Ennakkotilaa ja lataa pelejä automaattisesti PlayStation™Storesta

Pelien ennakkotilaaminen ja automaattinen lataaminen PlayStation™Storesta

Lue, miten voit tehdä ja perua PlayStation Storen ennakkotilauksia, mistä löydät ennakkotilausten julkaisupäivät ja miten voit automaattisesti ladata ennakkotilauksen.

Sisällön ennakkotilaaminen PlayStation Storesta

Voit tilata joitakin PlayStation Storen tuotteita ennakkoon ennen niiden varsinaista julkaisupäivää. Ennakkotilaa etsimällä haluamasi peli ja valitsemalla Ennakkotilaa. Maksu veloitetaan ja ennakkotilaus ilmestyy Kirjastoon, PlayStation Storeen ja PlayStation™App-sovellukseen.

Ennakkotilauksen automaattinen lataaminen

Jos olet kiinnostunut tulevasta pelistä, voit tilata sen ennakkoon Playstation Storesta ja ottaa käyttöön automaattiset lataukset, jolloin sisältö ladataan heti, kun se on saatavilla. Kun olet määrittänyt automaattiset lataukset, voit käynnistää automaattisen lataamisen halutun pelin kohdalla seuraamalla seuraavia ohjeita.

1. Kun olet määrittänyt automattiset lataukset, siirry Pelikirjastoosi ja valitse ennakkotilaus.
  2. Näet otsikon alla ajastimen, joka näyttää pelin julkaisuajankohdan. Valitse ajastin ja sen jälkeen seuraa näytön ohjeita, jotta voit säätää kyseisen pelin automaattisen lataamisen asetuksia.

Varmista, että olet määrittänyt automaattisen lataamisen ja että PS4-konsolisi on määritetty ensisijaiseksi konsoliksi ennen kuin lataat ennakkotilauksen automaattisesti.

1. Valitse Kirjasto > Ostettu ja valitse ennakkotilaamasi peli.

2. Näet otsikon alla ajastimen, joka näyttää pelin julkaisuajankohdan. Valitse ajastin ja sen jälkeen seuraa näytön ohjeita, jotta voit säätää kyseisen pelin automaattisen lataamisen asetuksia.

Ennakkotilauksen peruuttaminen PlayStation Storesta

Kun ennakkotilaat pelin, lompakosta tai maksutavaltasi veloitetaan rahaa. Jos muutat mielesi ennen sisällön julkaisua, voit peruuttaa ennakkotilauksesi ja maksusi hyvitetään. Jos et aloita sisällön lataamista PlayStation-konsolillesi sisällön julkaisun jälkeen, voit peruuttaa ennakkotilauksen ja pyytää hyvitystä 14 päivän sisällä ennakkotilauksen tekemisestä.

Mistä voin löytää ennakkotilauksen julkaisupäivän?

Voit tarkastaa ennakkotilauksen julkaisupäivän hakemalla sen  PlayStation Storesta. Julkaisupäivä näkyy pelin nimen alla.

Milloin PlayStation Store -ennakkotilaus veloitetaan?

Maksu veloitetaan, kun valitset PlayStation Storessa pelin kohdalla  Ennakkotilaa .