PlayStation Plus -verkkotallennustila

PlayStation Plus -verkkotallennustila

Katso, miten saat parhaan hyödyn PlayStation®4-konsolien PlayStation®Plus-verkkotallennustilasta.

Mikä on PlayStation Plus -verkkotallennustila? 

PlayStation Plus -verkkotallennustilan avulla voit tallentaa edistymisesi pilveen ja jatkaa pelaamista millä tahansa konsolilla, johon peli on asennettu.

  • Voit tallentaa jopa 100 Gt PS4-tallennustietoja ja 100 Gt PS5-tallennustietoja. PS4:n tallennettujen tietojen tiedostojen enimmäismäärä on 1 000.

PS4-konsolin automaattisten lähetysten käyttäminen

Automaattiset lähetykset siirtävät pelitallennuksesi ensisijaisesta PS4-konsolista verkkotallennustilaan:

  1. Valitse paikallinen käyttäjä* ja sitten Asetukset > Virransäästöasetukset > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet ja valitse valintaruutu kohdassa Pysy yhteydessä Internetiin.
  2. Valitse sitten AsetuksetSovellustietojen hallinta > Automaattinen lähetys ja valitse valintaruutu kohdassa Ota käyttöön automaattiset lähetykset.

*Automaattinen lähetys ei siirrä tallennuksia väliaikaisesti tililläsi aktivoiduista PS4-konsoleista. Kun pelaat ystäväsi konsolilla, muista aina siirtää tallennuksesi manuaalisesti.

PlayStation Plus -verkkotallennustilan hallinta

PS4-konsoli: lähettäminen verkkotallennustilaan

Jos automaattiset lähetykset eivät ole käytössä tai haluat tallentaa pelitallennuksen verkkoon ystävän PS4-konsolista, tallennukset on siirrettävä manuaalisesti:

  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot > Lataa online-tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja lähetettävä tiedosto ja salli pilvitiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Lataa järjestelmän tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja ladattava tiedosto ja salli järjestelmän tallennustilassa olevan tiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Poista.
  2. Valitse peli ja poistettava tiedosto ja sitten Kyllä.

Milloin verkkotallennustilaa kannattaa käyttää?

  • Pelin jatkaminen ystävän järjestelmällä

Voit jatkaa peliäsi edellisestä verkkotallennustilan tallennuspaikasta ystävän PS4- tai PS5-konsolilla, kun kirjaudut siihen sisään PSN-tililläsi. Kun lopetat pelaamisen, muista kopioida uusi pelitallennus manuaalisesti verkkotallennustilaan.

  • Vaihtaminen uuteen järjestelmään

Jos hankit uuden PlayStation-konsolin, voit ladata tallennuksesi siihen kirjautumalla sisään PlayStation Networkiin.

  • Monen ympäristön pelit

Joitakin pelejä voi pelata eri PlayStation-konsoleilla. Jos esimerkiksi peli tukee sekä PS4-konsolia että PS Vitaa, voit aloittaa sen pelaamisen kotona PS4:llä, lähettää tallennuksen verkkotallennustilaan ja jatkaa myöhemmin PS Vitalla.

  • PlayStation Now

Jos olet PlayStation Now -tilaaja ja pelaat peliä, jonka olet aloittanut PS4-konsolilla, voit jatkaa edellisestä kohdasta, jonka tallensit verkkotallennustilaan.

Tarvitsetko apua? 

Ota yhteyttä tukeen