Kuvakaappausten ja videoleikkeiden katseleminen PS5-konsoleilla

Kuvakaappausten ja videoleikkeiden katseleminen PS5-konsoleilla

Kuvakaappauksia ja videoleikkeitä on useassa eri paikassa: äskettäin luotujen kortissa ja Mediagalleria-sovelluksessa.

Pelihetken tallentaminen PS5-konsolilla

Tallenna ikimuistoiset pelihetket ottamalla kuvakaappauksia ja tallentamalla videoleikkeitä.

1. Avaa Luo-valikko painamalla langattoman DualSense™-ohjaimen luontinäppäintä.
  2. Tallenna pelihetki valitsemalla näyttötallennustapa.

Viimeisimpien näyttötallennusten katseleminen PS5-konsoleilla

Voit tarkastella enintään 15:tä viimeisintä näyttötallennusta viimeksi luotujen kortin kautta. Viimeksi luotujen kortin voi avata kahdella eri tavalla:

• Avaa luontivalikko painamalla ohjaimen luontinäppäintä ja valitse viimeisimmän tallennuksen pikkukuva.

• Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse viimeksi luotujen kortti.
    Kun olet tallentanut sisältöä, ohjauskeskukseen tulee näkyviin kohta Recently created (viimeksi luotu).

PS5-konsoleiden Mediagallerian käyttö

Mediagalleriassa voit katsella ja hallita kaikkia kuvakaappauksia ja videoleikkeitä. Voit myös liittää USB-aseman  ja kopioida näyttötallennukset siihen.

• Näytä kaikki näyttötallennukset siirtymällä pelien aloitusnäyttöön ja valitsemalla Mediagalleria

A ) Valitse useita
Käytä samaa toimintoa useisiin näyttötallennuksiin.

B ) Lajittele ja suodata
Järjestele näyttötallennuksia eri tavoilla.

C ) Vaihda välilehteä
Kaikki
Tallentamasi kuvakaappaukset ja pelivideot näkyvät täällä. Uusimmat kuvakaappaukset ja videoleikkeet näkyvät ensimmäisinä.

Suosikit
Suosikeiksi merkityt näyttötallennukset näkyvät täällä. Voit merkitä näyttötallennuksen suosikiksi valitsemalla sen ja valitsemalla sitten Lisää suosikkeihin.

Trophyt
Katso videoleikkeitä hetkistä, jolloin ansaitsit trophyja.

Albumit
Näyttötallennukset pelien mukaan jaoteltuna. Valitse peli, niin näet kyseisessä pelissä tallentamasi kuvakaappaukset ja videoleikkeet.

D ) Pikkukuvat
Valitse pikkukuva, niin näet näyttötallennuksen koko näytön tilassa. Voit tehdä seuraavia valintoja:

Jaa, Lisää suosikkeihin, Muokkaa, Poista.

Lisää ...
Kopioi USB-asemaan
Jos konsoliin on liitetty USB-tallennuslaite, voit siirtää näyttötallennuksen siihen.

Muokkaa Share Factory Studio -sovelluksessa
Voit muokata näyttötallennuksia Share Factory Studiossa.

Tiedot
Näytä näyttötallennuksen tiedot. Voit nimetä näyttötallennuksen uudelleen.

USB-asemassa olevien kuvien ja videoiden katseleminen

Kun liität USB-aseman PlayStation®5-konsoliin, Mediagalleriaan tulee näkyviin USB-välilehti. Täällä voit tarkastella USB-asemalle tallennettuja tuettuja kuvia ja videoita.

• Voit kopioida sisältöä USB-asemaan valitsemalla näyttötallennuksen Mediagalleriassa ja valitsemalla ... Lisää > Kopioi USB-asemaan.