PlayStation®Plus-verkkotallennustila

Katso, miten saat PlayStation Plus -verkkotallennustilasta parhaan hyödyn.

Verkkotallennuksen ansiosta voit tallentaa etenemistiedot yhdellä järjestelmällä ja jatkaa pelaamista myöhemmin toisella. Voit tallentaa enintään 100 Gt:n edestä pelitallennuksia PlayStation®4:stä.

Miten PS4:n automaattinen lähetys otetaan käyttöön?

Automaattinen lähetys siirtää pelitallennuksesi automaattisesti ensisijaisesta PS4:stä verkkotallennustilaan:

1. Valitse paikallinen käyttäjä* ja sitten Asetukset > Virransäästöasetukset > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet ja valitse valintaruutu kohdassa Pysy yhteydessä Internetiin.
  2. Valitse sitten AsetuksetSovellustietojen hallinta > Automaattinen lähetys ja valitse valintaruutu kohdassa Ota käyttöön automaattiset lähetykset.

*Automaattinen lähetys ei siirrä tallennuksia väliaikaisesti tililläsi aktivoiduista PS4-konsoleista. Kun pelaat ystäväsi järjestelmällä, muista aina siirtää tallennuksesi manuaalisesti.

PlayStation Plus -verkkotallennustilan hallinta

PS4: lähettäminen verkkotallennustilaan

Jos automaattinen lähetys ei ole käytössä tai haluat tallentaa pelitallennuksen verkkoon ystävän PS4:stä, tallennukset on siirrettävä manuaalisesti:

1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot > Lataa online-tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja lähetettävä tiedosto ja salli pilvitiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Lataa järjestelmän tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja ladattava tiedosto ja salli järjestelmän tallennustilassa olevan tiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Poista.
  2. Valitse peli ja poistettava tiedosto ja sitten Kyllä.

Milloin verkkotallennustilaa kannattaa käyttää?

Verkkotallennuksen ansiosta voit tallentaa etenemistiedot yhdellä järjestelmällä ja jatkaa pelaamista myöhemmin toisella. Voit tallentaa jopa 100 Gt:n edestä pelitallennuksia (PS3-/Vita-/TV-järjestelmissä 1 Gt).

• Pelin jatkaminen ystävän järjestelmällä

Voit jatkaa peliäsi edellisestä verkkotallennustilan tallennuspaikasta ystävän PlayStation-järjestelmällä, kun kirjaudut siihen sisään PSN-tililläsi. Kun lopetat pelaamisen, muista kopioida uusi pelitallennus manuaalisesti verkkotallennustilaan.

• Vaihtaminen uuteen järjestelmään

Jos hankit uuden PlayStation-järjestelmän, voit ladata tallennuksesi siihen kirjautumalla sisään PlayStation Networkiin.

• Monen ympäristön pelit

Joitakin pelejä voi pelata eri PlayStation-järjestelmillä. Jos esimerkiksi peli tukee sekä PS4:ää että PS Vitaa, voit aloittaa sen pelaamisen kotona PS4:llä, lähettää tallennuksen verkkotallennustilaan ja jatkaa myöhemmin PS Vitalla.

• PlayStation Now

Jos olet PlayStation Now -tilaaja ja pelaat peliä, jonka olet aloittanut PS4:lla, voit jatkaa edellisestä kohdasta, jonka tallensit verkkotallennustilaan.