Tilaa PlayStation®Plus ja lataa kuukausittaiset pelit

Katso, miten voit tehdä PlayStation Plus -tilauksen ja ladata kuukausittaiset pelit PS5™- tai PS4™-konsolilla.

Tilaa PlayStation Plus PS5-konsolilla

1. Selaa pelien aloitusnäytössä oikealle ja valitse PlayStation Plus -kuvake.
  2. Määritä tilaus näytön ohjeiden mukaisesti.
  1. Selaa toimintonäytössä oikealle ja valitse PlayStation Plus -kuvake.
  2. Määritä tilaus näytön ohjeiden mukaisesti.
  • Siirry PlayStation Plus -sivulle ja valitse tilaus.

Lunasta PlayStation Plus -lahjakortti (kuponkikoodi)

Alla olevasta oppaasta löydät tarkemmat ohjeet koodin lunastamiseksi laitteellasi.

Lataa kuukausittaiset PlayStation Plus -pelit

Kuukauden pelit ovat pelejä, joita voit ladata ja pelata ilman lisämaksua koko PlayStation Plus -jäsenyyden ajan. Uusia pelejä lisätään joka kuukausi.

1. Selaa pelien aloitusnäytössä oikealle ja valitse PlayStation Plus -kuvake.
  2. Korosta peli ja valitse Lisää kirjastoon > Lataa.
  1. Mene PlayStation Storeen.
  2. Valitse PlayStation Plus -välilehti.
  3. Korosta peli ja valitse Lisää kirjastoon > Lataa.

Kun valitset PlayStation Plus -pelin, voit aloittaa latauksen PS5- tai PS4-konsoliin etänä verkkoselaimesta tai PlayStation App -sovelluksesta. Katso lisätietoja alla olevasta oppaasta.

Huomautus: kun lataat pelin tai lisäät sen latauslistaasi, ennen kuin se poistetaan kuukauden PlayStation Plus -peleistä, voit pelata peliä koko PlayStation Plus -jäsenyytesi ajan. Jos lopetat jäsenyytesi, et voi käyttää mitään kuukausittaisina PlayStation Plus -peleinä lataamaasi sisältöä. Saat kuitenkin sisällön uudelleen käyttöösi, jos palaat jäseneksi.