Spotifyn käyttäminen PlayStationilla®

Lue, mitkä PlayStation-konsolit ovat yhteensopivia Spotifyn kanssa, miten voit ottaa Spotifyn käyttöön omalla konsolillasi sekä miten Spotify-tilin ja PlayStation™Networkin yhteyden voi poistaa.

31.3.2020 alkaen PlayStation Music (Spotify) -tilauksia ei voi ostaa tai uusia PlayStation Storen kautta. Jotta voit jatkaa Spotify Premiumin käyttämistä PlayStationilla, tilaa palvelu uudelleen suoraan Spotifyn kautta ja yhdistä tili seuraavien ohjeiden avulla.

Lataa Spotify-sovellus ja yhdistä tilit

PS5: lataa Spotify

1. Valitse mediasisällön aloitusnäytöstä Kaikki sovellukset
  2. Valitse Spotify > Lataa
  3. Valitse Rekisteröidy tai Kirjaudu sisään ja anna tietosi.
  4. Valitse Yhdistä tilit.
  1. Valitse PlayStation Store, kirjoita hakukenttään Spotify ja lataa sovellus.
  2. Valitse Rekisteröidy tai Kirjaudu sisään ja anna tietosi.
  3. Valitse Yhdistä tilit.

Mitkä PlayStation-konsolit ovat yhteensopivia Spotifyn kanssa?

PlayStation®5

PlayStation®4

PlayStation®3

Voinko kuunnella Spotifyta samalla, kun pelaan pelejä PlayStationilla?

Voit kuunnella musiikkia samalla, kune pelaat yhteensopivia PS5- ja PS4-pelejä. Ominaisuus ei ole käytettävissä PS3-järjestelmällä.

PS5: kuuntele Spotifyta

1. Kun olet pelissä, paina PS-näppäintä siirtyäksesi ohjauskeskukseen ja valitse Musiikki
  2. Valitse kappale tai podcast, jonka haluat toistaa. Valintasi toisto alkaa automaattisesti. Soiva kappale näkyy korttina ohjauskeskuksessa
  3. Palaa pelaamaasi peliin painamalla PS-näppäintä.

(Ei saatavilla PlayStation Now -palvelussa tai etäkäytössä)

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään ohjaimen PS-näppäintä.
  2. Valitse Musiikki > Spotify
  3. Täällä voit ohittaa kappaleita, aloittaa tai keskeyttää toiston ja säätää äänenvoimakkuutta.

Missä maissa PlayStationin Spotify on käytettävissä?

Tuetut maat on eritelty PlayStationin Spotify-aluesivulla. Saatavilla olevat esittäjät ja kappaleet voivat vaihdella alueittain.

Miten voin poistaa Spotifyn ja PlayStation Networkin yhteyden?

Avaa Spotify -sovellus ja valitse tilisi näytön oikeasta yläkulmasta. Valitse Kirjaudu ulos. Spotify-tili ei ole enää yhteydessä PlayStation Networkiin.