PSN:n sisään- ja uloskirjautuminen

Lue, miten PlayStation™Networkin sisään- ja uloskirjautuminen toimii PlayStation®5- ja PlayStation®4-konsoleissa.

PlayStation Network (PSN) on verkkopalvelu, jonka kautta voit käyttää konsolia entistä tehokkaammin. PSN-verkkoon kirjautuminen edellyttää tiliä ja internet-yhteyttä.

Kirjaudu sisään PlayStation Network -verkkoon

• Sisäänkirjautumisnäyttö tulee näkyviin, kun käytät online-ominaisuuksia tai -palveluja PS5-konsolilla.

• Voit siirtyä kirjautumisnäyttöön myös menemällä aloitusnäyttöön ja valitsemalla Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tili > Kirjaudu sisään.

1. Mene kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Kirjaudu sisään
  2. Kirjoita sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite) ja salasana ja valitse Vahvista

Jos PlayStation 4 -konsolia ei ole aktivoitu ensisijaisena PS4-järjestelmänä, sinulta kysytään järjestelmän aktivoinnista. Valitse Kyllä tai Älä aktivoi.

Sisäänkirjautuminen kaksivaiheisen varmistuksen avulla

Kun kaksivaiheinen varmistus on käytössä, PlayStation-konsoliin kirjautuminen vaatii salasanan lisäksi varmistuskoodin, joka lähetetään puhelimeesi todentajasovelluksen kautta tai tekstiviestinä. Tietoja varmistuksen käyttöön ottamisesta on alla olevassa kaksivaiheista varmistusta käsittelevässä oppaassa.

Kirjaudu ulos PlayStation Network -verkosta

• Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muu > Kirjaudu ulos.
  • Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Kirjaudu ulos.

Kirjautuminen ulos PlayStation Networkista kaikilla laitteilla

Jos et voi käyttää PlayStation-konsolia, voit kirjautua ulos kaikista laitteistasi käyttäjätietojen hallinnan kautta verkossa:

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.

2. Valitse vasemmasta sivupalkista Turvallisuus

3. Valitse osion alareunasta Kirjaudu ulos kaikissa laitteissa