Aktivoi ensisijainen PlayStation®4-konsoli

Ensisijaisen PlayStation®4-konsolin aktivoiminen

Katso, miten voit aktivoida ensisijaisen PS4™-konsolin ja tutustu PlayStation-konsoleiden aktivointirajoituksiin.

Tärkeää: PlayStation®-aktivointirajoitukset

Ensisijaisen PS4-konsolin aktivoiminen yhdistää PlayStation-konsolin tiliisi ja mahdollistaa ostokset PlayStation™Storesta. Aktivoinnissa on rajoituksia riippuen sisällöstä, jota haluat käyttää:

Pelit

1 ensisijainen PS4-konsoli

2 PS3-konsolia

2 kannettavaa PlayStation-järjestelmää (PSP tai PS Vita/TV)

Video

1 ensisijainen PS4-konsoli

1 PS3-konsoli

3 kannettavaa PlayStation-järjestelmää (PSP tai PS Vita/TV)

PlayStation-konsolin aktivoinnin muuttaminen

Kullakin tilillä voi olla yksi ensisijainen PS4-konsoli. Ensisijaisen PS4-konsolin muuttaminen: poista edellisen konsolin aktivointi manuaalisesti alla olevan oppaan mukaisesti ja aktivoi uusi ensisijainen PS4-konsoli vasta sen jälkeen.

Jos PS3:n tai PS Vitan/TV:n aktivointirajasi on täynnä, poista järjestelmien aktivointi manuaalisesti alla olevan oppaan avulla.

Jos et voi poistaa PlayStation-konsolin aktivointia manuaalisesti, katso alla olevasta oppaasta, miten voit poistaa kaikkien PlayStation-laitteiden aktivoinnin etätoiminnolla. Tämän voi tehdä vain kerran kuudessa kuukaudessa.

PlayStation-konsolin aktivoiminen

Valitse konsoli ja seuraa aktivointiohjeita.

Kullakin pelaajalla voi olla yksi tilikohtainen PS4-konsoli aktivoituna ensisijaiseksi PS4-konsoliksi.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Aktivoi ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi.
  2. Valitse Aktivoi.

PS3-konsoleissa ei ole ensisijaisia aktivointeja.

1. Valitse paikallinen käyttäjätilisi ja valitse PlayStation Network > Kirjaudu sisään > Käyttäjätietojen hallinta.
  2. Valitse Järjestelmän aktivointi ja korosta PS3.
  3. Valitse sisältötyyppi, jonka haluat aktivoida PlayStation 3 -konsolille.
  4. Valitse Aktivoi järjestelmä.
  5. Saat vahvistusviestin laitteesi aktivoimisesta. Sinulle myös ilmoitetaan, jos sisältötyyppiä koskeva aktivointirajasi on jo täynnä.

PS Vitassa/TV:ssä ei ole ensisijaisia aktivointeja.

1. Valitse PS Vita -järjestelmän aloitusnäytöllä Asetukset > PlayStation Network > Järjestelmän aktivointi.
  2. Valitse minkä tyyppistä sisältöä haluat käyttää PS Vitassa – Pelit tai Videot.
  3. Valitse Aktivoi > OK.
  4. Saat vahvistusviestin laitteesi aktivoimisesta. Sinulle myös ilmoitetaan, jos sisältötyyppiä koskeva aktivointirajasi on jo täynnä.