Spotifyn käyttäminen PlayStationilla

Lue, mitkä PlayStation-konsolit ovat yhteensopivia Spotifyn kanssa, miten voit ottaa Spotifyn käyttöön omalla konsolillasi sekä miten Spotify-tilin ja PlayStation™Networkin yhdistämisen voi poistaa.

Spotifyn käyttöönotto PS5-konsoleilla

1. Valitse mediasisällön aloitusnäytöstä Kaikki sovellukset
  2. Valitse Spotify > Lataa
  3. Valitse Luo tili tai Kirjaudu sisään ja anna tietosi.
  4. Valitse Yhdistä tilit.
  1. Valitse PlayStation Store, kirjoita hakukenttään Spotify ja lataa sovellus.
  2. Valitse Rekisteröidy tai Kirjaudu sisään ja anna tietosi.
  3. Valitse Yhdistä tilit.

Mitkä PlayStation-konsolit ovat yhteensopivia Spotifyn kanssa?

Spotify Kuuntele pelatessasi
PlayStation®5-konsoli
PlayStation®4-konsoli
PlayStation®3-konsoli

Spotifyn kuuntelu samalla, kun pelaat pelejä PS5-konsolilla

Voit kuunnella musiikkia samalla, kun pelaat yhteensopivia PS5- ja PS4-pelejä.

1. Kun olet pelissä, siirry ohjauskeskukseen painamalla PS-näppäintä, ja valitse Musiikki
  2. Valitse kappale tai podcast, jonka haluat toistaa. Valintasi toisto alkaa automaattisesti. Soiva kappale näkyy korttina ohjauskeskuksessa
  3. Palaa pelaamaasi peliin painamalla PS-näppäintä.

(Ei saatavilla suoratoistettaessa pelejä)

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään ohjaimen PS-painiketta.
  2. Valitse Musiikki > Spotify
  3. Täällä voit ohittaa kappaleita, aloittaa tai keskeyttää toiston ja säätää äänenvoimakkuutta.
  • Spotify® Connect
    Kun Spotify-sovellus on asennettu älypuhelimeesi tai muuhun mobiililaitteeseen, voit yhdistää konsolisi saman verkon kautta Spotify Connect -ominaisuuden avulla. Näin saat konsolisi toistamaan musiikkia Spotifysta etänä. Lisätietoja on Spotifyn sivustolla.
  • Tämä ominaisuus ei ole saatavilla PS3-konsoleissa.

Spotifyn yhdistämisen poistaminen PlayStation Networkista

Avaa Spotify -sovellus ja valitse tilisi näytön oikeasta yläkulmasta. Valitse Kirjaudu ulos. Spotify-tili ei ole enää yhteydessä PlayStation Networkiin.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.
  2. Valitse Spotify ja Poista tilin yhdistäminen.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.
  2. Valitse Spotify ja Poista tilin yhdistäminen.

Missä maissa / millä alueilla PlayStationin Spotify on käytettävissä?

PlayStationin Spotify on käytettävissä alla luetelluissa maissa / alla luetelluilla alueilla. Saatavilla olevat esittäjät ja kappaleet voivat vaihdella alueittain.

Argentiina Honduras Peru
Australia Hongkong Puola
Itävalta Unkari Portugali
Bahrain Islanti Qatar
Belgia Intia Romania
Bolivia Indonesia Venäjä
Brasilia Irlanti Saudi-Arabia
Bulgaria Israel Singapore
Kanada Italia Slovakia
Chile Japani Slovenia
Kolumbia Kuwait Etelä-Afrikka
Costa Rica Libanon Etelä-Korea
Kroatia Luxemburg Espanja
Kypros Malesia Ruotsi
Tšekin tasavalta Malta Sveitsi
Tanska Meksiko Taiwan
Ecuador Alankomaat Thaimaa
El Salvador Uusi-Seelanti Turkki
Suomi Nicaragua Yhdistyneet arabiemiirikunnat
Ranska Norja Iso-Britannia
Saksa Oman Ukraina
Kreikka Panama Yhdysvallat
Guatemala Paraguay Uruguay