Pelien piilottaminen pelikirjastosta ja muilta pelaajilta

Pelien piilottaminen PlayStation®-pelikirjastosta ja muilta pelaajilta

Katso, miten voit piilottaa pelejä pelikirjastostasi tai muilta pelaajilta PS5™- ja PS4™-konsoleilla.

PS5-konsoli: pelien piilottaminen pelikirjastosta

Piilottamasi pelit piilotetaan kirjastosta kaikilla konsoleilla. Asetus ei vaikuta profiiliisi.

1. Voit piilottaa pelin PS5-konsolin pelikirjastosta seuraavasti: korosta peli, paina options-näppäintä ja valitse Piilota.
    Vaihtoehto ei ole käytettävissä Asennettu-välilehdessä.
  2. Voit käyttää piilotettuja pelejä seuraavasti: valitse pelikirjastossa oman kokoelman välilehti, valitse Lajittele ja suodata -valikko ja ota Piilotetut kohteet käyttöön. Valitse peli ja tuo se näkyviin painamalla options-näppäintä. Peli tulee nyt näkyviin pelikirjaston oletusnäkymään.
  1. Valitse Kirjasto > Ostettu ja valitse peli. Paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Älä näytä sisältökohdetta kohdassa [Ostettu].
  2. Voit käyttää piilotettuja pelejä valitsemalla Kirjasto > Ostettu. Paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Tarkista piilotetut sisältökohteet.

PS5-konsoli: pelien piilottaminen muilta pelaajilta

Kun lisäät pelin PS5-konsolin piilotettujen pelien luetteloon, toimintasi kyseisessä pelissä ei näy muille pelaajille.

1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tietosuoja.

2. Valitse Näytä ja mukauta tietosuoja-asetuksia > Piilota pelisi muilta pelaajilta ja valitse pelit, jotka haluat piilottaa.

Kun PS4-peli on piilotettu, sen tietoja ei näy tapahtumissa, profiilissa tai trophy-luettelossa. Muut PS4-konsolipelaajat voivat kuitenkin nähdä parhaillaan pelaamasi pelin Pelaa parhaillaan -kohdassa. Voit estää muita näkemästä parhaillaan pelaamasi pelin valitsemalla profiilinäytössä Määritä online-tila > Näy offline-tilassa .

1. Valitse Asetukset > Tilinhallinta > Tietosuoja-asetukset ja valitse Piilotetut pelit.
  2. Valitse pelit, jotka haluat piilottaa.