PS5-käyttöjärjestelmän päivitys

PS5-konsolin käyttöjärjestelmän päivittäminen

Parhaan PlayStation-kokemuksen saat varmistamalla, että PlayStation®5-konsolin käyttöjärjestelmä on aina päivitetty uusimpaan versioon.

PS5-konsolin käyttöjärjestelmän viimeisin päivitys

PS5™-konsoleiden käyttöjärjestelmän päivitys julkaistiin 12.5.2022.

Päivitä PS5-konsoliin uusin käyttöjärjestelmän versio. Voit tarkistaa päivityksen ominaisuudet tästä. Voit tutustua PS5-konsolin online-käyttöoppaaseen Asetukset-valikon kautta.

Versio: 22.01-05.10.00

Tämä käyttöjärjestelmän päivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Versio: 22.01-05.02.00

Tämä käyttöjärjestelmän päivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Versio: 22.01-05.00.00

(Game Basessa) on päivitetty seuraavia toimintoja:

• Äänichatit ovat nyt nimeltään ryhmiä.

• Game Basen käyttöä on helpotettu jakamalla se kolmeen välilehteen: [Ystävät], [Ryhmät] ja [Viestit].

• Kun perustat ryhmän, voit valita avoimen tai suljetun ryhmän.
    Ystävät voivat liittyä avoimeen ryhmään ilman kutsua. Myös ryhmän jäsenten ystävät voivat liittyä ryhmään.
    Suljettuun ryhmään pääsevät vain pelaajat, jotka kutsutaan liittymään.

• Game Basen hallintavalikosta ja korteista voi tehdä seuraavia toimintoja:
    Tarkastele kaikkia ystäviäsi hallintavalikon [Ystävät]-välilehdessä.
    Aloita pelin jakaminen suoraan äänichatin kortilta. Pelin jakaminen ei vaadi enää näytön jakamisen aloittamista.
    Lisää pelaaja ryhmään tai luo uusi ryhmä suoraan viestikortilta. Voit myös lähettää videoleikkeitä, kuvia ja pikaviestejä sekä tarkastella ryhmän jaettua mediasisältöä tältä kortilta.

• Kun joku ryhmän jäsen jakaa näyttöä, näet lähetyskuvakkeen. Voit tarkistaa tämän [Ryhmät]-välilehdessä.

• Pelaajahakutoiminto ja ystäväpyynnöt ovat nyt [Ystävät]-välilehdessä.

• Ystäväpyyntöjen hylkääminen on nyt helpompaa, sillä ystäväpyyntöluetteloon on lisätty [Kieltäydy]-painike.

(Esteettömyys)-valikossa on päivitetty seuraavia toimintoja:

• Näytönlukuohjelman toimintoja on päivitetty:
    Näytönlukuohjelmassa on nyt seuraavien kuuden uuden kielen tuki: venäjä, arabia, hollanti, portugali (Brasilia), puola ja korea.
    Näytönlukuohjelma voi nyt lukea ilmoituksia ääneen.

• Voit nyt ottaa käyttöön kuulokkeiden monoäänen ja toistaa samaa ääntä kuulokkeiden vasemmasta ja oikeasta kuulokkeesta.
    Kun kuulokkeet on liitetty, valitse [Asetukset] > [Ääni] > [Äänen ulostulo] ja ota sitten käyttöön [Mono Audio for Headphones] (Monoääni kuulokkeille). Voit myös siirtyä kohtaan [Asetukset] > [Esteettömyys] > [Näyttö ja ääni] ja ottaa käyttöön asetuksen [Mono Audio for Headphones] (Monoääni kuulokkeille).

• Voit nyt näyttää valintamerkin käyttöön otettujen asetusten kohdalla, niin näet helposti mitkä ovat käytössä.
    Valitse [Asetukset] > [Esteettömyys] > [Näyttö ja ääni] ja ota käyttöön [Näytä valintamerkki käytössä olevien asetusten kohdalla].

(Trophyt)-valikossa on päivitetty seuraavia toimintoja:

• Trophy-korttien visuaalinen ulkoasu ja trophy-luettelo on päivitetty.

• Voit nyt nähdä pelatessasi trophyjen seurannassa ehdotuksia trophyista, joita voisit ansaita.

Luo-valikon ominaisuuksia on päivitetty:

• Nyt voit aloittaa näytön jakamisen ja striimata peliä avoimelle ryhmälle.

Uusi ominaisuus: Ääniohjaus (esiversio).

• Ääniohjaus (esiversio) ymmärtää puhekomentoja, joiden avulla voit löytää ja avata pelejä, sovelluksia ja asetuksia sekä hallita mediatoistoa.

• Aloita valitsemalla [Asetukset] > [Ääniohjaus] ja valitse [Enable Voice Command (Preview)] (Ota Ääniohjaus käyttöön). Sano ”Hey, PlayStation!” ja esitä PS5:lle jokin komento.

• Tämän ominaisuuden avulla voit etsiä ja avata pelejä, sovelluksia ja asetuksia, hallita mediatoistoa ja tehdä paljon muuta, koskematta yhteenkään näppäimeen.

• Ääniohjaus (esiversio) on tällä hetkellä saatavilla vain englannin kielellä ja se toimii vain PSN-tileillä, jotka ovat Yhdysvalloissa tai Iso-Britanniassa.

Ukrainan kielen tuki lisätty.

Muita päivitettyjä ominaisuuksia

• Pelikirjastoa on parannettu:

• [Your Collection] (Oma kokoelma) -välilehdellä voi nyt suodattaa pelejä genren mukaan, jotta löydät helpommin pelattavaa.

• PlayStation Plus on kiinnitetty pelien aloitusnäytön vasempaan reunaan.

• Nyt voit lunastaa kuukauden pelit nopeammin.

• PS Plus -pelikokoelmiin pääsee helpommin aloitusnäytöstä.

• Internet-selaimeen on lisätty uudelleen lataamista ja zoomausta selittävä näppäinohje.

• Jos haluat tehdä ilmoituksen asiasta, joka on sanottu ryhmässä, voit nyt tunnistaa puhujan visuaalisten merkkien avulla. Näin PlayStation-turvallisuustiimi voi ryhtyä helpommin toimenpiteisiin ilmoituksen perusteella.

• Konsolin lasten tilit ovat nyt turvallisempia:

• Kun tarkastellaan ostettua tai asennettua peliä, jonka pelaamista on rajoitettu, pelin taustakuva on piilotettu.

• Toimintakortteja (jotka näkyvät esimerkiksi ohjauskeskuksessa tai pelikeskuksessa) ei näytetä ikärajoitettujen pelien kohdalla.

• Nyt voit pitää valitsemasi pelit ja sovellukset aloitusnäytössä.

• Kun peli tai sovellus on korostettuna, avaa valikko painamalla Options-näppäintä ja valitse [Keep in Home] (Pidä aloitusnäytössä). Valitut pelit ja sovellukset pysyvät aloitusnäytössä.

• Kuhunkin aloitusnäyttöön voi valita enintään viisi peliä tai sovellusta.

• Aloitusnäytössä voi nyt pitää näkyvissä kolme lisäpeliä tai -sovellusta.

• Käyttöoppaasta on tehty helppolukuisempi. Jos haluat palata vanhaan ulkoasuun, voit muuttaa sen takaisin.

• Emoji-tukea on laajennettu.

• Puolankielistä näppäimistöasettelua on muutettu.

• Langattoman DualSense-ohjaimen laiteohjelmistoa on päivitetty vakauden parantamiseksi.

PS5-konsolin käyttöjärjestelmän päivitys

Jos PS5-konsolin käyttöjärjestelmän päivitys on jumissa, käynnistä päivitys uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, lataa päivitystiedosto USB-asemalle ja noudata seuraavia ohjeita.

1. Luo PC- tai Mac-tietokoneella FAT32-muotoon alustettuun USB-asemaan kansio nimeltä PS5. Luo tämän kansion sisään uusi kansio nimeltä UPDATE.

2. Lataa päivitystiedosto (painike alla) ja tallenna se UPDATE-kansioon. Tallenna tiedosto nimellä PS5UPDATE.PUP.

3. Liitä tiedoston sisältävä USB-asema PS5-konsoliin.

4. Käynnistä PS5-konsoli vikasietotilassa: paina virtapainiketta ja vapauta se toisen piippauksen jälkeen.

5. Valitse vikasietotilan vaihtoehto 3: Päivitä käyttöjärjestelmä.

6. Valitse Päivitä USB-tallennuslaitteesta > OK.

Jos PS5-konsoli ei tunnista tiedostoa, tarkista, että kansio- ja tiedostonimet ovat oikein. Kirjoita kansio- ja tiedostonimet isoilla kirjaimilla.

PS5-konsolin käyttöjärjestelmän uudelleenasennus

PS5-konsolin käyttöjärjestelmän uudelleenasennus poistaa kaikki PS5-konsolissa olevat tiedot. Tätä prosessia kutsutaan usein myös tehdasasetusten palautukseksi.

1. Luo PC- tai Mac-tietokoneella FAT32-muotoon alustettuun USB-asemaan kansio nimeltä PS5. Luo tämän kansion sisään uusi kansio nimeltä UPDATE.

2. Lataa uudelleenasennustiedosto (painike alla) ja tallenna se UPDATE-kansioon. Tallenna tiedosto nimellä PS5UPDATE.PUP.

3. Liitä tiedoston sisältävä USB-asema PS5-järjestelmään.

4. Käynnistä PS5-konsoli vikasietotilassa: paina virtapainiketta ja vapauta se toisen piippauksen jälkeen.

5. Valitse vikasietotilan vaihtoehto 7: Asenna järjestelmäohjelmisto uudelleen.

6. Valitse Päivitä USB-tallennuslaitteesta > OK.

Jos PS5-konsoli ei tunnista tiedostoa, tarkista, että kansio- ja tiedostonimet ovat oikein. Kirjoita kansio- ja tiedostonimet isoilla kirjaimilla.

Käynnistä käyttöjärjestelmän lataus uudelleen PS5-konsolilla

1. Paina langattoman ohjaimen PS-näppäintä, siirry ohjauskeskukseen ja valitse Lataukset/Lähetykset.
  2. Korosta käyttöjärjestelmän päivitys ja valitse Näytä virhetiedot ja sitten Yritä uudelleen.

Jos lataus epäonnistuu useita kertoja, päivitä PS5-konsolin käyttöjärjestelmä USB-aseman kautta.

Ongelmia?

Jos sinulla on ongelmia PS5-käyttöjärjestelmän päivittämisessä, katso lisäohjeita alla olevasta ohjeesta.

Versio: 21.02-04.00.00

Käyttöjärjestelmäpäivityksen keskeiset ominaisuudet:

• Voit nyt asettaa M.2 SSD -aseman PS5-konsolin laajennuspaikkaan ja käyttää M.2 SSD -tallennustilaa. M.2 SSD -tallennustila toimii PS5-konsolin tallennustilan tavoin. Voit asentaa tilaan PS5- ja PS4-pelejä ja pelata niitä suoraan.
  • Voit käyttää PCIe 4.0 M.2 SSD -asemia, joiden kapasiteetti on vähintään 250 Gt ja enintään 4 Tt.
  • Aseta tai irrota M.2 SSD turvallisesti siten, että PS5:n virta on katkaistu ja virtajohto on irrotettu.
  • M.2 SSD -tallennustilan käyttäminen: katkaise PS5:n virta ja aseta M.2 SSD PS5:n laajennuspaikkaan. Kun PS5 käynnistetään, M.2 SSD alustetaan käyttövalmiiksi.
  • Konsolin tallennustilaan tai laajennettuun USB-tallennustilaan asennetun PS5- tai PS4-pelin siirtäminen M.2 SSD -tallennustilaan: siirry pelikirjastoon, paina options-näppäintä ja valitse [Move Games and Apps] (Siirrä pelejä ja sovelluksia). Valitse siirrettävä peli ja valitse [Siirrä].
  • Pelit voidaan asentaa oletuksena M.2 SSD -asemalle: valitse [Asetukset] > [Tallennustila] > [Installation Location] (Asennussijainti), valitse [PS5-pelit ja sovellukset] tai [PS4-pelit ja sovellukset] ja valitse sitten asennusten sijainniksi [M.2 SSD -tallennustila].
  • Nyt voit kuunnella 3D-ääntä myös TV:n kaiuttimien kautta.
    • Ota TV:n kaiutinten 3D-ääni käyttöön valitsemalla [Asetukset] > [Ääni] > [Äänen ulostulo] ja ota käyttöön [Enable 3D Audio for TV Speakers] (Ota TV:n kaiutinten 3D-ääni käyttöön).
    • Voit mitata huoneen akustiikkaa langattoman DualSense-ohjaimen mikrofonilla ja käyttää huonetta varten optimoitua 3D-ääniasetusta.
  • Pelien aloitusnäytössä on päivitetty seuraavia toimintoja
    • Jos saman pelin eri alustaversioita on asennettuna, ne näkyvät nyt aloitusnäytössä erikseen.
    • Pelin eri versiot on nyt helpompi huomata. Kuvakkeilla osoitetaan tietty alusta, kuten PS5 tai PS4.
  • (Pelikirjastossa) on päivitetty seuraavia toimintoja:
    • [Asennettu]-välilehti avautuu nyt ensimmäisenä, jolloin pelien löytäminen on helpompaa ja mediagalleriaa voi käyttää nopeammin.
    • [Asennettu]-välilehdellä lueteltujen pelien kohdalla näkyy kyseisen pelin alusta (kuten PS5 tai PS4). Saman pelin eri alustaversiot näkyvät nyt erikseen, samoin kuin pelien aloitusnäytössä.
    • [Your Collection] (Oma kokoelma) -välilehden peliruuduissa näkyy nyt tieto saman pelin saatavilla olevista eri versioista.
    • Pelejä voi nyt piilottaa aiempaa nopeammin.
  • Game Basessa on päivitetty seuraavia toimintoja:
    • Game Basen hallintavalikosta voi tehdä seuraavia toimintoja:
      • Nyt voit käyttää ryhmien tekstichatia ja lähettää viestejä ohjauskeskuksen Game Base -ohjausvalikosta.
      • Ryhmän omistaja voi nyt poistaa ryhmän. Valitse poistettava ryhmä Game Base -valikosta ja valitse ... (lisää) -valikosta [Poista ryhmä]. Jos poistat ryhmän, se poistetaan kaikilta jäseniltä.
      • [Ystävät]-välilehdellä näkyy nyt tietoja ystävistä, jotka ovat online- tai offline-tilassa tai varattuja.
      • Nyt voit valita useiden ystäväpyyntöjen hyväksymisen, kieltäytymisen tai peruuttamisen yhdellä kerralla. Valitse [Ystäväpyynnöt]-välilehdessä (Valitse useita) -valikosta [Vastaanotetut pyynnöt] tai [Lähetetyt pyynnöt].
    • (Trophyt)-valikossa on päivitetty seuraavia toimintoja:
      • Ohjauskeskuksessa voi nyt seurata enintään viittä trophya peliä kohden.
      • Aloita trophyn seuranta: valitse trophy ja sitten [Start Tracking] (Aloita seuranta).
      • Voit tarkastella seurantaan lisättyjen trophyjen tietoja helposti pelaamisen aikana.
      • Voit myös kiinnittää trophyjen seurannan näyttöön ja seurata edistymistä pelaamisen ohessa.
      • Kun tarkastelet pelien trophyluetteloita, trophyt näytetään nyt vaakatilan sijaan pystysuuntaisesti. Trophysta näkee enemmän tietoja valitsematta sitä.
  • Ohjauskeskuksessa on päivitetty seuraavia toimintoja:
    • Voit mukauttaa ohjauskeskusta aiempaa vapaammin. Kaikkia näytön alareunan toimintoja voi järjestellä uudelleen.
    • Kun avaat ohjauskeskuksen ensimmäistä kertaa, näet tärkeimpien ominaisuuksien esittelyn.
  • Kun otat näytönlukuohjelman käyttöön, voit käyttää seuraavia ominaisuuksia:
    • Näytönlukuohjelman voi asettaa tauolle painamalla PS-näppäintä ja kolmionäppäintä yhtä aikaa. Jatka käyttöä painamalla PS-näppäintä ja kolmionäppäintä.
    • Voit määrittää näytönlukuohjelman toistamaan kaikki luetut kohteet. Käytä toimintoa painamalla PS-näppäintä ja R1-näppäintä yhtä aikaa.

Muita päivitettyjä ominaisuuksia

• Android- tai iOS-/iPadOS-laitteet: PS Remote Play -sovelluksella voi nyt käyttää PS5-konsolia mobiilidatayhteyden kautta.
  • Uusi kehutyyppi: Johtaja. Se on tarkoitettu pelaajille, jotka hiovat suunnitelmia ja strategioita ja inspiroivat samalla muita. PS5-peleissä voi antaa tämän kaltaisia kehuja muille pelaajille verkkopelien päätteeksi. Kehut kannustavat kaikkia toimimaan positiivisilla tavoilla. Kaikki pelaajan saamat kehut näkyvät tämän profiilissa.
  • PlayStation Now’ssa on päivitetty seuraavia toimintoja:
    • Suoratoiston yhteystestin avulla voit tunnistaa ja korjata yhteysongelmia.
    • Nyt voit valita pelin suorituskyvyn optimoimiseksi suurimman sallitun suoratoiston resoluution.
    • Nyt pelikeskuksessa näkyy suoraan, milloin PlayStation Now -peli on poistumassa palvelusta. Näin voit kokeilla uusia pelejä ja pelata vanhoja suosikkejasi silloin, kun ne ovat vielä saatavilla.
  • Kun tavoittelet haasteen puitteissa parempaa aikaa tai korkeampaa pistemäärää ja teet uusia henkilökohtaisia ennätyksiä, toiminnasta tallennetaan automaattisesti videoleike.
    • Voit jakaa videoleikkeen suoraan ohjauskeskuksen haastekortista tai myöhemmin mediagalleriasta.
    •  Voit säätää asetusta valitsemalla [Asetukset] > [Näyttötallennukset ja lähetykset] > [Automaattiset näyttötallennukset] > [Haasteet].
  • Kun ystävät pelaavat pelejä, joihin voit liittyä, asiasta näytetään ohjauskeskuksessa suosituksia.
    • Aiemmin juuri lisätyn ystävän suositusten näyttämisessä saattoi kestää vuorokauden verran. Nyt ne tulevat näkyviin nopeammin.
    • Suositukset tulevat näkyviin nyt myös silloin, kun ystävä on pelaamassa PlayStation Now -peliä.
  • Lapsilukkoihin on tehty seuraavia parannuksia:
    • Kun lapsi pyytää lupaa pelin pelaamiseen tai tietyn pelin viestintäominaisuuksien käyttöön, vanhempi tai huoltaja vastaanottaa asiasta ilmoituksen PS5-konsolissa ja PlayStation App -sovelluksessa.
    • Lapsi saa myös ilmoituksen siitä, hyväksyykö tai hylkääkö vanhempi tai huoltaja pyynnön tai siitä, päättyykö pelin pelaamisen tai viestintäominaisuuksien käytön lupa.
  • Mediagalleriaan on lisätty uusia fontteja, joita käyttämällä voi lisätä tekstiä kuvakaappauksiin.
  • Luo-valikon ominaisuuksia on päivitetty:
    • Kun tallennat videoleikettä manuaalisesti, kuluneen ajan näyttö häviää automaattisesti kolmen sekunnin kuluttua. Se tulee uudelleen näkyviin tarvittaessa.
    • Viimeisimmän pelikuvan tallennukseen on lisätty uusia videoiden pituusvaihtoehtoja.
    • Nyt voit valita, näytetäänkö kuvakaappauksissa tallennuksen vahvistusilmoitus. Voit säätää asetusta valitsemalla [Asetukset] > [Näyttötallennukset ja lähetykset] > [Luontinäppäimen pikatoiminnot] ja ottamalla käyttöön tai poistamalla käytöstä vaihtoehdon [Display Save Confirmation for Screenshots] (Näytä kuvakaappausten tallennuksen vahvistus).
  • Nyt voit valita, haluatko vastaanottaa tietoja uusista tuotteista ja erikoistarjouksista PS5-ilmoitusten vai sähköpostin kautta. Valitse [Asetukset] > [Käyttäjät ja tilit] > [Tili] > [Yhteydenottoasetukset].
  • (Ilmoitukset)-valikossa on päivitetty seuraavia toimintoja:
    • Kun vastaanotat ilmoituksia, joissa on videoita, voit aloittaa videot suoraan ponnahdusikkunasta tai ilmoitusten luettelosta.
    •  Nyt voit poistaa käytöstä ilmoitusten äänen. Valitse [Asetukset] > [Ilmoitukset] ja poista [Toista ääni] käytöstä.
  • Kun kirjaudut sisään PS5-konsoliin ja mikrofonilisävaruste on liitettynä, mikrofonin mykistystila on näkyvissä.
  • Internet-yhteyden muodostamisesta, katkaisemisesta ja määrityksestä on tehty helpompaa.
  • Kun säädät kuulokkeiden 3D-ääniprofiilia, voit siirtää esimerkkiääntä vasemmalle tai oikealle ja valita näin paremmin optimoidun 3D-ääniprofiilin. Valitse [Asetukset] > [Ääni] > [Äänen ulostulo] ja valitse [Säädä 3D-ääniprofiilia].
  • Joidenkin pelien äänenlaatua on parannettu, kun kuulokkeiden 3D-ääni on käytössä.
  • Jos käytössäsi on langattomat PULSE 3D -kuulokkeet, voit käyttää ohjauskeskuksen (Ääni)-valikon taajuuskorjaintoimintoa, jolla on useita esimääritettyjä asetuksia.
  • Kun estät henkilön, voit samalla myös poistua ryhmästä, jossa vain te kaksi olette jäseninä. Et poistu ryhmistä, joissa myös on muita pelaajia.
  • Käytössäsi on kaksi eri säädintä mikrofonin ja ryhmän äänen sisällyttämiseksi lähetyksiin. Kahdella toisella säätimellä voi hallita samoja asetuksia videoleikkeissä.
  • Langattoman DualSense-ohjaimen laiteohjelmistoa on päivitetty vakauden parantamiseksi.
  • Nyt voit päivittää langattoman DualSense-ohjaimen laiteohjelmiston asetuksista. Tarkista, onko päivityksiä saatavilla: valitse [Asetukset] > [Lisälaitteet] > [Ohjaimet] ja valitse sitten [Langattoman ohjaimen laiteohjelmisto].
  • Jos pelaat PS4-peliä PS5-konsolilla, jossa valintojen tekemiseen käytetään ympyränäppäintä, x-näppäintä käytettiin valintaan pelin sisäisen PlayStation Store -ostoksen vahvistusnäytössä. Uuden muutoksen myötä myös viimeinen vahvistus valitaan ympyränäppäimellä.

Huomautuksia

• Käytä järjestelmän päivittämiseen vain Sony Interactive Entertainmentin virallista päivitystiedostoa, joka on saatavana verkossa. Älä lataa tai asenna päivityksiä millään muulla tavalla kuin PS5-konsolin tai tämän sivuston ohjeita noudattamalla. Jos päivitys tehdään käyttämällä muista lähteistä saatuja tietoja tai muilla keinoilla tai jos konsolia on jollakin tavalla muunneltu, konsoli ei ehkä toimi kunnolla eikä virallisten päivitystietojen asentaminen ehkä onnistu. Nämä toimet voivat mitätöidä järjestelmän takuun ja estää sinua saamasta takuuseen kuuluvia palveluita ja huoltopalveluita Sony Interactive Entertainmentilta.
  •  Älä asenna käyttöjärjestelmää, jos tiedät sähköjen katkeavan, tai pian sähkökatkoksen jälkeen.
  • Älä sammuta konsolia asennuksen aikana. Asennuksen keskeyttäminen voi vaurioittaa konsolia.
  •  Joidenkin sovellusten tai sisällön käyttäminen voi edellyttää konsolin käyttöjärjestelmän päivittämistä.

Käyttöjärjestelmä

Käyttämällä käyttöjärjestelmää hyväksyt kaikki tämän sopimuksen tämänhetkiset ehdot. Voit lukea tämän sopimuksen voimassa olevan tulostettavan version osoitteessa http://doc.dl.playstation.net/doc/ps5-eula/.

Sony Interactive Entertainment voi oman harkintansa mukaan milloin tahansa muokata tämän sopimuksen ehtoja samoin kuin mitä tahansa PS5-konsolin dokumentaation tai ohjeiden ehtoja tai osoitteessa http://doc.dl.playstation.net/doc/ps5-oss/index.html mainittuja ehtoja.

Voit tarkistaa sopimuksen uusimman version tältä verkkosivulta.

PS5-konsolille julkaistaan ajoittain konsolin toimintaa parantavia käyttöjärjestelmä- ja suojauspäivityksiä.

Saat ilmoituksen uusista päivityksistä, jos konsolisi on yhteydessä internetiin tai jos asetat asemaan pelilevyn, joka edellyttää toimiakseen uudempaa käyttöjärjestelmää. Voit myös tarkistaa uusimmat päivitykset tältä sivulta.

SIE suosittelee asentamaan uusimmat päivitykset aina mahdollisimman nopeasti. Päivittämättä jättäminen saattaa altistaa konsolin turvallisuusriskeille ja/tai haitata konsolin toimintaa.