Sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden yhdistäminen PS5™-konsoleihin

Sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden yhdistäminen PS5™-konsoleihin

Lue, miten yhdistät sosiaalisen median tilisi ja suoratoistopalvelut PS5-konsolin käyttäjätiliisi.

Miksi sosiaalinen media ja suoratoistopalvelut kannattaa yhdistää PS5-konsoleihin?

Sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden tilien yhdistäminen laajentaa PlayStation-kokemustasi PS5-konsolin rajojen ulkopuolelle:

Kun palvelu täytyy yhdistää, ennen kuin voit käyttää sitä, näyttöön ilmestyy viesti. Täytä tiedot seuraamalla näytön ohjeita.

Palvelun yhdistäminen PS5-konsoliin tai sen poistaminen

• Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistä muihin palveluihin.