PS5™-tuki

PlayStation®5

PlayStation-tuki

Miten voimme auttaa?

Valitse luokka:

Takaisin kategorioihin
PS5:n määritys ja ominaisuudet
Palaa

PS5:n määritys ja ominaisuudet

Tallennustilan hallinta

PS5-konsolin tallennustilan hallinta

Lue, miten voit vapauttaa PlayStation®5-konsolin tallennustilaa, säilöä pelejä laajennetussa USB-tallennustilassa ja siirtää pelien tallennustietoja käyttämällä PlayStation®Plus -pilvitallennustilaa.

PS5-konsolin tietojen varmuuskopiointi ja palautus

Tiedot kannattaa varmuuskopioida usein, jotta ne pysyvät tallessa. Voit varmuuskopioida PlayStation®5-konsoliisi tallennetut tiedot USB-tallennuslaitteeseen.

PlayStation®Plus-pilvitallennustila PS5-konsoleille

Opi käyttämään PlayStation®Plus -pilvitallennustilaa tallennettujen tietojen kopioimiseen ja lataamiseen ja vapauttamaan tilaa PlayStation®5-konsolin tallennustilasta.

Pelien ja tallennettujen tietojen siirtäminen PS4-konsolista PS5-konsoliin

Katso, miten voit siirtää pelejä ja tallennettuja tietoja PlayStation4®-konsolista PlayStation®5-konsoliin Wi-Fi-yhteyden, laajennetun tallennustilan tai PS Plus -pilvitallennustilan avulla.

Laajennettu USB-tallennustila PS5-konsoleilla

Lue, miten voit alustaa USB-aseman laajennetuksi USB-tallennustilaksi, mitä USB-asemia voidaan käyttää laajennettuna USB-tallennustilana sekä mitä sisältöä voidaan säilöä laajennetussa USB-tallennustilassa.

PlayStation-trophyt

Lue trophy-asetuksista, trophy-tason määräytymisestä ja trophyjen synkronoinnista PlayStation®5-konsoleilla.

M.2 SSD -aseman lisääminen PS5-konsoliin

Opit, millä M.2 SSD -asemilla voidaan laajentaa PlayStation®5-konsolin tallennustilaa ja miten M.2 SSD -asema asetetaan laajennuspaikkaan.

Tukivideo: M.2 SSD -aseman asentaminen PS5-konsoliin
Takaisin kategorioihin
Käyttöohjeet