PSN:n sisään- ja uloskirjautuminen

Lue, miten PlayStation™Networkin sisään- ja uloskirjautuminen toimii PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleissa.

PlayStation Network (PSN) on verkkopalvelu, jonka kautta voit käyttää konsolia entistä tehokkaammin. PSN-verkkoon kirjautuminen edellyttää tiliä ja internet-yhteyttä.

PSN-verkkoon kirjautuminen PS5-konsoleilla

Sisäänkirjautumisnäyttö tulee näkyviin, kun käytät online-ominaisuuksia tai -palveluja PS5®-konsolilla.

1. Voit siirtyä kirjautumisnäyttöön myös menemällä aloitusnäyttöön ja valitsemalla Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse Tili > Kirjaudu sisään.
  1. Siirry kohtaan Asetukset> Käyttäjätietojen hallinta
  2. Valitse  Kirjaudu sisään

Jos PS4™-konsolia ei ole aktivoitu ensisijaisena PS4-järjestelmänä, sinulta kysytään järjestelmän aktivoinnista. Valitse Kyllä tai Älä aktivoi.

• Kun kirjaudut sisään kerran, pysyt kirjautuneena kunnes kirjaudut ulos. Sinut voidaan kirjata ulos tiettyinä aikoina, esimerkiksi käyttöjärjestelmän päivityksen tai verkkokatkon aikana.

Kirjautuminen todennusavaimella

Käyttämällä todennusavainta salasanan sijaan voit kirjautua verkkosivustoihin ja sovelluksiin nopeammin, helpommin ja turvallisemmin kaikilla laitteillasi.

Kirjautuminen ulos PlayStation Networkista PS5-konsoleilla

1. Valitse Asetukset Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse Muu Kirjaudu ulos.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta.
  2. Valitse Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos PlayStation Networkista kaikilla laitteilla

Jos et voi käyttää PlayStation-konsolia, voit kirjautua ulos kaikista laitteistasi käyttäjätietojen hallinnan kautta verkossa.

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.

2. Valitse vasemmasta sivupalkista Turvallisuus

3. Valitse osion alareunasta Kirjaudu ulos kaikissa laitteissa.