Trophyjen ansaitseminen PlayStation®-konsoleilla

Lue trophy-asetuksista, trophy-tason määräytymisestä ja trophyjen synkronoinnista.

Mitä trophyt ovat?

Voit ansaita trophyja esimerkiksi läpäisemällä pelien tasoja, keräämällä esineitä tai suorittamalla tiettyjä tehtäviä. Kerää harvinaisia trophyja, nosta trophy-tasoasi ja kerää kunniaa.

Trophy-tasot

Trophyjen tasot, vaikeimmasta alkaen, ovat Platina, Kulta, Hopea ja Pronssi. Trophyjen lukumäärä ja taso sekä niiden edellytykset vaihtelevat peleittäin.

Trophy-asetusten määritys

Ansaitsemasi trophyt näkyvät profiilissasi. Määritä tietosuoja-asetuksissa, ketkä voivat nähdä pelisi ja pelihistoriasi.

Trophyjen synkronoiminen manuaalisesti

1. Valitse profiilikuvasi aloitusnäytöstä ja valitse sitten Trophyt.
  2. Paina options-näppäintä ja valitse Synkronoi PlayStation Network -verkon kanssa.

Valitse aloitusnäytöstä Trophyt, paina OPTIONS-näppäintä > Synkronoi PlayStation Network -verkon kanssa.

Vertaa trophyjä ystävien kanssa PS5-konsoleilla

1. Kirjaudu sisään PlayStation™Network-verkkoon, paina PS-näppäintä, valitse Game Base, paina options-näppäintä ja valitse Ystävät tai Haku
  2. Valitse sen pelaajan profiili, jonka trophyjä haluat tarkastella.
  3. Valitse Yleiskatsaus-välilehdestä trophyt.
    Jos valitset pelin, voit tarkastella kyseisen pelin trophyjä.

Voit myös verrata trophyjäsi toisen pelaajan trophyihin omalta trophy-näytöltäsi.

1. Valitse profiilikuvasi aloitusnäytöstä ja valitse sitten Trophyt
  2. Kun olet trophy-näytössä, paina kolmionäppäintä.
  3. Valitse pelaaja, jonka kanssa haluat vertailla trophyjä.
    Voit vaihtaa vertailtavaa pelaajaa painamalla kolmionäppäintä ja valitsemalla Vaihda pelaajaa.

Ikuista trophy-hetket

Konsoli voi tallentaa näyttökuvan tai videoleikkeen (PS5-konsolilla) hetkestä, jolloin ansaitset trophyn

• Voit tarkastella trophy-hetkiä trophyjen tietojen tai Mediagallerian kautta.
  • Voit muuttaa trophyjen tallennusasetuksia valitsemalla Asetukset > Näyttötallennukset ja lähetykset > Trophyt.

• Voit tarkastella trophy-hetkiä Näyttötallennusgalleriassa
  • Voit määrittää kuvakaappausasetukset valitsemalla Asetukset > Jakaminen ja lähetykset > Kuvakaappausasetukset

Trophy-tietojen poistaminen

Voit poistaa pelin trophy-tiedot, jos et ole ansainnut kyseisessä pelissä vielä yhtäkään trophyä.

Valitse trophy, paina options-näppäintä ja valitse Poista.

Valitse trophy, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Poista.

Valitse Profiili > Trophyt. Valitse peli, jonka trophyjen tiedot haluat poistaa ja valitse Poista.