PlayStation Plus -pelien edistymisen tallentaminen ja siirtäminen

PlayStation Plus -pelien edistymisen tallentaminen ja siirtäminen

Lue, miten voit tallentaa pelejä, kun suoratoistat PlayStation®Plus-pelejä PlayStation®5- tai PlayStation®4-konsolilla tai tietokoneella, ja miten voit siirtää pelitallennuksia suoratoistettujen ja ladattujen pelien välillä.

Miten PlayStation Plus -tallennus toimii?

Suoratoistettujen ja ladattujen pelien tallennustietoja käsitellään eri tavalla PlayStation Plus -palvelussa.

Jos suoratoistat PlayStation Plus -peliä, tallennustiedot tallennetaan PlayStation Networkiin. Voit jatkaa pelin suoratoistoa toisella laitteella ilman muita toimenpiteitä.

Jos pelaat ladattua PlayStation Plus -peliä, tallennustiedot tallennetaan PS5™- tai PS4™-konsolin tallennustilaan.

Tallennustietoja ei siirretä automaattisesti suoratoistettujen ja ladattujen pelien välillä, mutta voit siirtää tallennettuja tietoja PlayStation Plus -pilvitallennustilan avulla. Siirrä tallennettuja tietoja pelityyppien välillä lataamalla ensin tallennetut tiedot pilvitallennustilaan ja sen jälkeen lataamalla ne laitteellesi.

Lataa tallennetut PlayStation Plus -tiedot pilvitallennustilaan

Lataa ensin tallennetut tiedot PlayStation Plus -pilvitallennustilaan:

Suoratoistettu PlayStation Plus -peli

1. Aloita pelin suoratoisto ja paina PS-näppäintä.

2. Valitse Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta

3. Valitse Pelien suoratoiston tallennustilaan tallennetut tiedot > Kopioi online-tallennustilaan.

Ladattu PlayStation Plus -peli

Valitse alta konsolikohtaiset ohjeet tallennettujen tietojen lähettämiseen pilvitallennustilaan.

1. Valitse Asetukset > Tallennetut tiedot ja pelien/sovellusten asetukset

2. Valitse Tallennetut tiedot (PS4)

3. Valitse Konsolin tallennustila, valitse peli > Lataa pilvitallennustilaan.

1. Siirry Kirjastoon, korosta peli ja paina OPTIONS-näppäintä.
  2. Valitse Lähetä/lataa tallennettuja tietoja
  3. Korosta tallennustiedot ja valitse Lähetä.

Lataa tallennetut tiedot pilvitallennustilasta

Kun tallennetut tiedot ovat pilvitallennustilassa, voit ladata ne pilvestä toiselle laitteelle jatkaaksesi pelaamista:

Suoratoistettu PlayStation Plus -peli

1. Aloita pelin suoratoisto ja paina PS-näppäintä.

2. Valitse Sovelluksen tallennettujen tietojen hallinta

3. Valitse Online-tallennustilaan tallennetut tiedot > Kopioi pelien suoratoiston tallennustilaan.

Ladattu PlayStation Plus -peli

Valitse alta konsolikohtaiset ohjeet tallennettujen tietojen lataamiseen pilvitallennustilasta.

1. Valitse Asetukset > Tallennetut tiedot ja pelien/sovellusten asetukset.
  2. Valitse Tallennetut tiedot (PS4)
  3. Valitse Pilvitallennustila, valitse peli > Lataa konsolin tallennustilaan.
  1. Valitse peli Kirjastosta ja paina OPTIONS-näppäintä.
  2. Valitse Lähetä/lataa tallennettuja tietoja
  3. Korosta tallennustiedot ja valitse Lataa.

Lisätietoja löytyy alla olevista tallennustilaoppaista.