Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen PS5™-konsoleilla

Katso, miten voit jakaa ostoksesi ja tietyt tilausedut muiden pelaajien kanssa ottamalla käyttöön konsolin jakamisen ja offline-pelamisen PS5-konsoleilla.

Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen -asetus yhdistää PS5-konsolin tiliisi ja mahdollistaa kyseisen konsolin pelien ja mediasisällön jakamisen muiden pelaajien kanssa.

PS5-konsolin jakamisen ja offline-pelaamisen rajoitukset

Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen voi olla käytössä yhdessä PS5-konsolissa kerrallaan. Jos otat asetuksen käyttöön uudella PS5-konsolilla, Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen -asetus poistetaan käytöstä toisella PS5-konsolilla. Vanhan konsolin muut käyttäjät eivät voi silloin pelata pelejäsi ja toistaa mediasisältöäsi.

PS5-konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen ei vaikuta ensisijaisen PS4-järjestelmän aktivointirajoitukseen.

PS5-konsolin jakamisen käyttöönotto

PS5-konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen otetaan automaattisesi käyttöön PS5-konsolilla, jolla kirjaudut PlayStation™Networkiin ensimmäistä kertaa.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muu > Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen
  2. Valitse Ota käyttöön.

PS5-konsolin jakamisen poistaminen käytöstä

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muu > Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen
  2. Valitse Poista käytöstä.

PS5-konsolin jakamisen poistaminen käytöstä etänä

Voit poistaa aktivoinnin sellaisista konsoleista, joita et enää omista, siirtymällä Laitehallintaan.