Sosiaalisen median tilien ja suoratoistopalveluiden yhdistäminen

Lue, miten yhdistät sosiaalisen median tilit ja suoratoistopalvelut PlayStation™Network-käyttäjätiliin sekä poistat yhteyden.

Sosiaalisen median ja suoratoistopalveluiden tilien yhdistäminen laajentaa PlayStation-kokemustasi PlayStation®-konsolin rajojen ulkopuolelle.

Sosiaalisen median tilien ja suoratoistopalveluiden yhdistäminen verkossa

  1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse Yhdistetyt palvelut.
  3. Valitse palvelu ja sitten Yhdistä.
  4. Yhdistä palvelu seuraamalla näytön ohjeita.
    Näet palvelun nimen alla Yhdistetty-merkinnän.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistetyt palvelut.
  2. Valitse palvelu ja sitten Yhdistä tili.
  3. Yhdistä palvelu seuraamalla näytön ohjeita.
    Näet palvelun nimen vieressä Yhdistetty-merkinnän.
  • Joitakin palveluita voi yhdistää konsolin sovellusten kautta. Valitse yhdistettävän palvelun sovellus mediasisällön aloitusnäytön kohdassa Kaikki sovellukset. Seuraa sitten näytön ohjeita.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Yhdistetyt palvelut.
  2. Valitse palvelu ja sitten Yhdistä.
  3. Yhdistä palvelu seuraamalla näytön ohjeita.
  1. Napauta aloitusnäytön oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta (rataskuvake).
  2. Vieritä PlayStation Network -osioon ja valitse Yhdistetyt palvelut.
  3. Valitse palvelu ja sitten Yhdistä.
  4. Yhdistä palvelu seuraamalla näytön ohjeita.
    Näet palvelun nimen alla Yhdistetty-merkinnän.
  • Yhdistettävät palvelut vaihtelevat maan tai alueen mukaan. 
  • Yhdistämällä palvelun annat luvan jakaa joitain kyseisen palvelun tilitietojasi PlayStationille.
  • Voit myös yhdistää joitain suoratoistopalveluita, kun lähetät pelikuvaa tai jaat tallenteitasi ensimmäistä kertaa.

Sosiaalisen median tilien ja suoratoistopalveluiden yhdistämisen poistaminen verkossa

  1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse Yhdistetyt palvelut.
  3. Valitse palvelu ja sitten Poista yhdistäminen > Kyllä.
    Yhdistetty-merkintä ei enää näy palvelun nimen alla.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Yhdistetyt palvelut.
  2. Valitse palvelu ja sitten Poista tilin yhdistäminen > Kyllä, poista yhdistäminen.
    Yhdistetty-merkintä ei enää näy palvelun nimen vieressä.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Yhdistetyt palvelut.
  2. Valitse palvelu ja sitten Poista yhdistäminen > Poista yhdistäminen.
  1. Napauta aloitusnäytön oikeasta yläkulmasta asetuskuvaketta (rataskuvake).
  2. Vieritä PlayStation Network -osioon ja valitse Yhdistetyt palvelut.
  3. Valitse palvelu ja sitten Poista yhdistäminen > Kyllä.
    Yhdistetty-merkintä ei enää näy palvelun nimen alla.

Tarvitsetko apua? 

Ota yhteyttä tukeen