Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen yhdistäminen PC- tai Mac-tietokoneeseen

Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen yhdistäminen PC- tai Mac-tietokoneeseen

Jos haluat käyttää langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta PC- tai Mac-tietokoneen yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa, voit yhdistää ohjaimen helposti Bluetooth-tekniikalla tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhteensopivuus

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows-tietokoneeseen Bluetooth-yhteydellä tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla. Bluetooth-yhteensopivuus riippuu tietokoneen laitteistosta. Yritä muodostaa Bluetooth-yhteys seuraavien ohjeiden mukaan. Jos et voi muodostaa pariyhteyttä tietokoneen ja langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen välille, voit käyttää micro-USB-liitäntää yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen.

Apple-tietokoneet, joissa on macOS Catalina tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen liittämistä Bluetooth-yhteydellä.

VAIHE 1

Aktivoi langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliitostila

Ennen kuin voit yhdistää langattoman ohjaimen Bluetoothin kautta, sinun on aktivoitava pariliitostila:

1. Pidä langattoman ohjaimen PS- ja SHARE-näppäimiä painettuna samanaikaisesti.
  2. Langattoman ohjaimen takana oleva valopalkki alkaa vilkkua, kun pariliitostila on aktiivinen.

VAIHE 2

Yhdistä langaton DUALSHOCK 4 -ohjain laitteeseen Bluetooth-yhteydellä
  1. Siirry tietokoneen Bluetooth-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön.
  2. Valitse uusien laitteiden haku ja valitse sitten Langaton ohjain.

Voit nyt käyttää laitteen yhteensopivia pelejä ja sovelluksia langattoman ohjaimen avulla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat pelit ja sovellukset

Langattomalla ohjaimella voi pelata pelejä, jotka suoratoistetaan PS4:stä PC- tai Mac-tietokoneeseen etäkäyttösovelluksen avulla.

Langatonta ohjainta voi käyttää myös yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa PC- tai Mac-tietokoneissa. Tarkista julkaisijan sivustosta, tukeeko peli tai sovellus langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta.

Huomaa, että tietyt langattoman ohjaimen toiminnot eivät ole käytettävissä, kun ohjain on liitetty Bluetoothin kautta:

• Kosketusalue

• Valopalkin väriä ei voi vaihtaa

• Tärinä, liiketunnistin ja kuulokeliitäntä

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhdistäminen takaisin PlayStation®4:ään

Yhdistä langaton ohjain uudelleen PS4:ään liittämällä ohjain PS4:ään USB-kaapelilla ja painamalla langattoman ohjaimen PS-näppäintä.

Sen jälkeen voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DUALSHOCK 4 -ohjaimesta?

Jos näyttää siltä, että vika on ohjaimessa, siirry Fix & Replace -työkaluun ja tarkista, voitko saada laitteistollesi takuukorjauksen.