Lähetys PS5™-konsoleilla

Pelin suoratoistaminen PlayStation®5-konsolin lähetystoiminnolla

Suoratoista pelaamistasi ja anna ystävien sekä seuraajien osallistua peliin katselemalla ja kommentoimalla.

Yhdistä suoratoistotili PS5™-konsoliin

Lähetys edellyttää esimerkiksi YouTube- tai Twitch-tilin yhdistämistä tiliin PlayStation™Network-verkon käyttämistä varten. Voit yhdistää tilin aloittaessasi lähetyksen ensimmäistä kertaa tai aloitusnäytöstä:

• Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.

Lähetyksesi voivat saavuttaa suuren yleisön. Voit rajoittaa lähetystesi katsomista määrittämällä yhdistetyn tilin tietosuoja-asetuksia.

Lähetä pelaamista PS5-konsoleilla

1. Paina luontinäppäintä ja valitse Lähetys.
  2. Valitse suoratoistopalvelu, jonka kautta haluat tehdä lähetyksen.
  3. Lisää lähetystietosi.
    Kun haluat sisällyttää lähetykseen kuvaa kamerasta tai ääntä äänichatista, valitse Lähetyksen valinnat ja valitse haluamasi ominaisuudet.
  4. Kun olet valmis, aloita lähetys valitsemalla Aloita.
    Lähetyskortti näkyy ohjauskeskuksessa.

Suoratoisto jää jumiin valmisteluvaiheeseen

Tietyt suoratoistopalvelut edellyttävät kaksivaiheista vahvistusta (2FA). Jotta PS5-konsolin lähetystoimintoa voidaan käyttää, tilin kaksivaiheinen vahvistus on mahdollisesti ensin aktivoitava.

Määritä lähetysasetukset

Voit määrittää lähetysasetukset siirtymällä aloitusnäyttöön ja valitsemalla Asetukset > Näyttötallennukset ja lähetykset >Lähetykset. Voit määrittää seuraavia asetuksia:

Säädä pelaamisen lähetyksen resoluutiota ja kuvataajuutta. Käytettävissä olevat resoluutiot voivat vaihdella palvelun mukaan.

Valitse, sisällytetäänkö mikrofonin ja ryhmän ääni lähetykseen.

Muista ilmoittaa ryhmän jäsenille, että heidän puheensa kuuluu lähetyksessä.

Mukauta esimerkiksi kuvan sijainnin, koon ja kirkkauden asetuksia.

Valitse, näytetäänkö katsojien kommentit ja uudet katsojat peittokuvassa. Voit valita, missä kohtaa näyttöä tiedot näkyvät.

Ota käyttöön lähetyksen chatin muunto puheeksi, jotta katsojien kommentit luetaan ääneen lähetyksen aikana. Voit määrittää äänen nopeuden, korkeuden ja voimakkuuden. Saatavilla vain tuetuilla kielillä.

• Vain pelin kuvaa ja ääntä jaetaan. Muut näytöt ja sovellusnäytöt eivät näy katsojille.
  • Pelistä riippuen kaikkia kohtauksia ei välttämättä näytetä katsojille.
  • Lähetystiedot ja -asetukset tallennetaan edelliseltä käyttökerralta.
  • Muista kertoa ryhmän äänichatin jäsenille, että heidän puheensa kuuluu lähetyksessä. He voivat määrittää asetuksia ja laitteita siten, että heidän puhettaan ei jaeta.

Mitä PS5:n lähetyskorttiin kuuluu?

A ) Kulunut aika
Seuraa lähetyksen kestoa.

B ) Katsojat
Lähetyksen katselijoiden määrä.

C ) Lähetysvalinnat
Mykistä mikrofoni tai poista mykistys

Kun katselijat voivat kuulla äänesi, kerro heille pelaamastasi pelistä.

Kameran valinnat
Ota kamera käyttöön tai poista se käytöstä. Kun se on käytössä, aseta kameran kuva näytöllesi.

Peittokuvan asetukset
Näytä chat
: Voit seurata katsojien keskustelua näyttämällä chatin. Voit myös ottaa käyttöön toiminnon, joka lukee chatin viestit ääneen.

Näytä toiminta: Tarkastele päivityksiä, kuten uusia katsojia ja seuraajia.

Sijainti: Siirrä chatia näytöllä.

D ) Aseta lähetys tauolle
Ilmoita katsojille lähetyksen tauosta. Kamerakuva asetetaan tauolle ja ääni mykistetään, kunnes palaat takaisin.

E ) Lopeta lähetys
Lopeta suoratoisto.

Toisen pelaajan arkistoitujen lähetysten katseleminen

1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse Game Base.
  2. Valitse Ystävät tai Haku ja valitse pelaaja, jonka profiilia haluat tarkastella.
  3. Näytä arkistoidut lähetykset valitsemalla Jaettu-välilehti.