Pelaamisen ja kuvakaappausten tallentaminen PS5™-konsoleilla

Pelaamisen ja kuvakaappausten tallentaminen PlayStation®5-konsoleilla

Tallenna ikimuistoiset pelihetket PS5™-konsoleilla ottamalla kuvakaappauksia ja tallentamalla videoleikkeitä.

Videoiden ja kuvakaappausten tallentaminen PS5-konsoleilla

Tallenna kuvakaappaus tai video konsolillasi: avaa Luo-valikko painamalla langattoman DualSense™-ohjaimen luontinäppäintä ja valitse jokin seuraavista tallennustavoista:

Ota kuvakaappaus
Ota kuvakaappaus nykyisestä pelinäytöstä.

Aloita uusi tallennus
Aloita uusi pelaamisen tallennus. Kun tallennus on valmis, avaa Luo-valikko painamalla luontinäppäintä ja valitse Stop Recording (Lopeta tallennus).
Voit tallentaa pelaamista enintään tunnin ajan.

Save Recent Gameplay (Tallenna viimeisintä pelaamista)
Viimeimpiä pelitapahtumia tallennetaan jatkuvasti automaattisesti. Voit tallentaa viimeisintä pelaamista vähintään 15 sekunnin ajalta ja enintään tunnin ajalta.

• Kaikkea pelaamista ei voida tallentaa. Tiettyjä kohtauksia ei sisällytetä videoleikkeisiin.

PS5-konsoleiden Luo-valikon käyttäminen

Luo-valikon avulla voit ottaa kuvakaappauksia ja tallentaa pelaamista. Voit myös katsella kuvakaappauksia ja videoleikkeitä. Avaa luo-valikko painamalla ohjaimen luontinäppäintä.

A ) Recently created (viimeksi luodut)
Avaa viimeksi luotujen kortti valitsemalla pikkukuva. Voit tarkastella viimeisimpiä 15:tä kuvakaappausta ja videoleikettä.

B ) Capture methods (tallennustavat)
Tallenna viimeisintä pelaamista, ota näyttökuva, aloita uusi tallennus.

C )Lähetys
Siirry valikosta suoraan lähetykseen.

D ) Näyttötallennusvalinnat
Muuta kuvakaappausten tai videoleikkeiden muotoa ja tarkkuutta. Voit myös ottaa 4K-tallennuksen käyttöön yhteensopivilla näytöillä.

PS5-konsolin näyttötallennusasetusten muuttaminen

Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Näyttötallennukset ja lähetykset > Näyttötallennukset ja valitse jokin seuraavista asetuksista.

Muuta luontinäppäimen toimintaa valitsemalla VakioHelpot kuvakaappaukset tai Helpot videoleikkeet.

Ota HDR (High Dynamic Range) käyttöön ja muuta kuvakaappausten tiedostomuotoa. HDR on käytössä vain silloin, kun konsoli on liitetty yhteensopivaan näyttöön.

Muuta tallennettavan videoleikkeen tiedostomuotoa ja tarkkuutta.

Valitse Videoleikkeiden muoto ja valitse sitten, sisällytetäänkö mikrofonin tai äänichatin ääntä videoon. Kun sisällytät äänichatin ääntä videoleikkeeseen, pyydä siihen aina ensin lupa äänichatin jäseniltä.

Trophy-videoiden ja -kuvakaappausten hallinta PS5-konsoleilla

Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Näyttötallennukset ja lähetykset > Trophyt ja säädä seuraavia asetuksia.

• Trophy-kuvakaappausten tallentaminen
  • Trophy-videoiden tallentaminen
  • Trophy-videoiden kesto