PlayStation Plus -verkkotallennustila PS4-konsoleille

Katso, miten saat parhaan hyödyn PlayStation®4-konsolien PlayStation®Plus-verkkotallennustilasta.

PS4-konsolin automaattisten lähetysten käyttäminen

Automaattiset lähetykset siirtävät pelitallennuksesi ensisijaisesta PS4-konsolista verkkotallennustilaan:

1. Mene kohtaan Asetukset > Virransäästöasetukset > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet.
  2. Valitse valintaruutu Pysy yhteydessä Internetiin.
  3. Siirry kohtaan AsetuksetSovellustietojen hallinta > Automaattinen lähetys.
  4. Valitse valintaruutu Ota käyttöön automaattiset lähetykset.

PlayStation Plus -verkkotallennustilan hallinta

PS4-konsoli: lähettäminen verkkotallennustilaan

Jos automaattiset lähetykset eivät ole käytössä tai haluat tallentaa pelitallennuksen verkkoon ystävän PS4-konsolista, tallennukset on siirrettävä manuaalisesti:

1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Järjestelmän tallennustilan tallennetut tiedot > Lataa online-tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja lähetettävä tiedosto ja salli pilvitiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Lataa järjestelmän tallennustilaan.
  2. Valitse peli ja ladattava tiedosto ja salli järjestelmän tallennustilassa olevan tiedoston päällekirjoittaminen valitsemalla Kyllä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjä ja sitten Asetukset > Sovellustietojen hallinta > Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Poista.
  2. Valitse peli ja poistettava tiedosto ja sitten Kyllä.

Mikä on PlayStation Plus -verkkotallennustila?

PlayStation Plus -verkkotallennustilan avulla voit tallentaa edistymisesi pilveen ja jatkaa pelaamista millä tahansa konsolilla, johon peli on asennettu.

• Voit tallentaa jopa 100 Gt PS4-tallennustietoja ja 100 Gt PS5-tallennustietoja. PS4:n tallennettujen tietojen tiedostojen enimmäismäärä on 1 000.

Milloin verkkotallennustilaa kannattaa käyttää?

• Pelin jatkaminen ystävän järjestelmällä

Voit jatkaa peliäsi edellisestä verkkotallennustilan tallennuspaikasta ystävän PS4- tai PS5-konsolilla, kun kirjaudut siihen sisään PSN-tililläsi. Kun lopetat pelaamisen, muista kopioida uusi pelitallennus manuaalisesti verkkotallennustilaan.

• Vaihtaminen uuteen järjestelmään

Jos hankit uuden PlayStation-konsolin, voit ladata tallennuksesi siihen kirjautumalla sisään PlayStation Networkiin.

• Monen ympäristön pelit

Joitakin pelejä voi pelata eri PlayStation-konsoleilla. Jos esimerkiksi peli tukee sekä PS4-konsolia että PS Vitaa, voit aloittaa sen pelaamisen kotona PS4:llä, lähettää tallennuksen verkkotallennustilaan ja jatkaa myöhemmin PS Vitalla.

• PlayStation Plus tietokoneella
    Jos sinulla on PlayStation Plus Premium -jäsenyys, voit käyttää PlayStation Plus -pilvitallennustilaa tallennettujen tietojen siirtämiseen, kun suoratoistat PlayStation Plus -peliä.