Playstation™Storesta ostettujen pelien löytäminen ja lataaminen

Playstation™Storesta ostettujen pelien löytäminen ja lataaminen

Lue, miten voit ladata PlayStation Storen ostokset PS5™- tai PS4™-konsoliisi sekä miten voit käyttää etälataustoimintoa.

Mistä löydän PlayStation Store -ostokseni?

Verkkoselain ja PlayStation App -sovellus: löydä ostokset

• Kirjaudu sisään PlayStation.com-sivustolle ja valitse My PlayStation > Pelikirjasto
  • Avaa PlayStation App -sovellus ja valitse Pelikirjasto > Ostettu.
  • Valitse Pelien aloitusnäyttö > Pelikirjasto.

• Valitse Kirjasto Ostettu.

Miten voin ladata pelejä ja lisäosia PlayStation Storesta?

PS5: lataa pelejä ja lisäosia

1. Valitse Pelikirjasto kohdassa Pelien aloitusnäyttö
  2. Valitse ostettu peli > Lataa
  3. Peli asennetaan automaattisesti. Pelistä riippuen voit mahdollisesti kopioida ja pelata osaa pelistä välittömästi.
  4. Voit ostaa ja ladata lisäosia valitsemalla pelikeskuksen > vierittämällä oikealle kohtaan Lisäosa > Osta.
  1. Valitse Kirjasto ja Ostettu-kansio.

2. Valitse peli, jonka haluat ladata.

3. Valitse Lataa.

4. Lataa lisäosia valitsemalla peli > PlayStation Store > Omat lisäosat.

Voinko aloittaa PlayStation-pelien latauksen etänä?

Kun ostat pelin, voit aloittaa latauksen etänä verkkoselaimesta tai PlayStation App -sovelluksesta. Etälataus edellyttää, että automaattiset päivitykset ovat käytössä.

Verkkoselain ja PlayStation App -sovellus

1. Kirjaudu sisään PlayStation.com-sivustolle ja valitse My PlayStation > Pelikirjasto tai avaa PlayStation App -sovellus ja valitse Pelikirjasto > Ostettu
  2. Valitse ostettujen luettelosta peli, jonka haluat ladata ja valitse Lataa
  3. Valitse, mille PlayStation-konsolille haluat ladata pelin.
  4. Pelin lataus käynnistyy automaattisesti.

Jos et ole liittänyt konsolia, pelin vieressä näkyy lukkokuvake. Jos automaattiset päivitykset eivät ole käytössä, pelin lataus käynnistyy seuraavan kerran, kun konsoli käynnistetään.