PlayStation®Plus-pilvitallennustila PlayStation®5-konsoleille

PlayStation®Plus-pilvitallennustila PlayStation®5-konsoleille

PlayStation®Plus-pilvitallennuksen ansiosta voit tallentaa etenemistiedot yhdellä järjestelmällä ja jatkaa pelaamista myöhemmin toisella. Voit tallentaa enintään 100 Gt:n edestä pelitallennuksia PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsolista.

Synkronoi PS5™-konsolit pilvitallennustilan kanssa

Pilvitallennuksen avulla voit synkronoida kaikki tallennustiedot, kun suljet pelin tai asetat konsolin lepotilaan.

Pilvitallennusten synkronointi edellyttää automaattisten päivitysten käyttöönottoa.

1. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Virransäästöasetukset > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat ominaisuudet > Pysy yhteydessä Internetiin
  2. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot, ja valitse sitten joko Tallennetut tiedot (PS5) tai Tallennetut tiedot (PS4)
  3. PS5-pelit: valitse Synkronoi tallennetut tiedot > Synkronoi tallennetut tiedot automaattisesti
  4. PS4-pelit: valitse Automaattinen lähetys

PS5-pelit: uusimmat tiedot synkronoituvat konsoliin ja pilvitallennustilaan. PS4™-pelit: tiedot lähetetään automaattisesti pilvitallennustilaan, mutta ne on itse ladattava PS5-konsolin tallennustilaan.

Hallinnoi PlayStation Plus -pilvitallennustilaa PS5:llä

1. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot
  2. Valitse Tallennetut tiedot (PS5) tai Tallennetut tiedot (PS4)
  3. Valitse Konsolin tallennustila, valitse peli > Lataa pilvitallennustilaan.
  1. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot
  2. Valitse Tallennetut tiedot (PS5) tai Tallennetut tiedot (PS4)
  3. Valitse Pilvitallennustila, valitse peli > Lataa konsolin tallennustilaan.
  1. Valitse Asetukset > Pelit/sovellukset ja tallennetut tiedot
  2. Valitse Tallennetut tiedot (PS5) tai Tallennetut tiedot (PS4)
  3. Valitse Pilvitallennustila, valitse peli > Poista.

Ota pilvitallennustilasta kaikki irti

• Pelin jatkaminen ystävän järjestelmällä
    Voit jatkaa peliäsi edellisestä verkkotallennustilan tallennuspaikasta ystävän PlayStation-järjestelmällä, kun kirjaudut siinä PlayStation™Networkiin.
  • Päivitys/vaihto
    Jos hankit uuden PlayStation-konsolin, voit ladata tallennuksesi siihen kirjautumalla sisään PlayStation Networkiin.
  • Monen ympäristön pelit
    Joitakin pelejä voi pelata erilaisilla PlayStation-konsoleilla. Jos esimerkiksi peli tukee sekä PS4:ää että PS Vitaa, voit aloittaa sen pelaamisen kotona PS4:llä, lähettää tallennuksen verkkotallennustilaan ja jatkaa myöhemmin PS Vitalla.
  • PlayStation™Now
    Jos olet PlayStation Now -tilaaja ja pelaat peliä, jonka olet aloittanut PS4:lla, voit jatkaa edellisestä kohdasta, jonka tallensit verkkotallennustilaan.