Lataa PlayStation™Storesta ostettuja pelejä

Playstation™Storesta ostettujen pelien löytäminen ja lataaminen

Lue, miten voit ladata PlayStation Storen ostokset PS5™- tai PS4™-konsoliisi sekä miten voit käyttää etälataustoimintoa.

PlayStation Store -ostosten sijainti

Verkkoselain ja PlayStation App -sovellus: löydä ostokset

• Kirjaudu sisään PlayStation.com-sivustolle ja valitse My PlayStation > Pelikirjasto.
  • Avaa PlayStation App -sovellus ja valitse Pelikirjasto > Ostettu.

Nähdäksesi listan saatavilla olevista ja ostetuista lisäosista, valitse peli PlayStation -sovelluksessa ja valitse Lisäosat.

• Valitse Pelien aloitusnäyttö > Pelikirjasto.

Löytääksesi pelin lisäosia, valitse pelikeskus ja selaa Lisäosat-osioon.

• Valitse Kirjasto Ostettu.

Etsi pelien lisäosia valitsemalla peli Kirjastostasi ja selaamalla alas kohtaan PlayStation Store > Lisäosasi

Pelien ja lisäosien lataaminen PlayStation Storesta

PS5-konsoli: lataa pelejä ja lisäosia

1. Valitse Pelikirjasto kohdassa Pelien aloitusnäyttö
  2. Valitse ostettu peli > Lataa
  3. Peli asennetaan automaattisesti. Pelistä riippuen voit mahdollisesti kopioida ja pelata osaa pelistä välittömästi.
  4. Voit ostaa ja ladata lisäosia hakemalla peliä PlayStation Storessa, valitsemalla pelikeskuksen ja selaamalla Lisäosat-osioon.
  1. Valitse Kirjasto ja Ostettu-kansio.
  2. Valitse peli, jonka haluat ladata.
  3. Valitse Lataa.
  4. Osta tai lataa lisäosia valitsemalla peli Pelikirjastostasi ja selaamalla alas PlayStation Storen kohdalle. Ostamasi lisäosat näkyvät Lisäosasi-valikossa. Aloita lataaminen valitsemalla lisäosan vieressä oleva nuolikuvake.

Jos sinulla on ongelmia pelin lataamisessa, tutustu alla olevaan oppaaseen.

PlayStation-pelien etälataaminen

Kun ostat pelin, voit aloittaa latauksen etänä verkkoselaimesta tai PlayStation App -sovelluksesta. Etälataus edellyttää sitä, että konsolin automaattiset lataukset on määritetty.

1. Kirjaudu sisään PlayStation.com-sivustolle ja valitse My PlayStation > Pelikirjasto tai avaa PlayStation App -sovellus ja valitse Pelikirjasto > Ostettu
  2. Valitse ostettujen luettelosta peli, jonka haluat ladata ja valitse Lataa
  3. Valitse, mille linkitetylle PS5- tai PS4-konsolille haluat ladata pelin.
  4. Pelin lataus käynnistyy automaattisesti.

Jos et ole liittänyt konsolia, pelin vieressä näkyy lukkokuvake. Jos automaattiset lataukset eivät ole käytössä, pelin lataus käynnistyy, kun konsoli käynnistetään seuraavan kerran.

Pelin konsoliversioiden välillä vaihtaminen PS5-konsolilla

Tietyt PS4™-pelit voi päivittää digitaalisiksi PS5™-versioiksi PS5-konsolilla. Jos omistat pelin molemmat versiot, voit vaihdella niiden välillä Options-näppäimen avulla. Katso lisätietoja alla olevasta oppaasta.