PlayStation-tuki

Tasolliset palvelut

Miten voimme auttaa?

Valitse luokka:

Takaisin kategorioihin

PlayStation Stars

Lue lisää PlayStation Stars -ohjelmasta tai hanki tukea PlayStation Starsin pisteisiin, palkintoihin, kampanjoihin tai digitaalisiin keräilyesineisiin liittyviin kysymyksiin.

Takaisin kategorioihin
PlayStation Plus
Palaa

PlayStation Plus

Tilauksen muuttaminen, uusiminen ja peruuttaminen

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse näytön vasemmassa reunassa olevasta valikosta Tilaus.
  3. Valitse PlayStation Plus -tilauksesi ja valitse Muuta tilausta.
  4. Valitse uusi jäsenyystaso ja maksuväli.
  1. Valitse PlayStation Plus -jäsenyystaso.
  2. Määritä tilaus näytön ohjeiden mukaisesti.
  1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse näytön vasemmassa reunassa olevasta valikosta Tilaus
  3. Valitse PlayStation Plus -palvelun kohdalla Peruuta tilaus.
Hallitse PlayStation Plus -tilaustasi

PS Plus -tiedot ja lataukset

PlayStation®Plus on PlayStationin maksullinen tilauspalvelu, jonka avulla pelaajat pääsevät käsiksi peleihin, verkkomoninpeliin ja erikoissisältöön.

Lue lisää PlayStation Plus -ominaisuuksista ja -eduista, kuten verkkomoninpelistä, pilvitallennustilasta ja kuukauden peleistä.

Lue, miten voit käyttää PlayStation®Plus-palvelun kuukauden pelejä ja PlayStation Plus -valikoimia.

PS Plus -pilvitallennustila

Pilvitallennuksen avulla voit synkronoida kaikki tallennustiedot, kun suljet pelin tai asetat konsolin lepotilaan.

Pilvitallennusten synkronointi edellyttää automaattisten päivitysten käyttöönottoa.

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Virransäästö > Lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet > Pysy yhteydessä Internetiin.
  2. Valitse Asetukset > Tallennetut tiedot ja pelien/sovellusten asetukset ja valitse sitten joko Tallennetut tiedot (PS5) tai Tallennetut tiedot (PS4).
  3. PS5-pelit: valitse Synkronoi tallennetut tiedot > Synkronoi tallennetut tiedot automaattisesti.
  4. PS4-pelit: valitse Automaattinen lähetys
  • PS5-pelit: uusimmat tiedot synkronoituvat konsoliin ja pilvitallennustilaan. PS4™-pelit: tiedot lähetetään automaattisesti pilvitallennustilaan, mutta ne on itse ladattava PS5-konsolin tallennustilaan.

Automaattiset lähetykset siirtävät tallennetut tiedot ensisijaisesta PS4-konsolista online-tallennustilaan:

1. Valitse Asetukset > Virransäästöasetukset Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet.
  2. Valitse valintaruutu Pysy yhteydessä Internetiin.
  3. Valitse Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Automaattinen lähetys.
  4. Valitse valintaruutu Ota käyttöön automaattiset lähetykset.

Korosta peli pelien aloitusnäytössä, paina valinnat-näppäintä ja valitse Lähetä/lataa tallennettuja tietoja. Pelin uusimmat tallennetut tiedot ladataan palvelimelle tai konsoliisi.

Jos automaattiset lähetykset eivät ole käytössä tai haluat tallentaa pelitallennuksen verkkoon ystävän PS4-konsolista, tallennukset on siirrettävä manuaalisesti:

1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset Sovellustietojen hallinta > Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot > Lataa online-tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja lähetettävä tiedosto ja salli pilvitiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.

PS Plus -pelivalikoima

Katso, mitä pelejä PlayStation Plus -pelivalikoimaan sisältyy.

1. Selaa pelien aloitusnäytössä oikealle ja valitse PlayStation Plus.
  2. Selaa välilehdelle Edut ja valitse Pelivalikoima.
  1. Selaa toimintonäytössä oikealle ja valitse PlayStation Plus.
  2. Selaa alaspäin ja valitse Pelivalikoima.

Lue, miten voit käyttää PlayStation®Plus-palvelun kuukauden pelejä, PlayStation Plus -kokoelmaa ja PlayStation Plus -valikoimia.

Lue, miten voit käyttää PlayStation®Plus-klassikkovalikoimaa PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla.

PS Plus -suoratoisto tietokoneella

1. Vieraile PlayStation Plus -sovelluksen lataussivulla.
  2. Asenna ohjaimet näytölle ilmestyvien ohjeiden mukaisesti.
  1. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi tai luo tili.
  2. Yhdistä yhteensopiva ohjain tietokoneeseen. Voit selata ohjaimella tai näppäimistöllä ja hiirellä, mutta pelaamiseen tarvitaan yhteensopiva ohjain.
  3. Jos et ole tilannut PlayStation Plus -palvelua, valitse jäsenyystaso.
  4. Aloita suoratoisto valitsemalla peli.

Jos haluat käyttää langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa muulla laitteella kuin PS4™-konsolilla, voit yhdistää ohjaimen helposti Bluetooth®-tekniikalla.

Lue, miten voit tallentaa pelejä, kun suoratoistat PlayStation®Plus-pelejä PlayStation®5- tai PlayStation®4-konsolilla tai tietokoneella, ja miten voit siirtää pelitallennuksia suoratoistettujen ja ladattujen pelien välillä.

PS Plus ja pelin jakaminen

PS5™-konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen otetaan automaattisesti käyttöön sillä PS5-konsolilla, jolla kirjaudut PlayStation™Networkiin ensimmäistä kertaa. Konsolin jakaminen voidaan poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön uudella PS5-konsolilla seuraavasti:

1. Valitse Asetukset Käyttäjät ja tilit Muu Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen.
  2. Valitse Ota käyttöön tai Poista käytöstä.

Kullakin pelaajalla voi olla yksi tilikohtainen PS4-konsoli aktivoituna ensisijaiseksi PS4-konsoliksi.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Aktivoi ensisijaisena PlayStation 4 -järjestelmänäsi.
  2. Valitse Aktivoi.
Päästä toinen pelaaja puikkoihin, niin hän voi kokeilla sinun pelejäsi tai voitte pelata yhdessä vaikka eri konsolilla.

Päästä toinen pelaaja puikkoihin, niin hän voi kokeilla sinun pelejäsi tai voitte pelata yhdessä vaikka eri konsolilla.

Takaisin kategorioihin
Video ja media
Palaa

Video ja media

Ääni-, musiikki- ja podcast-sovellukset

1. Valitse mediasisällön aloitusnäytöstä Kaikki sovellukset.
  2. Valitse Spotify tai Apple Music.
  3. Valitse Lataa.
  4. Kirjaudu Spotify- tai Apple Music -tilillesi seuraamalla näytön ohjeita tai luo uusi tili.
    Sovellukset on yhdistetty PS5-konsoliin.
  1. Siirry PlayStation Storeen, kirjoita hakukenttään Spotify ja lataa sovellus.
  2. Valitse Rekisteröidy tai Kirjaudu sisään ja anna tietosi.
  3. Valitse Yhdistä tilit.

Videoiden suoratoistosovellukset

Jotta voit katsella suoratoistosisältöä PS5-konsolilla, sinun on ladattava käyttämiesi suoratoistopalveluiden sovellukset.

1. Valitse mediasisällön aloitusnäytöstä Kaikki sovellukset.
  2. Valitse ladattava sovellus.
  3. Valitse Lataa.
    Viimeksi käytetyt mediasovellukset näkyvät mediasisällön aloitusnäytössä. Enintään 11 sovellusta näytetään. Kaikki sovellukset näkyvät Sovelluskirjastossa.
  1. Valitse sisältöalueelta TV ja video ja valitse palvelu, jota haluat käyttää.
  2. Valitse Lataa.