PlayStation-konsolin aktivoinnin poistaminen

Lue, miten voit poistaa PlayStation-konsoleiden aktivoinnin, jotta voit aktivoida uuden konsolin ja välttää aktivointirajat.

PS5-konsolin aktivoinnin poistaminen

Voit aktivoida uuden PlayStation®5-konsolin, kun poistat ensin manuaalisesti edellisen PS5®-konsolin aktivoinnin. Jos et voi käyttää konsolia suoraan, kaikkien tiliin liitettyjen laitteiden aktivoinnin voi poistaa myös etätoiminnolla .

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muu .
  2. Valitse Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen >Poista käytöstä.

Huomaa, että konsolin aktivoinnin poistaminen ei poista tietojasi tai vahingoita konsolia.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Aktivoi ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi.
  2. Valitse Poista aktivointi > Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjätilisi ja valitse PlayStation Network > Kirjaudu sisään > Käyttäjätietojen hallinta.
  2. Valitse Järjestelmän aktivointi ja korosta PS3.
  3. Valitse sisältötyyppi, jonka osalta haluat poistaa PlayStation®3-konsolin aktivoinnin: Pelit tai Videot.
  4. Valitse Poista järjestelmä käytöstä.
  1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset.
  2. Siirry kohtaan PlayStation Network > Järjestelmän aktivointi.
  3. Valitse sisältötyyppi, jonka osalta haluat poistaa aktivoinnin: Pelit tai Videot.
  4. Valitse Poista aktivointi > OK.

Kaikkien konsoleiden aktivoinnin poistaminen etätoiminnolla

Jos et voi käyttää PlayStation-konsolia suoraan, voit silti poistaa kaikkien tiliin liitettyjen laitteiden aktivoinnin ja kirjautua niistä ulos.

Konsoleiden aktivoinnin voi poistaa kuuden kuukauden välein.

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse Laitehallinta > PlayStation-konsolit > Poista aktivointi kaikista laitteista.
  • Yksittäisten PlayStation-konsoleiden aktivointia ei voi poistaa etätoiminnolla. Jos haluat poistaa sellaisten konsoleiden aktivoinnit, joita et voi käyttää, sinun on poistettava kaikkien konsoleiden aktivointi.

• Voit kirjautua ulos konsoleista, joita et voi käyttää, kun vaihdat salasanasi.

Tärkeää: aktivointirajoitukset

Konsolin aktivoiminen liittää sen tiliisi ja mahdollistaa ostokset PlayStation™Storesta. Voit yhdistää tilisi rajalliseen määrään konsoleita. Tililläsi voi olla seuraavat aktivoinnit:

Konsolin tyyppi Aktivoinnin rajoitukset
PS5-konsoli* 1
PlayStation®4-konsoli 1
PlayStation®3-konsoli 2
PlayStation® Vita / TV 3

* Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen

• PS5-konsoli ja PS4™-konsoli voivat olla aktivoituina samaan aikaan.

• Jos käytät tiliäsi useilla PS5-konsoleilla tai PS4-konsoleilla, voit aktivoida näistä vain yhden kumpaakin.

PlayStation-konsolin aktivoiminen

Kun aktivoit konsolin, voit jakaa ostokset ja tiettyjen tilausten edut muiden saman konsolin pelaajien kanssa.