS5:n käytön aloittaminen

Oletko uusi käyttäjä? Tämän oppaan avulla voit ottaa PS5:n käyttöön.

Päivitä käyttöjärjestelmä

Pidä PS5 ajan tasalla uusimmalla käyttöjärjestelmällä.

PlayStation 5:n USB-porttien opas

Seuraavassa kerrotaan, miten voit käyttää PS5:n USB-portteja laitteiden lataamiseen ja liittämiseen.

PS4-pelit

Kiinnostaako PS5:n taaksepäin yhteensopivuus tai PS4-pelien päivittäminen PS5-versioon?

Siirrä tietoja PS4:stä PS5:een

Lue, miten voit siirtää etenemistiedot, tilit ja pelit PS5:een.

Hallinnoi PS5:n tallennustilaa

Lue, miten voit säilöä ja hallinnoida tietoja PS5:llä.

Laajenna PS5:n tallennustilaa

Opas PS5:n tallennustilan laajentamiseen ulkoisella USB-laitteella.

Ongelmia PlayStation 5 -järjestelmän kanssa?

Lue, miten voit ratkaista ongelmia itsepalveluportaaleissamme.

Etsitkö PlayStation-oppaita?

Löydä PlayStation-järjestelmäsi verkko-opas.