Peruuta PlayStation Plus

PlayStation Plus -palvelun peruuttaminen

Lue, miten voit peruuttaa tilauksesi ja mitä Playstation®Plus -eduille tapahtuu, jos peruutat tilauksen ja tilaat sitten uuden PlayStation Plus -jäsenyyden.

Verkkoselain: peruuta PlayStation Plus

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.

2. Valitse näytön vasemmassa reunassa olevasta valikosta Tilaus .

3. Valitse PlayStation Plus -kohdan vierestä Poista automaattinen uusiminen käytöstä

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse Tili > Maksaminen ja tilaukset > Tilaukset > PlayStation Plus.
  3. Valitse Poista automaattinen uusiminen käytöstä.
  1. Valitse PlayStation Plus > Jäsenyyden hallinta > Tilaus.
  2. Valitse Poista automaattinen uusiminen käytöstä.

Jos haluat jatkaa tilaustasi, valitse Ota automaattinen uusiminen käyttöön ennen nykyisen tilauksesi seuraavaa maksupäivää, niin se pysyy aktiivisena.

Mitä etuja menetän, jos peruutan PlayStation Plus -jäsenyyden?

Jos peruutat PlayStation Plus -tilauksesi, voit käyttää kaikkia PlayStation Plus -tilauksen etuja aiemmin ostetun maksukauden päättymiseen saakka.

Kun PlayStation Plus -tilauksesi päättyy, menetät kaikki PlayStation Plus -edut, kuten kuukauden pelit, verkkotallennustilan sekä verkkomoninpelin.

Mitkä kuukauden pelit menetän, jos peruutan PlayStation Plus -jäsenyyden?

Kun PlayStation Plus -tilauksesi päättyy, jäsenyytesi aikana lataamasi jäsenille maksuton sisältö (kuten kuukauden PS Plus -pelit) ei ole enää saatavilla. Lunastamasi PlayStation Plus -paketit ja -avatarit sekä alennetut PlayStation Plus -ostokset ovat kuitenkin edelleen käytössäsi.

Tilaa PlayStation Plus uudelleen

Jos PlayStation Plus -tilauksesi vanhenee ja uusit sen myöhemmin, voit jälleen käyttää aiemmin PlayStation Plus -jäsenenä lisäämääsi sisältöä (kuten kuukauden pelejä).

Huomioi, että palvelun käyttämätöntä jaksoa ei PSN-käyttöehtojen mukaisesti hyvitetä, jos jäsenyys peruutetaan yhteisön käyttäytymissääntöjen rikkomisesta aiheutuneen käyttökiellon vuoksi.

Emme PlayStation Storen peruutuskäytännön nojalla hyvitä aiemmin maksettuja tilausmaksuja, ellei paikallinen laki toisin määrää.