PlayStation™App-tuki

Katso, miten voit ottaa PlayStation App -sovelluksen käyttöön ja lähettää sillä viestejä PlayStation™Network-verkossa, tehdä ostoksia PlayStation™Storessa ja hallita PS5™:n ja PS4:n™ etälatauksia.

PlayStation App -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

iOS

Edellyttää iOS-versiota 12.2 tai uudempaa.

Android

Edellyttää Android-versiota 6.0 tai uudempaa.

Kun olet asentanut PlayStation App -sovelluksen ja avannut sen, kirjaudu tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, katso tästä, miten voit luoda tilin  PlayStation™Network-verkon käyttämistä varten.

PlayStation App -sovelluksen toiminnot

• Liity ryhmään puhelimella ja juttele äänichatissa tai viesteillä.
  • Katso, mitä kaverisi pelaavat tällä hetkellä, ja pysy ajan tasalla viimeksi pelatuista peleistä.
  • Osta ja lataa pelejä PS4- ja PS5-konsoleille.
  • Käynnistä pelejä, vapauta tilaa ja kirjaudu PS5-konsoleille.
  • Seuraa PlayStation-uutisia Tutustu-välilehdellä.

PS5-konsoliin kirjautuminen PlayStation App -sovelluksella

Kirjaudu PS5-konsoleihin nopeasti skannaamalla QR-koodi sovelluksella.

1. Siirry PlayStation App -sovelluksessa kohtaan Asetukset > Kirjaudu sisään PS5:een.
  1. PS5-kirjautumissivulla näkyy QR-koodi. Skannaa koodi PlayStation App -sovelluksella tai valitse Syötä koodi manuaalisesti.

PS5- ja PS4-konsolien yhdistäminen PlayStation App -sovellukseen

Kun olet yhdistänyt PS5- tai PS4-konsolin PlayStation App -sovellukseen, voit ladata pelejä, hallita PS5-konsolin tallennustilaa ja käynnistää PS5-yhteensopivia PS4-pelejä mobiililaitteesta.

• Voit yhdistää ensisijaiseen PS4- tai PS5-konsolin avaamalla Playstation App -sovelluksen ja valitsemalla Asetukset > Yhdistä konsoli sovellukseen.
Eikö konsoliasi näy?

Varmista, että olet kirjautunut konsoliin samalla tilillä, jolla käytät PlayStation App -sovellusta. Varmista ennen PS4-konsolin yhdistämistä, että se on aktivoitu ensisijaisena PS4-konsolina.

Pelien ostaminen ja lataaminen PlayStation App -sovelluksella

Ostoksen tekeminen:

1. Avaa PlayStation App -sovellus ja valitse PS Store
  2. Hae peliä ja valitse sen kohdalta Lisää ostoskoriin
  3. Vahvista ostos ja maksutapa.

Jotta voit aloittaa etälatauksen PlayStation App -sovelluksessa, yhdistettyjen PS5- tai PS4-konsolien Pysy yhteydessä Internetiin -asetuksen on oltava käytössä.

1. Valitse PlayStation App -aloitusnäytöltä  Pelikirjasto  >  Ostokset
  2. Napauta peliä ja valitse  Lataa. Saat ilmoituksen, kun lataus on valmis.

PS5-konsolin tallennustilan hallinta PlayStation App -sovelluksella

Jos yrität ladata peliä ja PS5-konsolissa ei ole riittävästi tallennustilaa, saat ilmoituksen.

1. Avaa tallennustilan hallinta napauttamalla tallennustilailmoitusta. Näytön yläreunassa näkyy lataukseen tarvittava tallennustila.

2. Vapauta tilaa latausta varten napauttamalla peliä luettelossa ja valitsemalla Poista asennus

PS5-pelin käynnistäminen PlayStation App -sovelluksella

Kun peli on ladattu konsoliin, voit käynnistää pelin puhelimella.

1. Valitse PlayStation App -aloitusnäytöltäPelikirjasto > Ostokset

2. Napauta peliä ja valitse Pelaa nyt. Peli käynnistyy, joten voit ottaa ohjaimen käteen ja alkaa pelata.

Viestit ja pelikutsut PlayStation App -sovelluksessa

Valitse Viestit ja Luo uusi viesti. Valitse pelaaja, jolle haluat lähettää viestin, tai luo Ryhmä valitsemalla useita pelaajia.

PlayStation App -sovelluksessa voit lähettää tekstiviestejä, tarroja, ääniviestejä, kuvia ja videoita.

Jos ystäväsi lähettää sinulle pelikutsun, valitse kutsu ilmoituksista ja käynnistä peli PS5-konsolissa napauttamalla Käynnistä.