Yhdistä sosiaalinen media ja suoratoistopalvelut PS5-konsoleihin

Sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden yhdistäminen PS5-konsoleihin

Lue, miten yhdistät sosiaalisen median tilisi ja suoratoistopalvelut PlayStation®5-konsolin käyttäjätiliisi.

Sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden tilien yhdistäminen laajentaa PlayStation-kokemustasi PS5™-konsolin rajojen ulkopuolelle:

Kun palvelu täytyy yhdistää, ennen kuin voit käyttää sitä, näyttöön ilmestyy viesti. Täytä tiedot seuraamalla näytön ohjeita.

Palvelun yhdistäminen PS5-konsoliin

1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.
    Näet kaikkien käytettävissä olevien palveluiden luettelon. Jos et näe jotakin palvelua, se ei ehkä ole käytettävissä maassasi tai alueellasi.
  2. Valitse yhdistettävä palvelu luettelosta ja valitse Yhdistä tili.
  3. Yhdistä palvelu seuraamalla näytön ohjeita.
    Sana Yhdistetty näkyy näytössä vaiheessa 1 yhdistettyjen palveluiden kohdalla.
  1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.
  2. Valitse poistettava palvelu luettelosta ja valitse Poista tilin yhdistäminen.
  3. Valitse Kyllä, poista yhdistäminen.
    Palvelun yhteys poistetaan, ja sana Yhdistetty ei enää näy palvelun kohdalla.
  • Joitakin palveluita voi yhdistää konsolin sovellusten kautta. Valitse yhdistettävän palvelun sovellus mediasisällön aloitusnäytön kohdassa Kaikki sovellukset. Yhdistä palvelu seuraamalla näytön ohjeita.
  • Kun aloitat lähetyksen ensimmäisen kerran, voit valita ohjauskeskuksesta Lähetys. Se on toinen tapa yhdistää joitakin suoratoistopalveluita.