Suojausasetusten muuttaminen PlayStation™Networkissa

Lue, miten voi hallita, kuka voi kommunikoida kanssasi tai nähdä toimintasi PlayStation Networkissa (PSN).

Yleiset PSN-tietosuoja-asetukset

Voit määrittää, missä määrin näyt muille käyttäjille PlayStation Networkissa. Seuraavia ominaisuuksia voi muokata omien mieltymysten mukaisesti:

• Pelaaminen | Media
    valitse, kuka voi nähdä jakamasi mediasisällöt ja äskettäiset toimesi.

• Ystävät | Yhteydet
    määritä, kuka voi lähettää sinulle ystäväpyyntöjä, seurata tiliäsi ja nähdä yhteytesi.

• Henkilökohtaiset tiedot | Viestit
    määritä, kuka voi nähdä oikean nimesi ja olla sinuun yhteydessä.

Suojausasetusten muuttaminen PSN:ssä

Verkkoselain: aseta PSN-tietosuoja-asetukset

1. Mene käyttäjätietojen hallintaan verkossa.
  2. Valitse PSN-tietosuoja-asetukset > valitse ominaisuus, jonka tietosuoja-asetuksia haluat muuttaa > Muokkaa.
  3. Valitse pudotusvalikosta, kenet haluat sallia ja valitse Vahvista.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tietosuoja > Näytä ja mukauta tietosuoja-asetuksia.
  2. Valitse esimääritetty tietosuoja-asetustaso tai valitse ominaisuus muuttaaksesi tietosuoja-asetuksia.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Tietosuoja-asetukset ja anna salasanasi.

2. Valitse ominaisuus, jonka tietosuoja-asetuksia haluat muuttaa.

PS5-konsoleiden esimääritetyt tietosuoja-asetukset

Valitse neljästä vaihtoehdosta sinulle sopiva PS5-tietosuojataso.

1. Sosiaalinen ja avoin
    Voit vastaanottaa kaikki pyynnöt ja viestit. Kaikki pelaajat näkevät profiilisi tiedot.
  2. Tiimipelaaja
    Kaikki pelaajat näkevät suurimman osan profiilitiedoistasi, mutta keskustelukutsujen lähettämiseksi heidän täytyy olla ainakin ystävien ystäviä.
  3. Ystäväkeskeinen
    Vain ystäväsi voivat nähdä tietosi ja kutsua sinut keskusteluun.
  4. Keskittynyt yksinpelaaja
    Muut pelaajat eivät voi nähdä profiilitietojasi tai kutsua sinua keskusteluun, vaikka he olisivat ystäviäsi.

Perheen hallinnoijan asettama lapsilukko ohittaa kaikki lapsen tilille määritetyt tietosuoja-asetukset.