Peruuta PlayStation Plus

PlayStation Plus -palvelun peruuttaminen

Lue, miten voit peruuttaa tilauksesi ja mitä Playstation®Plus -eduille tapahtuu, jos peruutat tilauksen ja tilaat sitten uuden PlayStation Plus -jäsenyyden.

PlayStation Plus -palvelun peruuttaminen verkkoselaimessa

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.

2. Valitse näytön vasemmassa reunassa olevasta valikosta Tilaus

3. Valitse PlayStation Plus -palvelun kohdalla Peruuta tilaus

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit.
  2. Valitse Tili > Maksaminen ja tilaukset > Tilaukset > PlayStation Plus.
  3. Valitse Peruuta tilaus.
  1. Valitse PlayStation Plus > Jäsenyyden hallinta > Tilaus.
  2. Valitse Peruuta tilaus.

Jos haluat jatkaa tilaustasi, valitse Aktivoi tilaus uudelleen ennen nykyisen tilauksesi seuraavaa maksupäivää, niin se pysyy aktiivisena.

Mitä etuja menetän, jos peruutan PlayStation Plus -jäsenyyden?

Jos peruutat PlayStation Plus -tilauksesi, voit käyttää kaikkia PlayStation Plus -tilauksen etuja aiemmin ostetun maksukauden päättymiseen saakka.

Kun PlayStation Plus -tilauksesi päättyy, menetät kaikki PlayStation Plus -edut, kuten kuukauden pelit, verkkotallennustilan sekä verkkomoninpelin.

Mitkä kuukauden pelit menetän, jos peruutan PlayStation Plus -jäsenyyden?

Kun PlayStation Plus -tilauksesi päättyy, jäsenyytesi aikana lataamasi jäsenille maksuton sisältö (kuten kuukauden pelit) ei ole enää saatavilla. Lunastamasi PlayStation Plus -paketit ja -avatarit sekä alennushintaiset PlayStation Plus -ostokset ovat kuitenkin edelleen käytössäsi.