PlayStation™App-tuki

Katso, miten voit ottaa PlayStation App -sovelluksen käyttöön ja lähettää sillä viestejä, tehdä ostoksia ja hallita konsolin etälatauksia.

PlayStation App -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

iOS

Edellyttää iOS-versiota 12.2 tai uudempaa.

Android

Edellyttää Android-versiota 6.0 tai uudempaa.

Kun olet asentanut PlayStation App -sovelluksen ja avannut sen, kirjaudu tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, tutustu seuraavaan oppaaseen.

PlayStation App -sovelluksen toiminnot

• Liity ryhmään puhelimella ja juttele äänichatissa tai viesteillä.
  • Katso, mitä kaverisi pelaavat tällä hetkellä, ja pysy ajan tasalla viimeksi pelatuista peleistä.
  • Osta ja lataa pelejä PS5- ja PS4-konsoleille.
  • Käynnistä pelejä, vapauta tilaa ja kirjaudu PS5-konsoleille.
  • Seuraa PlayStation-uutisia Tutustu-välilehdellä.

PS5-konsoliin kirjautuminen PlayStation App -sovelluksella

Kirjaudu PS5-konsoleihin nopeasti skannaamalla QR-koodi sovelluksella.

1. Siirry PlayStation App -sovelluksessa kohtaan Asetukset > Kirjaudu sisään PS5:een.
  1. PS5-kirjautumissivulla näkyy QR-koodi. Skannaa koodi PlayStation App -sovelluksella tai valitse Syötä koodi manuaalisesti.

PS5- ja PS4-konsolien yhdistäminen PlayStation App -sovellukseen

Kun olet yhdistänyt ensisijaisen PS4-konsolin PlayStation App -sovellukseen, voit aloittaa pelien lataukset konsoliin mobiililaitteellasi.

Kun olet yhdistänyt PS5-konsolin, voit aloittaa pelien lataukset konsoliin, hallita PS5-konsolin tallennustilaa sekä käynnistää PS5-pelejä ja yhteensopivia PS4-pelejä mobiililaitteellasi.

• Voit yhdistää PS5-konsolin tai ensisijaisen PS4-konsolin avaamalla PlayStation App -sovelluksen ja valitsemalla Asetukset > Yhdistä konsoli sovellukseen.

Eikö konsoliasi näy?

Varmista, että olet kirjautunut konsoliin samalla tilillä, jolla käytät PlayStation App -sovellusta. Varmista ennen PS4-konsolin yhdistämistä, että se on aktivoitu ensisijaisena PS4-konsolina.

Pelien ostaminen ja lataaminen PlayStation App -sovelluksella

Jotta voit aloittaa etälatauksen PlayStation App -sovelluksessa, yhdistettyjen PS5- tai PS4-konsolien Pysy yhteydessä Internetiin -asetuksen on oltava käytössä ja konsolin on oltava lepotilassa.

1. Avaa PlayStation App -sovellus ja valitse PS Store
  2. Hae peliä ja valitse sen kohdalta Lisää ostoskoriin
  3. Vahvista ostos ja maksutapa.
  4. Valitse PlayStation App -aloitusnäytöltä Pelikirjasto Ostettu
  5. Napauta peliä ja valitse Lataa. Saat ilmoituksen, kun lataus on valmis.

PS5-konsolin tallennustilan hallinta PlayStation App -sovelluksella

Voit tarkistaa PS5-konsolin tallennustilan ja poistaa pelejä PS5-konsolista PlayStation App -sovelluksen avulla. PlayStation App -sovellus ei tue pelien siirtämistä ja kopioimista.

1. Valitsemalla PlayStation App -sovelluksessa Asetukset > Tallennustila voit tarkastella PS5-konsolin ja laajennetun USB-tallennustilan (jos liitetty) saatavilla olevaa tallennustilaa.

2. Voit vapauttaa tallennustilaa napauttamalla peliä luettelossa ja valitsemalla Poista 1 peli > Poista.

PS5-pelin käynnistäminen ja peliin liittyminen PlayStation App -sovelluksella

Kun peli on ladattu yhdistettyyn PS5-konsoliin, voit käynnistää pelin puhelimella.

1. Valitse PlayStation App -aloitusnäytöltäPelikirjasto > Ostettu

2. Napauta peliä ja valitse Play on Console (pelaa konsolilla). Peli käynnistyy, joten voit ottaa ohjaimen käteen ja alkaa pelata.

Kun vastaanotat pelikutsun ilmoituksen PlayStation App -sovelluksessa, voit käynnistää pelin yhdistetyssä PS5-konsolissa. Napauta ilmoitusta ja valitse Join on Console (liity konsolilla)

• Jotta voit käynnistää pelejä tai liittyä peleihin PlayStation App -sovelluksessa, yhdistetyn PS5-konsolin Pysy yhteydessä Internetiin -asetuksen on oltava käytössä ja konsolin on oltava lepotilassa.

Viestit ja äänichat PlayStation App -sovelluksessa

Napauta näytön yläosassa olevaa Ryhmät-kuvaketta ja napauta sitten Luo uusi ryhmä -kuvaketta. Luo ryhmä valitsemalla pelaajia. PlayStation App -sovelluksessa voit lähettää tekstiviestejä, tarroja, ääniviestejä ja kuvia.

Äänichatin aloittaminen: aloita keskustelu ryhmän jäsenten kesken valitsemalla ryhmä luettelosta ja napauttamalla Äänichat-kuvaketta.

• Voit hallita kunkin ryhmän ilmoituksia valitsemalla ryhmän nimen > … (Lisää) > Poista ilmoitukset käytöstä. Kun ryhmän tai piirin ilmoitukset on poistettu käytöstä, sen kohdalla näkyy mykistyskuvake.

• Jos olet ryhmän omistaja, voit poistaa pelaajan ryhmästä valitsemalla pelaajan > Heitä ulos ja seuraamalla näytön ohjeita.

PlayStation App -sovelluksen asetusten ja ilmoitusten säätäminen

Voit säätää pelaamisen, yhteisön, median ja tilin push-ilmoituksia PlayStation App -sovelluksen asetusvalikosta. Jos poistat push-ilmoitukset käytöstä, näet ilmoitukset edelleen PlayStation App -sovelluksen Pelaa-näytön ilmoitusluettelossa.