Siirrä tietoja PS4-konsolista PS5-konsoliin

Pelien ja tallennettujen tietojen siirtäminen PS4-konsolista PS5-konsoliin

Katso, miten voit siirtää pelejä ja tallennettuja tietoja PlayStation4®-konsolista PlayStation®5-konsoliin Wi-Fi-yhteyden, laajennetun tallennustilan tai PS Plus -pilvitallennustilan avulla.

Tiedonsiirto PS4™-konsoleilta PS5™ -konsoleihin

Tietojen siirtäminen ei kirjoita PS5- tai PS4-konsolilla olevien tietojen päälle tai poista niitä. PS5-konsolin alkumäärityksen aikana voit siirtää tietoja useille pelaajille. Kun alkumääritys on valmis, voit siirtää tietoja yhdelle sisäänkirjautuneelle tilille kerrallaan.

1. Kirjaudu sisään samalle tilille, jolla olet kirjautuneena PS5-konsolille.

2. Päivitä käyttöjärjestelmä uusimpaan versioon.

3. Synkronoi trophy-tiedot painamalla OPTIONS-näppäintä, kun tarkastelet Trophyja. Valitse sitten Synkronoi PlayStation Network -verkon kanssa.

Yhdistä PS5- ja PS4-konsolit samaan verkkoon. Voit käyttää LAN-kaapeleita tai muodostaa yhteyden langattomasti (Wi-Fi®). Oheisessa kuvassa on esimerkki langattomasti yhdistetyistä PS5- ja PS4-konsoleista.

A) Verkko
Yhdistä molemmat konsolit samaan modeemiin tai reitittimeen ja siirrä tiedot langattomasti.

B) LAN-kaapeli
Kun yhdistät konsolisi samaan verkkoon langattomasti, käytä LAN-kaapelia yhdistämään PS5-konsolisi PS4-konsoliisi, niin saat paremman tiedonsiirtonopeuden. Kun molemmat konsolit on liitetty verkkoon LAN-kaapeleilla, PS5-konsolia ei tarvitse yhdistää PS4-konsoliin.

C) HDMI-kaapeli

D) Virtajohto
Käytä konsolien mukana tulleita virtajohtoja.

• Älä sammuta konsoleita tiedonsiirron aikana. Se voi aiheuttaa tietojen vahingoittumisen tai katoamisen. Se voi aiheuttaa konsoliesi vaurioitumisen.

Siirrä tietoja alkumäärityksen aikana noudattamalla tiedonsiirtovaiheessa näytössä näkyviä ohjeita.

Tietojen siirtäminen alkumäärityksen jälkeen:

1. Käynnistä PS4- ja PS5-konsolit ja yhdistä ne samaan verkkoon WiFi:n tai LAN-kaapelin kautta.

2. Siirry PS5-konsolilla kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Tietojen siirto > Jatka.

3. Valitse PS4-konsoli, jolta haluat siirtää tietoja.

1. Kun PS5-konsoli näyttää viestin Valmistaudu tietojen siirtoon, paina PS4-konsolin virtapainiketta vähintään sekunnin ajan (kunnes kuulet piippauksen).

2. Valitse PS5-konsolilta tiedot, jotka haluat siirtää.

3. Lue turvaohjeet ja valitse Aloita siirto.

4. PS5-konsoli käynnistyy automaattisesti uudelleen tiedonsiirron aikana. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, voit alkaa käyttää PS5-konsolia.

Käytä PS4-pelejä PS5-konsolin laajennetussa tallennustilassa

Voit yhdistää PS4-konsolin kanssa käytetyn laajennetun tallennustilan aseman PS5-konsoliin ja käyttää pelattavia PS4-pelejä.

Siirrä tallennettuja tietoja Playstation®Plus-pilvitallennustilan avulla

PS5-konsolissa pilvitallennustilalla tarkoitetaan Playstation Plus -online-tallennustilaa. Jos olet PlayStation Plus -jäsen, verkkotallennustilaan tallennettuja tietoja voi käyttää PS5-konsolilla.

PS5-konsoleilla pelattavat PS4-pelit

Yhteensopivia PS4-pelejä voi pelata PS5-konsolilla. Jos käytät pelilevyjä, sinun on asetettava pelilevy paikalleen aina, kun haluat pelata. Näin on tehtävä silloinkin, kun pelitiedot on jo kopioitu konsolin tallennustilaan.