PlayStation-järjestelmän aktivoinnin poistaminen

Lue, miten voit poistaa PlayStation-konsoleiden aktivoinnin, jotta voit aktivoida uuden konsolin ja välttää aktivointirajat.

PlayStation-järjestelmän aktivoinnin poistaminen

Lue, miten voit poistaa PlayStation-konsoleiden aktivoinnin, jotta voit aktivoida uuden konsolin ja välttää aktivointirajat.

PlayStation®5-konsolin aktivoinnin poistaminen

Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen voi olla aktivoituna yhdessä tilin PS5™-konsolissa

Voit poistaa PS5:n Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen -ominaisuuden käytöstä siirtymällä aloitusnäyttöön ja valitsemalla Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muu > Konsolin jakaminen ja offline-pelaaminen > Poista käytöstä.

Tilillä voi olla aktivoituna yksi ensisijainen PS4-konsoli.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Aktivoi ensisijaisena PS4-järjestelmänäsi.

2. Valitse Poista aktivointi > Kyllä.

1. Valitse paikallinen käyttäjätilisi ja valitse PlayStation Network > Kirjaudu sisään > Käyttäjätietojen hallinta

2. Valitse Järjestelmän aktivointi ja korosta PS3

3. Valitse sisältötyyppi, jonka osalta haluat poistaa PlayStation®3-konsolin aktivoinnin: Pelit tai Videot

4. Valitse Poista aktivointi järjestelmästä

1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset

2. Siirry kohtaanPlayStation Network > Järjestelmän aktivointi

3. Valitse sisältötyyppi, jonka osalta haluat poistaa aktivoinnin: Pelit tai Videot

4. Valitse Poista aktivointi > OK.

Poista konsolin aktivointi etätoiminnolla

Jos et voi käyttää PlayStation-konsolia suoraan, kaikkien tiliin liitettyjen laitteiden aktivoinnin voi poistaa (ja niistä voi kirjautua ulos) myös verkkoselaimella Käyttäjätietojen hallinnan kautta.

Konsoleiden aktivoinnin voi poistaa kuuden kuukauden välein.

1. Kirjaudu sisään käyttäjätietojen hallintaan.

2. Valitse Laitehallinta > PlayStation-konsolit > Poista aktivointi kaikista laitteista.

Huomautus: PlayStation Videon aktivointia ei voi poistaa etänä, vaan se on aina tehtävä konsolissa. Jos tämä ei ole mahdollista, ota meihin yhteyttä.

Aktivoi PlayStation-konsoli

Kun aktivoit konsolin, voit jakaa ostokset ja tiettyjen tilausten edut muiden saman konsolin pelaajien kanssa.