Ansaitse trophyja PlayStation-konsoleilla

Trophyjen ansaitseminen PlayStation-konsoleilla

Lue trophy-asetuksista, trophy-tason määräytymisestä ja trophyjen synkronoinnista PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleilla

Mitä trophyt ovat?

Voit ansaita trophyja esimerkiksi läpäisemällä pelien tasoja, keräämällä esineitä tai suorittamalla tiettyjä tehtäviä. Kerää harvinaisia trophyja, nosta trophy-tasoasi ja kerää kunniaa.

Omien trophyjesi katsominen

1. Valitse profiilikuvasi aloitusnäytöstä ja valitse sitten Trophyt.
    Näet listan ansaituista trophyista.
  2. Näytä pelin trophy-tiedot valitsemalla se listasta.
  3. Katso trophyn tiedot valitsemalla kyseinen trophy.
  1. Valitse toimintonäytöltä Trophyt .
  2. Katso tietoja ansaitsemistasi trophyista valitsemalla peli.
  3. Painamalla OPTIONS-näppäintä voit lajitella trophyt päivämäärän tai tason mukaan tai etsiä verkosta lisätietoja  trophyistasi.

Trophy-tasot

Trophyjen tasot, vaikeimmasta alkaen, ovat Platina, Kulta, Hopea ja Pronssi. Trophyjen lukumäärä ja taso sekä niiden edellytykset vaihtelevat peleittäin.

Harvinaisuustaso riippuu siitä, kuinka moni on ansainnut kyseisen trophyn. Trophyt on jaoteltu neljään harvinaisuustasoon: Ultraharvinainen, Hyvin harvinainen, Harvinainen ja Yleinen.

Trophy-asetusten määritys

Ansaitsemasi trophyt näkyvät profiilissasi. Määritä tietosuoja-asetuksissa, ketkä voivat nähdä pelisi ja pelihistoriasi.

Trophyjen synkronoiminen manuaalisesti

1. Valitse profiilikuvasi aloitusnäytöstä ja valitse sitten Trophyt.
  2. Paina options-näppäintä ja valitse Synkronoi PlayStation Network -verkon kanssa.

Valitse aloitusnäytöstä Trophyt, paina OPTIONS-näppäintä > Synkronoi PlayStation Network -verkon kanssa.

Trophyjen vertailu ystävien kanssa

1. Kirjaudu sisään PlayStation™Network-verkkoon, paina PS-näppäintä, valitse Game Base, paina options-näppäintä ja valitse Ystävät tai Haku
  2. Valitse sen pelaajan profiili, jonka trophyjä haluat tarkastella.
  3. Valitse Yleiskatsaus-välilehdestä trophyt.
    Jos valitset pelin, voit tarkastella kyseisen pelin trophyjä.

Voit myös verrata trophyjäsi toisen pelaajan trophyihin omalta trophy-näytöltäsi.

1. Valitse profiilikuvasi aloitusnäytöstä ja valitse sitten Trophyt
  2. Kun olet trophy-näytössä, paina kolmionäppäintä.
  3. Valitse pelaaja, jonka kanssa haluat vertailla trophyjä.
    Voit vaihtaa vertailtavaa pelaajaa painamalla kolmionäppäintä ja valitsemalla Vaihda pelaajaa.
  1. Valitse Trophyt toimintonäytöstä ja valitse Vertaa trophyjä.

2. Valitse pelaaja, jonka kanssa haluat vertailla trophyjä.

Trophy-hetkien ikuistaminen

Konsoli voi tallentaa näyttökuvan tai videoleikkeen (PS5-konsolilla) hetkestä, jolloin ansaitset trophyn

• Voit tarkastella trophy-hetkiä trophyjen tietojen tai Mediagallerian kautta.
  • Voit muuttaa trophyjen tallennusasetuksia valitsemalla Asetukset > Näyttötallennukset ja lähetykset > Trophyt.

• Voit tarkastella trophy-hetkiä Näyttötallennusgalleriassa
  • Voit määrittää kuvakaappausasetukset valitsemalla Asetukset > Jakaminen ja lähetykset > Kuvakaappausasetukset

Trophyjen seuranta PS5-konsoleilla

Lisää haluamasi trophyt seurantatoimintoon, jonka avulla voit helposti tarkistaa trophyn vaatimukset ilman pelistä poistumista.

Seuraa trophyn etenemistä PS5-konsoleilla menemällä ohjauskeskukseen, valitsemalla sen trophyn kortin, jota haluat seurata ja valitse sitten Aloita seuraaminen

Jos seurantaan haluamasi trophyn kortti ei näy, siirry kotinäyttöön tai ohjauskeskukseen, valitse profiilisi ja valitse sitten Trophyt. Lista trophyista näkyy ja voit valita niistä ne, jotka haluat seurantaan.

• Voit asettaa enintään viisi trophya seurantaan.

Trophy-tietojen poistaminen

Voit poistaa pelin trophy-tiedot, jos et ole ansainnut kyseisessä pelissä vielä yhtäkään trophyä.

Valitse trophy, paina options-näppäintä ja valitse Poista.

Valitse trophy, paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Poista.

Valitse Profiili > Trophyt. Valitse peli, jonka trophyjen tiedot haluat poistaa ja valitse Poista.