Automaattisten päivitysten käyttöönotto PS5™- ja PS4™-konsoleilla

Automaattisten päivitysten käyttöönotto PS5™- ja PS4™-konsoleilla

Lue, miten voit ottaa käyttöön pelien ja käyttöjärjestelmän automaattiset päivitykset PS5- ja PS4-konsoleilla.

Mitä automaattiset päivitykset tekevät?

• Pelipäivitykset ja käyttöjärjestelmän päivitykset ladataan ja asennetaan automaattisesti.

•  PlayStation™Storesta ostetut pelit voidaan ladata etänä.

• Pelitallennukset kopioidaan automaattisesti PlayStation Networkiin, joten voit käyttää niitä myös muilla PlayStation-järjestelmillä. Tämä ominaisuus vaatii PlayStation®Plus -jäsenyyden.

• Trophyt synkronoidaan automaattisesti PlayStation™Networkiin.

PlayStationin automaattisten päivitysten käyttöönotto

Jotta voit ottaa automaattiset päivitykset käyttöön, aseta PlayStation-konsoli pysymään yhteydessä internetiin lepotilassa, ota automaattiset lataukset käyttöön ja jätä konsoli lepotilaan, kun et käytä sitä.

PS5 Pysy yhteydessä Internetiin
  1. Valitse Asetukset > Järjestelmä.
  2. Valitse Virransäästö > Lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet.
  3. Ota Pysy yhteydessä Internetiin -asetus käyttöön.
PS5 Asenna päivitystiedostot automaattisesti
  1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Käyttöjärjestelmän päivitys ja asetukset.
  2. Ota käyttöön asetus Lataa päivitystiedostot automaattisesti tai Asenna päivitystiedostot automaattisesti.

Kun Asenna päivitystiedostot automaattisesti on käytössä, konsoli voi asentaa päivitykset automaattisesti lepotilassa. Kun pelaat seuraavan kerran, konsoli on siis päivitetty ja valmiina.

PS5:n automaattiset pelipäivitykset
  1. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot > Automaattiset päivitykset
  2. Ota käyttöön Automaattinen lataus tai Automaattinen asennus lepotilassa.
PS5 Siirry lepotilaan
  • Paina PS-näppäintä ohjauskeskukseen ja valitse Virta > Siirry lepotilaan. Voit myös painaa virtapainiketta kerran.
PS4:n käynnistäminen verkosta
  1. Mene kohtaan Asetukset > Virransäästöasetukset > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat toiminnot.
  2. Valitse Pysy yhteydessä Internetiin ja Salli PS4-järjestelmän käynnistäminen verkosta.
PS4 Automaattiset lataukset
  1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Automaattiset lataukset.
  2. Valitse Käyttöjärjestelmän päivitystiedostot.
  3. Valitse Sovellusten päivitystiedostot.
PS4 Siirry lepotilaan
  • Paina pitkään PS-näppäintä ja valitse Siirry lepotilaan. PlayStation 4 -konsolin virtamerkkivalo muuttuu oranssiksi.

Ota pelien etälataus käyttöön

Kun olet ottanut automaattiset päivitykset käyttöön, voit käyttää etälatausta ostaessasi sisältöä PlayStation Storesta tietokoneella tai mobiililaitteella.