Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen yhdistäminen muihin laitteisiin

Langattoman DUALSHOCK®4-ohjaimen yhdistäminen PC-, Mac-, Android- ja iOS-laitteisiin

Jos haluat käyttää langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa muulla laitteella kuin PS4™-konsolilla, voit yhdistää ohjaimen helposti Bluetooth®-tekniikalla.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat Bluetooth-laitteet

Laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen liittämistä Bluetooth-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen Bluetoothin kautta.

• Android™ 10
  • iOS 13
  • iPadOS 13
  • macOS Catalina
  • tvOS 13

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows-tietokoneeseen DUALSHOCK®4:n langattomalla USB-sovittimella tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla.

Vaihe 1: Aktivoi langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen pariliitostila

Kun käytät ohjainta ensimmäistä kertaa laitteella, ota pariliitostila käyttöön:

1. Varmista, että ohjaimen valopalkki on pois päältä.
    Jos valopalkissa palaa valo, pidä PS-näppäintä painettuna kunnes se sammuu. Jos ohjaimeen on liitetty USB-kaapeli, irrota se.
  2. Pidä SHARE-näppäintä ja PS-näppäintä painettuna, kunnes valopalkki vilkkuu.

Vaihe 2: Yhdistä langaton DUALSHOCK 4 -ohjain laitteeseen Bluetooth-yhteydellä

1. Siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin ja ota Bluetooth käyttöön.
  2. Hae uusia laitteita ja valitse ohjain laitteiden luettelosta.
    Kun pariliitos on valmis, valopalkki palaa tasaisesti yhden värisenä.

Ohjain voi olla pariliitettynä vain yhteen laitteeseen kerrallaan. Kun vaihdat laitetta, ohjain on pariliitettävä uuteen laitteeseen.

Langatonta DUALSHOCK 4 -ohjainta tukevat pelit ja sovellukset

Langattomalla ohjaimella voi pelata pelejä, jotka striimataan PS5™- tai PS4™-konsolista yhteensopivaan laitteeseen PS Remote Play -sovelluksen avulla.

Langattomalla ohjaimella voi pelata myös langattomia DUALSHOCK 4 -ohjaimia tukevia pelejä.

Jos yhdistät langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhteensopivaan Sony Xperia -laitteeseen, kaikki toiminnot ovat käytettävissä.

Muut laitteet: tietyt langattoman ohjaimen toiminnot eivät ole käytettävissä, kun ohjain on liitetty Bluetoothin kautta:

• Kosketusaluetta ei tueta.
  • Valopalkin väriä ei voi vaihtaa.
  • Tärinää, liiketunnistinta ja kuulokeliitäntää ei tueta.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen yhdistäminen takaisin konsoliin

Yhdistä langaton ohjain uudelleen PS5- tai PS4-konsoliin liittämällä ohjain konsoliin yhteensopivalla USB-kaapelilla ja painamalla langattoman ohjaimen PS-näppäintä. Sen jälkeen voit irrottaa USB-kaapelin ja käyttää ohjainta langattomasti.

Onko sinulla vielä kysyttävää langattomasta DUALSHOCK 4 -ohjaimesta?

Jos olet noudattanut edellä kuvailtuja ohjeita, mutta uskot, että ohjain ei muodosta yhteyttä oikein, siirry Fix & Replace -diagnostiikkatyökaluun.