Kuvakaappausten ja videoleikkeiden jakaminen PS5-konsoleilla

Kuvakaappausten ja videoleikkeiden jakaminen PS5-konsoleilla

Muokkaa kuvakaappauksia ja videoleikkeitä PlayStation®5-konsoleilla ja luo kestäviä muistoja peleistäsi.

Videoleikkeiden ja kuvakaappausten jakaminen PS5-konsoleilla

1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse äskettäin luotujen kortti.
  2. Valitse videoleike tai kuvakaappaus ja valitse Jaa.
  3. Valitse, mihin tai kenelle sisältö jaetaan.
    Voit kirjoittaa vastaanottajalle viestin tai lisätä muita näyttötallennuksia valitsemalla Kuvakaappaukset ja videoleikkeet.
  4. Valitse Lähetä.
    Saat ilmoituksen, kun näyttötallennus on jaettu.
  1. Siirry pelien aloitusnäyttöön ja valitse Mediagalleria.
  2. Valitse videoleike tai kuvakaappaus ja valitse Jaa.
    Voit valita useita näyttötallennuksia valitsemalla Valitse useita ja valitsemalla sitten Jaa.
  3. Valitse, mihin tai kenelle sisältö jaetaan.
    Kun haluat jakaa sisältöä ryhmälle, voit valita olemassa olevan ryhmän tai luoda uuden.
  4. Voit kirjoittaa vastaanottajalle viestin tai lisätä muita näyttötallennuksia valitsemalla Kuvakaappaukset ja videoleikkeet.
  5. Valitse Lähetä.
    Saat ilmoituksen, kun näyttötallennus on jaettu.
  • Voit jakaa vain yhden videoleikkeen kerrallaan. Voit jakaa enintään neljä kuvakaappausta kerrallaan. Kun videoleike jaetaan ryhmälle, sen kesto voi olla enintään 3 minuuttia.

Videoleikkeiden ja kuvakaappausten muokkaaminen PS5-konsoleilla

1. Näytä kaikki näyttötallennukset siirtymällä pelien aloitusnäyttöön ja valitsemalla Mediagalleria
  2. Avaa näyttötallennus ja valitse Muokkaa. Voit muokata näyttötallennuksia seuraavilla tavoilla:

Rajaa
Kierrä ja rajaa kuvakaappausta.

Lisää teksti
Lisää viestisi kuvan päälle.

Aseta rajaus
Poista ylimääräinen aika videoleikkeen alusta ja lopusta. Ennen kuin tallennat leikkeen, voit katsella lopputulosta valitsemalla Esikatsele.

Kansikuva
Määritä videon pikkukuva.

Voit tallentaa kuvan jostakin videoleikkeen kohdasta valitsemalla Ota kuvakaappaus.

Videoleikkeiden ja kuvakaappausten muokkaaminen Share Factory Studio -sovelluksella

Näyttötallennuksiin voi lisätä tehosteita ja musiikkia Share Factory Studio -sovelluksella. Voit luoda videoprojekteja siirtymällä pelien aloitusnäyttöön ja valitsemalla Share Factory Studio -sovelluksen.

1. Etsi Share Factory Studio -sovellus PlayStation Storesta. Jos sitä ei ole jo asennettu, lataa ja asenna se.
  2. Muokkaa näyttötallennusta Share Factory Studiossa valitsemalla se Mediagalleriasta.
  3. Valitse Lisää (...)Muokkaa Share Factory Studio -sovelluksessa.
    Kun muokkaus on valmis, muokattu näyttötallennus tallentuu Mediagalleriaan.

• Share Factory Studiosta viety sisältö tallennetaan konsolin tallennustilaan, ja se löytyy Mediagalleriasta.
  • Jos tarvitset lisätietoja tai tukea, paina valinnat-näppäintä missä tahansa muokkausnäytössä ja tutustu Share Factory Studion oppaaseen.

Bitit
Muokkaa ja jaa yksittäinen videoleike tai kuvakaappaus nopeasti käyttämällä haluamaasi bittityyliä. Voit myös luoda mukautetun teoksen pikamuokkaustoiminnolla.

Videoeditori
Luo ammattimaisen näköisiä videoita lisäämällä puhuttuja kommentteja, introja, siirtymiä ja esimerkiksi hidastus- ja nopeutustehosteita. Videoeditorissa on lisää vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä pidempiä videoita ja tarkempia muokkauksia.

Kuvan muokkaus
Luo kuvakaappauksista montaasi, jossa on tekstiä, suodattimia, tarroja ja paljon muuta.

Työkalut
Liitä USB-asema ja tuo Share Factory Studioon kuvia, videoita ja musiikkia.